Kontakt podaci za vašu firmu

Baletski studio Dance Plus

  • 6
5.0 | 11 ocena
DANCE PLUS je skola za moderan i džez balet. Okuplja devojcice od predskolskog uzrasta, (3,5-4 godine) do odraslih plesaca (26 godina), pa i starije. Lepo opremljen prostor i stručni koreografi biće samo potvrda da je Dance Plus pravi izb...
Pročitaj više
ugao Cvijiceve i Takovske, Bu...
Palilula,Beograd

Skola Baleta, Modernog baleta i Gimnastike Dankan

  • 7
5.0 | 9 ocena
Udruženje Dankan obustavlja održavanje časova do daljnjeg.Škola modernog baleta "Dankan" pruža svim zainteresovanim polaznicima da se upoznaju sa lepotama i stilom modenog baleta i gimnastike u veoma prijantom okruženju. Pored klasičn...
Pročitaj više
Jurija Gagarina 239, III spra...
Novi Beograd,Beograd

Baletski studio Pirouette

  • 7
5.0 | 9 ocena
Baletski studio "Pirouette" se nalazi na dve lokacije u Beogradu. Prva je u Francuskoj ulici broj 26a u samom centru grada a druga je u Zemunu u okviru Sportskog centra Pinki. Naš baletski studio postoji i radi već više od 7 godina, baveći...
Pročitaj više
Francuska 26a, Stari Grad, Ha...
Stari grad,Beograd

Baletski centar Ana Pflug

  • 5
  • %
5.0 | 7 ocena
Baletski centar Ana Pflug iz Beograda svojim polaznicima nudi školu baleta za decu i odrasle, baletske predstave, projekte, festivale...
Pročitaj više
Desanke Maksimović 6/1 (Dadov)
Vračar,Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Škola baleta
Pitaj firme

Škola modernog baleta i gimnastike STEP

  • 1
5.0 | 6 ocena
Škola modernog baleta i gimnastike STEP prepoznatljiva je po jedinstvenom stilu rada sa decom uzrasta od 3,5-17 godina. Tokom 10 godina postojanja škole naši takmičari ostvarili su zapažene rezultate na međunarodnim, ali i domaćim takmičenji...
Pročitaj više
Slobodana Djurica 2b
Zemun,Beograd

Kao Balerina Balet Za Početnike

  • 1
5.0 | 1 ocena
"Kao Balerina" je program klasičnog baleta za odrasle početnike. Časovi su koncipirani po planu i programu državnih baletskih škola i prilagođeni su odraslima. Časovi se održavaju u Zemunu, Pančevu, Paliluli, Dorćolu, Novom Beogradu i Savsko...
Pročitaj više
Gradski Park 2
Zemun,Beograd

Muzička radionica Sestre Kocić

  • 1
1.0 | 1 ocena
Preporučujemo da ovu muzičku radionicu izbegavate! Saradnja sa ovom firmom je rizična jer izbegavaju plaćanje!!!...
Pročitaj više
Sokolska 15
Vračar,Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

07.05.2017 10:23
Maja Matic
Baletska sala i preteci sardzaji,svlacionica,cekaonica najsavremenije su opremljeni. Dance Plus predvodi gospodja Olja Matkovic,koreograf internacionalnog obrazovanja,sa dugogodisnjim iskustvom u oblasti modernog i dzez baleta.
07.05.2017 10:20
Kristina Milosevic
Nastali su sa zeljom da deci,mladima i odraslim osobama omoguce da se upoznaju sa umetnoscu zvanom ­ balet.U ovom studju radi strucan kadar,pedagoski i metodicki potkovan za rad sa decom od najnizeg uzrasta pa sve do odraslih.
07.05.2017 10:19
Ilija Radovic
Njihov program obuhvata skolu klasicnog baleta,po pripremnom programu baletske skole. Ako zelite da vasa devojcica razvije pravilan stav i hod,kao i harmoniju pokreta i gracioznost,baletski studio Luna nudi vam casove baleta za pocetnike.
11.03.2017 10:27
Zoran Josipovic
Baletino baletski studio ima za cilj da deca kroz muziku i pokret steknu jedno kompleksno iskustvo u svom psihofizickom razvoju.Uz jednu zabavnu i zdravu fizicku aktivnost deca popravljaju drzanje tela,ispravljaju stopala,upoznaju nove prijatelje.
11.03.2017 10:25
Sandra Marinkovic
Osnivac skolice baleta je Sandra Gnjatovic,diplomirani kulturolog i profesionalna balerina sa visegodisnjim internacionalnim iskustvom u oblasti klasicnog,neoklasicnog i modernog baleta.Sve preporuke i pohvale.
11.03.2017 10:23
Zarko Manic
Posebnu paznju u njihovom radu posvecuju mladima koji imaju vece aspiracije prema savremenoj plesnoj umetnosti.Vrhunski instruktori kada je savremen balet u pitanju.Veliki broj polaznika govori o kvalitetu.
13.07.2016 11:58
Kosta Savic
Profesor modernog plesa Ana je predivna u radu sa decom.Toliko toga zeli da ih nauci.U njihovom radu insistira se na pravilnom razvoju svih psihomotorikih sposobnosti i doziranom intenzitetu fizickog vezbanja.
13.07.2016 11:56
Milos Bozovic
Sve pohvale.Grupe su male,do cetrnaest polaznika,cime se obezbedjuje dinamicnost i dobija na kvalitetu casa.Tokom casa je obezbedjeno prisustvo dva pedagoga,a pored osnova baleta,deca se uce i disciplini.
13.07.2016 11:52
Lazar Ristic
Dodjite i uverite se u njihov kvalitet.Balet razvija osecaj ravnoteze,razvija muskulaturu tela,kao i osecaj za ritam i muzikalnost.Na zadnjem delu casa sa decom se rade korektivne vezbe koje je odobrio lekar fizioterapeut.
18.06.2016 10:16
Igor Popovic
Postovani, da li mozete da mi kazete koje je radno vreme Vase radionice? Pozdrav. Igor
01.06.2016 09:13
Milos Topalovic
U veoma prijatnom ambijentu ove baletske skole polaznicima razlicitog uzrasta omoguceno je bavljenje baletom.Tehnike modernog i dzez baleta predvidjene su za decu predskolskog uzrasta sa kojima rade iskusni pedagozi i koreografi.
Izuzetna skola baleta za vase malisane.Moderan balet tezi jedinstvu pokreta i muzike.Bavljenje modernim plesom i gimnastikom doprinece optimalnom razvoju tela kod dece,razviti kod njih osecaj sigurnosti,tolerancije,samopostovanja.
01.06.2016 09:08
Borislav Milic
Jedna od najpoznatijih skola baleta u Beogradu.Nudi vam razlicite osnove baletskog obrazovanja u radu za izuzetnim profesorima,majstorima baleta.Mnoga priznanja iz zemlje i sveta.Imate mogucnost i rekreativnog vezbanja.
06.11.2015 08:49
Ljiljana Ristic Mosurovic
Postovani, molim vas da me informisete o mogucnoscu da upisem cerku koja ima 4 godine na balet. Pokusali smo sa nekim sportovima ali ona uporno zeli da proba ovu vrstu plesa. Mislim da je mala i da nema bas pravu predstavu o tome ali da li imate neki demo cas na kome moze da se vidi sta radite i koliko bi se ona nasal u toj ulozi.takodje me zanima i koliko puta nedeljno se vezba i koja je cena.hvala
04.04.2015 02:24
Natasa Petrusic
Postovani, interesuje me skola klasicnog baleta za decu, termini i cene.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Škola baleta