Dodaj firmu

Skeniranje Fotokopirnica Servis Dragan

AKCIJSKE NAJNIŽE CENE! Kopija već od 0,90 PARA, kolor štampa već od 10 DIN! Štampanje, kopiranje, skeniranje, plotovanje, koričenje, dopuna kertridža, servis štampača i još mnogo toga - sve na jednom mestu
Pročitaj više

Prote Mateje 72
Vračar, Beograd

Skeniranje Print Stop

Ukoliko Vam je potrebno fotokopiranje, štampa velikih formata ili izrada reklamnog materijala, fotokopirnica Print Stop nudi profesionalnu i efikasnu uslugu. Upotrebom savremene opreme i kvalitetnog papira možemo da garantujemo kopije bolje od originala
Pročitaj više

Vojvode Stepe 71, lok 2
Voždovac, Beograd

Fotokopirnica Tifo

Fotokopirnica Tifo u najkraćem mogućem roku Vam izlazi u susret po pitanju brojnih usluga u oblasti fotokopiranja i štampanja. Takođe, nudimo pomoć oko popunjavanja formulara na engleskom jeziku (Kanada, USA, Šengen), kao i prevođenje dokumenata.
Pročitaj više

Kneza Milosa 67
Savski venac, Beograd

Skeniranje Copy centar Index

Fotokopirnica Copy centar Index nalazi se na Novom Beogradu i nudi Vam širok asortiman usluga u oblasti fotokopiranja, štampe i dizajna. U našem radu koristimo savremene mašine što nam omogućava da na sve Vaše zahteve odgovorimo u najkraćem mogućem roku
Pročitaj više

Tošin bunar 188a/2 (TC 11. April)
Novi Beograd, Beograd

Skeniranje Black and White Copy

Usluga fotokopiranja, skeniranja, štampanja velikih formata na dve lokacije u gradu Čukarici i Paliluli.
Pročitaj više

Zdravka Celara 12 i Pozeska 37, Goce Delčeva 29
Palilula, Beograd

Skeniranje MP Print digital štampa

MP Print digital štampa - Centar se nalazi na adresi Požeška 118a i Šćerbinova 6 Banovo Brdo
Pročitaj više

Pozeska 118a, Šćerbinova 6
Čukarica, Beograd

KUP copy centar fotokopirnica

KUP Copy Centar fotokopirnica nudi Vam kompletne usluge u oblasti štampe malih i velikih formata, izradu reklamnog materijala za firme, kao i graviranje u kristalu. Sa ponosom Vam predstavljamo potpunu novinu, a to je UV LED štampa na 3D objektima.
Pročitaj više

Cara Nikolaja II 46, Ruzveltova 14
Vračar, Beograd

Skeniranje Kopirnica ARENA

Fotokopirnica Arena nudi usluge fotokopiranja, skeniranja, štampe i koričenja po najpristupačnijim cenama u gradu. Po Vašoj želji izrađujemo flajere i vizit karte u formatu i količini koja Vam je potrebna. Fotokopirnica Arena - brzo, kvalitetno i pristupačno.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 68
Novi Beograd, Beograd

Koliko ste puta bili u situaciji da vam je neophodno skeniranje nekog dokumenta ili fotografije? Možda posedujete štampač sa skenerom, ali kvalitet koji dobijate na kraju, nikada nije isti kao kada se koriste profesionalne mašine. Da ne pominjemo velike formate, koje nije moguće odraditi u „kućnoj režiji“, pošto se tako može skenirati i štampati samo do A4 formata.

Skeniranje fotografija

Svako od nas ima stare fotografije koje su veoma drage, jer sa sobom nose mnoštvo divnih uspomena. Kako one ne bi otišle zauvek u zaborav, potrebno je da ih skeniramo, a dalje ih možemo čuvati u elektronskom formatu ili od njih izraditi nove slike koje se mogu staviti u album.

Kod skeniranja fotografija, veoma je važna rezolucija, a razlog je jednostavan – što je veća rezolucija, to će slika biti jasnija, pa se preporučuje između 150 i 300 dpi tačaka. Pored toga, bitna je i priprema za skeniranje. Najčešće se skenira u JPG formatu.

Skeniranje velikih formata

Ova usluga je obično potrebna za arhitektonske crteže, projekte, matrice i postere. Samo skeniranje se obavlja iz rolne ili papira i to na taj način što papir prolazi celom svojom dužinom kroz mašinu. Na ovaj način se dobija digitalni fajl i njegov prikaz.

Najvažnije je da znate da dokumentacija koja se skenira ni na jedan način ne može biti oštećena, a najbolje je skenirati raskoričene dokumente, posle čega se dokument ponovo povezuje. Osoblje fotokopirnica zna da su veliki formati osetljivi na kvalitet, kao na primer, arhitektonski crteži, pa se pri radu posvećuje naročita pažnja.

Skeniranje slika

Svakako želite da imate sliku kojoj nikakvi vremenski uslovi ne mogu ništa i koja će predstavljati neizbrisiv trag. Staru fotografiju, koja čini dragu uspomenu na neki radostan trenutak ili događaj, jednostavno donesite u odabranu fotokopirnicu, da se izvrši skeniranje.

Možete da zatražite da se slika skenira tako da imate fotografiju u digitalnom formatu, ili da dobijete sasvim novu sliku na foto papiru. Rezolucija je veoma značajna, kao bi slika bila jasna i oštra i preporučuje se od 150 do 300 dpi tačaka. Ukoliko imate neke posebne zahteve, dovoljno je da kontaktirate fotokopirnice koje su oglašene ispod našeg teksta i raspitate se o svim detaljima.

Skeniranje dokumenata

Svi smo bili u situaciji da nam je potrebna skenirana lična karta, pasoš, vozačka dozvola, indeks ili bilo koji drugi dokument. Ponekad je neophodno da se određena dokumentacija trajno sačuva, a za sve to se koriste automatizovane mašine. To bi značilo, da se u samo jednom prolazu, dokumentacija skenira jednostrano i obostrano, pri čemu se čuvaju podaci a dobija se vrhunski kvalitet.

Bitno je znati da se sva dokumentacija može sačuvati kao slika, odnosno u JPG formatu, a na vaš zahtev se radi imenovanje fajlova po želji, sortiranje po zahtevu i slične usluge, a sve u cilju lakšeg snalaženja sa fajlovima koji su u elektronskom obliku.

Skeniranje – cena:

Za skeniranje velikih formata, cena se kreće u proseku oko 170 dinara, za format 500 x 700 mm; za skeniranje fotografija, potrebno je izdvojiti u proseku 10 din po komadu, dok za skeniranje dokumentacije, cena se kreće oko 4 dinara za A4 format. Primera radi, ako vam je potrebno imenovanje, cena se povećava na 9 din/kom, a ako želite uz to i sortiranje i zaheftavanje, cena je u proseku oko 15 din po komadu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate fotokopirnice koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane