Kontakt podaci za vašu firmu

Baletski studio Dance Plus

  • 6
5.0 | 11 ocena
DANCE PLUS je skola za moderan i džez balet. Okuplja devojcice od predskolskog uzrasta, (3,5-4 godine) do odraslih plesaca (26 godina), pa i starije. Lepo opremljen prostor i stručni koreografi biće samo potvrda da je Dance Plus pravi izb...
Pročitaj više
ugao Cvijiceve i Takovske, Bu...
Palilula,Beograd

Pre 19 h poslednji put pozvana firma

Skola Baleta, Modernog baleta i Gimnastike Dankan

  • 7
5.0 | 9 ocena
Škola modernog baleta "Dankan" pruža svim zainteresovanim polaznicima da se upoznaju sa lepotama i stilom modenog baleta i gimnastike u veoma prijantom okruženju. Pored klasičnih vežbi, u našoj školi ćete savladati osnovne baletske korake,...
Pročitaj više
Jurija Gagarina 239, III spra...
Novi Beograd,Beograd

Baletski studio Pirouette

  • 7
5.0 | 9 ocena
Baletski studio "Pirouette" se nalazi na dve lokacije u Beogradu. Prva je u Francuskoj ulici broj 26a u samom centru grada a druga je u Zemunu u okviru Sportskog centra Pinki. Naš baletski studio postoji i radi već više od 7 godina, baveći...
Pročitaj više
Francuska 26a, Stari Grad, Ha...
Stari grad,Beograd

Baletski centar Ana Pflug

  • 5
  • %
5.0 | 7 ocena
Baletski centar Ana Pflug iz Beograda svojim polaznicima nudi školu baleta za decu i odrasle, baletske predstave, projekte, festivale...
Pročitaj više
Desanke Maksimović 6/1 (Dadov)
Vračar,Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći ćemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Škola baleta
Pitaj firme

Školica baleta Sandra Gnjatović

  • 3
5.0 | 5 ocena
Ukoliko želite da se Vaša devojčica upozna sa baletskom umetnošću na pravi način, školica baleta Sandra Gnjatović je prava adresa za Vas. Naš program je baziran na osnovnim tehnikama ruske, engleske i francuske škole, i prilagođen deci uzr...
Pročitaj više
Prote Milorada Pavlovića 54
Čukarica,Beograd

Škola modernog baleta i gimnastike STEP

  • 1
5.0 | 6 ocena
Škola modernog baleta i gimnastike STEP prepoznatljiva je po jedinstvenom stilu rada sa decom uzrasta od 3,5-17 godina. Tokom 10 godina postojanja škole naši takmičari ostvarili su zapažene rezultate na međunarodnim, ali i domaćim takmičenji...
Pročitaj više
Slobodana Djurica 2b
Zemun,Beograd

Kao Balerina Balet Za Početnike

  • 1
5.0 | 1 ocena
"Kao Balerina" je program klasičnog baleta za odrasle početnike. Časovi su koncipirani po planu i programu državnih baletskih škola i prilagođeni su odraslima. Časovi se održavaju u Zemunu, Pančevu, Paliluli, Dorćolu, Novom Beogradu i Savsko...
Pročitaj više
Gradski Park 2
Zemun,Beograd

Muzička radionica Sestre Kocić

  • 1
1.0 | 1 ocena
Preporučujemo da ovu muzičku radionicu izbegavate! Saradnja sa ovom firmom je rizična jer izbegavaju plaćanje!!!...
Pročitaj više
Sokolska 15
Vračar,Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

07.05.2017 10:23
Maja Matic
Baletska sala i preteci sardzaji,svlacionica,cekaonica najsavremenije su opremljeni. Dance Plus predvodi gospodja Olja Matkovic,koreograf internacionalnog obrazovanja,sa dugogodisnjim iskustvom u oblasti modernog i dzez baleta.
07.05.2017 10:20
Kristina Milosevic
Nastali su sa zeljom da deci,mladima i odraslim osobama omoguce da se upoznaju sa umetnoscu zvanom ­ balet.U ovom studju radi strucan kadar,pedagoski i metodicki potkovan za rad sa decom od najnizeg uzrasta pa sve do odraslih.
07.05.2017 10:19
Ilija Radovic
Njihov program obuhvata skolu klasicnog baleta,po pripremnom programu baletske skole. Ako zelite da vasa devojcica razvije pravilan stav i hod,kao i harmoniju pokreta i gracioznost,baletski studio Luna nudi vam casove baleta za pocetnike.
11.03.2017 10:27
Zoran Josipovic
Baletino baletski studio ima za cilj da deca kroz muziku i pokret steknu jedno kompleksno iskustvo u svom psihofizickom razvoju.Uz jednu zabavnu i zdravu fizicku aktivnost deca popravljaju drzanje tela,ispravljaju stopala,upoznaju nove prijatelje.
11.03.2017 10:25
Sandra Marinkovic
Osnivac skolice baleta je Sandra Gnjatovic,diplomirani kulturolog i profesionalna balerina sa visegodisnjim internacionalnim iskustvom u oblasti klasicnog,neoklasicnog i modernog baleta.Sve preporuke i pohvale.
11.03.2017 10:23
Zarko Manic
Posebnu paznju u njihovom radu posvecuju mladima koji imaju vece aspiracije prema savremenoj plesnoj umetnosti.Vrhunski instruktori kada je savremen balet u pitanju.Veliki broj polaznika govori o kvalitetu.
13.07.2016 11:58
Kosta Savic
Profesor modernog plesa Ana je predivna u radu sa decom.Toliko toga zeli da ih nauci.U njihovom radu insistira se na pravilnom razvoju svih psihomotorikih sposobnosti i doziranom intenzitetu fizickog vezbanja.
13.07.2016 11:56
Milos Bozovic
Sve pohvale.Grupe su male,do cetrnaest polaznika,cime se obezbedjuje dinamicnost i dobija na kvalitetu casa.Tokom casa je obezbedjeno prisustvo dva pedagoga,a pored osnova baleta,deca se uce i disciplini.
13.07.2016 11:52
Lazar Ristic
Dodjite i uverite se u njihov kvalitet.Balet razvija osecaj ravnoteze,razvija muskulaturu tela,kao i osecaj za ritam i muzikalnost.Na zadnjem delu casa sa decom se rade korektivne vezbe koje je odobrio lekar fizioterapeut.
18.06.2016 10:16
Igor Popovic
Postovani, da li mozete da mi kazete koje je radno vreme Vase radionice? Pozdrav. Igor
01.06.2016 09:13
Milos Topalovic
U veoma prijatnom ambijentu ove baletske skole polaznicima razlicitog uzrasta omoguceno je bavljenje baletom.Tehnike modernog i dzez baleta predvidjene su za decu predskolskog uzrasta sa kojima rade iskusni pedagozi i koreografi.
Izuzetna skola baleta za vase malisane.Moderan balet tezi jedinstvu pokreta i muzike.Bavljenje modernim plesom i gimnastikom doprinece optimalnom razvoju tela kod dece,razviti kod njih osecaj sigurnosti,tolerancije,samopostovanja.
01.06.2016 09:08
Borislav Milic
Jedna od najpoznatijih skola baleta u Beogradu.Nudi vam razlicite osnove baletskog obrazovanja u radu za izuzetnim profesorima,majstorima baleta.Mnoga priznanja iz zemlje i sveta.Imate mogucnost i rekreativnog vezbanja.
06.11.2015 08:49
Ljiljana Ristic Mosurovic
Postovani, molim vas da me informisete o mogucnoscu da upisem cerku koja ima 4 godine na balet. Pokusali smo sa nekim sportovima ali ona uporno zeli da proba ovu vrstu plesa. Mislim da je mala i da nema bas pravu predstavu o tome ali da li imate neki demo cas na kome moze da se vidi sta radite i koliko bi se ona nasal u toj ulozi.takodje me zanima i koliko puta nedeljno se vezba i koja je cena.hvala
04.04.2015 02:24
Natasa Petrusic
Postovani, interesuje me skola klasicnog baleta za decu, termini i cene.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Škola baleta