Dodaj firmu

Marija Šavija - Škola crtanja i slikanja

5.0 | 19 ocena
Član 3 godine

1.ŠTA PODRAZUMEVA PRIPREMA ZA FAKULTET LIKOVNIH UMETNOSTI?

Pripreme za umetničke škole i fakultete zahtevaju složenu pripremu jer su zadaci na prijemnom; mrtva priroda, portret i akt u zavisnosti od fakulteta i srednjih umetničkih škola za koje se kandidat odlučuje. Dugogodišnje iskustvo me je osposobilo da indetifikujem lični senzibilitet svakog polaznika i njegovu sklonost ka odredjenom usmerenju u umetnosti. Pored toga što su polaznici pravilno prepoznati u svojim talentima u školi je zastupljen pristup u skladu sa akademskim standardima iz umetničkih oblasti. U toku pripremne nastave polaznici se uče metodi pristupa kompoziciji, formi, liniji i boji, a ovo primenjeno metodološko znanje im obezbedjuje temelj za dalje unapredjivanje i stoprocentnu prolaznost na prijemnom ispitu.

2.KOLIKO TRAJE PRIPREMA, KOLIKO DANA, ČASOVA, I KOJA JE CENA?

Pripremna nastava za Fakultet likovnih umetnosti traje u proseku godinu dana do dve u zavisnosti od zrelosti i broja časova koje polaznik planira da pohadja a i cena se formira u skladu sa tim.

3.DA LI PRIPREMATE POLAZNIKE KOJI SU ISKLJUČIVO ZAINTERESOVANI ZA SLIKARSKI ODSEK ILI SE MOŽEMO PRIJAVITI I ZA GRAFIČKI SMER, VAJARSKI ILI MULTIMEDIJU?

Polaznike pripremam za sve smerove jer je osnova za sve smerove crtanje i slikanje.

4.PORED PRIJAVNE DOKUMENTACIJE KANDIDATI ZA UPIS NA FAKULTET LIKOVNIH UMETNOSTI MORAJU DA DOSTAVE I RADOVE KOJI ODGOVOARAJU ZAHTEVIMA KONKURSA. RECIMO, ZA SLIKARSKI ODSEK, POTREBNO JE 5 CRTEŽA STUDIJA NA VELIKOM FORMATU, ZATIM CRTEŽI MANJEG FORMATA, ZATIM SLIKE PRIRODE, PREDEO, MRTVA PRIRODA I TD…

DA LI PRIPREMA ZA FAKULTET LIKOVNIH UMETNOSTI PODRAZUMEVA I TO DA ISPRATITE POLAZNIKE U IZRADI RADOVA KOJE KONKURS ZAHTEVA?

Sve što je potrebno za prijemni ja ću vam objasniti, pomoći i uputiti vas. Za prijemni je potrebno dostaviti i mapu sa potrebnim radovima i ja ću vam pomoći da je pripremite i osmislite.

5.DA LI VRŠITE PRIPREMU ZA POLAGANJE ISPITA ZA PROVERU POSEBNIH SKLONOSTI I SPOSOBNOSTI?

Moje iskustvo je veliko i ne samo da mogu da procenim sklonosti i sposobnosti polaznika već i specifičnosti i usmerenja.6.KOLIKO PRIPREMA ZA FLU ZAISTA ZNAČI I KOLIKO MOŽE DA POMOGNE PRI UPISU NA FAKULTET?

Bez dobrih priprema nema ni polaganje prijemnog ispita.

Kategorija: Slikarski atelje, škola crtanja i slikanja Beograd
Podkategorija: Škola crtanja Beograd
Objavljeno: 23.05.2021.
# ID Oglasa: 060975
Firma: Marija Šavija - Škola crtanja i slikanja
Website: marijasavija.com
Idi na vrh strane