TORTA PASION FRUT - MARAKUJA I MANGO
Nedostupno

TORTA PASION FRUT - MARAKUJA I MANGO

Cena na upit
TORTA OD ČOKOLADE I TREŠANJA
Nedostupno

TORTA OD ČOKOLADE I TREŠANJA

Cena na upit
ŠTANGLICE OD VOĆA I ČOKOLADE
Nedostupno

ŠTANGLICE OD VOĆA I ČOKOLADE

Cena na upit
TORTA VANILA KAKAO
Nedostupno

TORTA VANILA KAKAO

Cena na upit
TORTE OD JAGODA
Nedostupno

TORTE OD JAGODA

Cena na upit
TORTE OD MALINA
Nedostupno

TORTE OD MALINA

Cena na upit
TORTE ČOKOLADA VANILA
Nedostupno

TORTE ČOKOLADA VANILA

Cena na upit
TORTE ČOKOLADA MALINA
Nedostupno

TORTE ČOKOLADA MALINA

Cena na upit
Pogledajte sve proizvode
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Sirove torte
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

SUPER CENA! Torta Čoko višnja (po kg) - BESPLATNA dostava na teritoriji Čukarice, Rakovice i Voždovca za narudžbine preko 3kg!

Akcija -29% 990 Din.
SUPER CENA! Torta Čoko višnja (po kg) - BESPLATNA dostava na teritoriji Čukarice, Rakovice i Voždovca za narudžbine prek...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Torta Choko dream (1kg)

Akcija -17% 1500 Din.
Torta Choko dream (1kg) - 1.500 din! Poslastičarnica Don Juan!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Sirove torte

21. vek i nova saznanja koja se tiču oblasti ishrane, sve više nameću prednosti zdrave hrane i ukazuju nam na nedostatke takozvane, junk food. Savremen čovek je izložen sedećem načinu života, dakle, skoro da i nema fizičku aktivnost i ako se pored svega toga, još i hrani fast food-om, tada je jasno zbog čega je toliko gojaznih osoba, što je sve okidač za veoma ozbiljna medicinska stanja.

sirove torte

 

Za slatkiše se obično misli da su nezdravi, pa kada ih jedemo, obično brojimo kalorije i strahujemo da će nam skočiti šećer, ukoliko smo intolerantni na glukozu, na primer. To ne mora da bude tako. Upravo zbog toga postoje zdrave torte, ili sirove torte.

U našem tekstu saznajte o čemu se tačno radi, pa možda i vi sami odmah naručite jednu ukusnu, sirovu tortu u nekoj od poslastičarnica koje ih prave.

Sirove torte prodaja

Celokupan izbor sirovih torti moguće je pogledati putem web prezentacija poslastičarnica, gde su one prikazane kroz fotografije i kratki tekstulani opis. Slika nam pomaže da vidimo dekoraciju i da zamislimo kako bi sirova torta izgledala na našem stolu, a opis nam ukazuje na sastojke od kojih je sačinjena – ako se malo udubimo, videćemo da nema ničeg nezdravog i da opušteno možemo uživati u ovoj poslastici!

Sirove torte je moguće poručiti i putem telefona, pri čemu ćete samo reći za koji dan tačno vam je poslastica potrebna i u koje vreme; torte se prave od sasvim svežih sastojaka i to u poslednji čas, tako da na vaša vrata stiže jedna izdašna, ukusna i mirisna torta koja će oduševiti vaše goste!

sirove torte cena

Istini za volju, mnogo je lakše poručiti sirovu tortu, nego istraživati na internetu koje sastojke smete a koje ne smete da stavljate, te da iste nabavljate na pijaci, donosite kući, pa da onda sve to pripremate; i uvek postoji znak pitanja i dilema da li će sve na kraju da bude dovoljno ukusno, kao i lepo, jer je poznato da hranu najrpe degustiramo očima, a tek kasnije je zaista i okusimo.

 

Sirove torte – iskustva

Nema potrebe da tokom vrelih letnjih meseci uključujete šporet i da pečete kolače, i tako zagrevate celu kuću, pa ko to još želi? Da se preznojavate i mučite, da biste na kraju pojeli nešto nezdravo, i to ne samo vi, nego i vaša deca i vaši gosti. To zaista nije potrebno!

Sirove torte su pravo rešenje za sparne letnje dane, jer je to jedna osvežavajuća, lagana poslastica, sačinjena od voća i ukrašena raznoraznim bobicama, tako da ne nedostaje ni sjajan estetski utisak.

Naš predlog je da probate i da odlučite da li ćete i dalje da gomilate kalorije zbog silnog šećera i masnoća koje se nalaze u klasičnim tortama ili da se hranite zdravo i takođe uživate u ukusu, a sve to bez griže savesti!

Sirove torte – cena:

Cena sirovih torti se kreće oko 2000 dinara u proseku za tortu težine 700 grama.

*Cena je prikazana orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

18.10.2018
Dragana Misic
Ako vas interesuju sirove torte posetite vege kuhinjicu u necete se pokajati. Sve pohvale i preporuke za njih.