Šišanje mačaka Beograd

Adresa: Save Mrkalja 28
Beograd
Adresa: Cvijićeva 63
Beograd
Adresa: Ratka Mitrovića 132
Beograd
Adresa: Jelisavete Andrejevic 6
Beograd
Adresa: Romanijska 44
Beograd
Adresa: Palmotićeva 25, Kralja Milutina 1, Vračar
Beograd
Adresa: Blagoja Parovića 25, Banovo Brdo
Beograd
Adresa: Bulevar Maršala Tolbuhina 33a (bivša Goce Delceva)
Beograd
Adresa: Gospodar Jovanova 2
Beograd
Adresa: Španskih boraca 22a/e,lok.12
Beograd
Adresa: Mike Alasa 54, Dorćol
Beograd
Adresa: Vojvode Bogdana 21
Beograd
Adresa: Molerova 45
Beograd

Šišanje mačaka Šabac

Adresa: Knez Mihajlova 22
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Šišanje mačaka
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Šišanje mačaka

Imati macu u kući, znači da će vam se neko uvek obradovati kada dođete umorni sa posla. U odnosu na psa, mačke su mnogo manje zahtevne životinje, a jedan od primera za to je da macu ne morate izvoditi u šetnju tri puta dnevno, kao što je to obavezno činiti sa kucom.

 

 

Mačke se vezuju za teritoriju na kojoj žive, a to što tako umilno predu, učiniće da se osetite maksimalno relaksirano. Ipak, na neki drugi način, one su zahtevnije od pasa: velika su gospoda kada je hrana u pitanju, čak do te mere da neće jesti najlepšu poslasticu ako ona nije zagrejana do određene temperature. 

Još jedna stvar gde su mačke problematičnije od pasa, jeste njihovo kupanje i šišanje. Šišanje mačke je nešto što vi svakako sami ne biste znali da uradite, a da posle toga ne crknete od smeha kad pogledate svoju lepoticu, a sa druge strane, i rizično je, jer mačke baš nisu ljubitelji frizeraja.

Kako se šišaju mačke?

Rešenje za situaciju gde želite lepo sređenu i urednu macu, a vi sami niste kadri da to obavite, jeste da ovu gospođicu odvedete u salon za kućne ljubimce. U salonima rade stručna lica koja poznaju anatomiju i psihologiju životinja, pa će sve biti obavljeno na najbolji način, pre svega za vašu ljubimicu.

Vlasnici posebno vole da čuju da njihova mačka neće biti uspavana, te da će se ošišati bez korišćenja sedacije i na potpuno profesionalan način.

Šišanje dugodlakih mačaka

Mnogi od nas vole dugodlake mačke i želeli bi da ih imaju. Međutim, potrebno je znati koliko je brige i redovnog održavanja dugog krzna potrebno kod ovih lepotica. To je sasvim slično kao kad žena ima izuzetno dugu kosu, pa ju je svakako mnogo teže oprati, ošišati i isfenirati od kratke kose.

Na kvalitet dlake mačke, najviše utiče ishrana, to jest nije dobro ako nedostaje omega 6 ulje, potom uticaja imaju i sterilizacija ili kastracija i svakako, neredovno češljanje vodi tome da će dlaka vaše ljubimice biti zamršena.

 

 

Ako je maca samo delimično zapetljana, grumeri će je raščešljati, ukoliko je to moguće. Manji čvorovi se uklanjaju, pa je u većini slučajeva dovoljno da mačke dva puta godišnje dođu na raščešljavanje u salone za kućne ljubimce, te da vlasnici nemaju problema sa čvorovima.

Dok se mačka šiša, njena tolerancija na postupke kupanja i šišanja traje svega jedan sat, posle čega će joj sve dosaditi i neće više biti kooperativna, već agresivna. U takvim slučajevima, ako tretman za sat vremena ne može biti odrađen kvalitetno i do kraja, isti se prekida, a vi ćete biti zamoljeni da sa vašom ljubimicom dođete na još jednu seansu. Ipak, bitno je ovde napomenuti, da se u oko 90 posto slučajeva, sve završi u jednom potezu. 

Interesantno je da mačke kod kuće, svom vlasniku ponekad ne daju ni da je očešlja, dok kad dođu u salon, gde im je sve nepoznato, one se primire, pa dopuste da se uradi ono radi čega su dovedene. 

Moguće je ošišati mačku i bez kupanja, ako tako želite. Rezanje noktiju se podrazumeva i ono je uključeno u cenu. 

Kada je reč o kratkodlakim mačkama, njih je svakako jednostavnije urediti, tako da će biti sređene po zahtevu vlasnika.  

Neka vaša maca bude prava lepotica, sa atraktivnom frizurom, tako da bude ponosna na sebe, ništa manje nego vi na nju. 

Šišanje mačaka – cena:

Da biste isfrizirali svoju macu u salonu lepote, potrebno je izdvojiti od 2500 do 3500 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone za kućne ljubimce koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Miodrag Kostic
Ukoliko vam je potrebno kvalitetno sisanje macaka, onda traba da se obratite iskljucivo profesionalcu u ovoj oblasti kako vam se ne bi desio neki peh.
Jovana Milinkovic
Sisanje macaka je cesto u Beogradu za pojedine vlasnike prava nocna mora. Kada pogledate samo koliko su macke senzitivne zivotinje, onda ce vam sigurnu sve biti jasno. Mada, kada malo bolje i realno pogledam. Sve to moze da mnogim ljudima bude od zaista velike koristi.
Mihajlo Nastasovic
kako god da okrenete, nije sisanje macaka ni malo naivno. Nista drugo po meni ne treba i ne moze da tu bude cudno.
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, sisanje pasa zaisatnije nesto sot je previse onako kvalitetno i sto moze bas svako da uradi.
Todor Markovic
Kako god da okrenete, ni jedno sisanje macaka ne moze da bude nesto previse jeftino, zbog toga sto ne moze i ne ume da to radi bas dovoljno veliki broj ljudi.
Simona Vucinic
Po meni je sigurno samo to da sisanje macaka zaisat pe svega mora da bude narocito poznato po svom velikom kvalitetu.
Janko Zivanovic
Nikada do sad nisam imao sa ovim neko posebno iskustvo.
Marta Dencevic
Ovo po meni u svakom slucaju treba da prepustite bas nekom veliko profesionalcu.
Petar Jankovic
naravno da je kvaltiet i vise nego vazan. Zaista ne zanm sta bi tu vie moglo da se doda.
Ljubinka Sreckovic
Zaista po meni sisanje macaka nije ipak neka nuklearna fizika. Ipak to manje vise neko moze bez nekih vecih problema da uradi.
Ivan Stojanovic
Prvi put cujem da neko ima potrebu da sisa svoju macku.
Nikolina Pantelic
Zaista nisam do sada cuo da se macke sisaju. Mada, sigurno postoje odredjene rase kojima to mora da se radi.
Marko Petrovic
Siguran sa da sisanje macka nije ni malo osetljiv postupak posto macke mogu da budu poprilicno agresivne kada se osetete ugrozenim.
Jana Stankovic
Licno mislim da je po pitanju sisanja macaka, ubedljivo najbolje resenje da posetite salon Koska All i vise nista oko toga nemate da se brinete.
Biljana Brankovic
Veoma kvalitetnom sisanje macaka rade u salonu Ceca i zbog toga je moja preporuka svima da posetite bas taj frizerski salon.
Dusan Markovic
Ukoliko vam je potrebno kvalitetno sisanje macaka, onda traba da se obratite iskljucivo profesionalcu u ovoj oblasti kako vam se ne bi desio neki peh.