Dodaj firmu

Kada da izaberete Blind sigurnosna vrata?

; Ažurirano 15.05.2024.
Kada da izaberete Blind sigurnosna vrata?

Blind vrata su posebna vrsta sigurnosnih vrata. Njihova glavna uloga je dodatna sigurnosna zaštita. Sva vrata imaju ulogu da sačuvaju vašu bezbednost i sigurnost, a blind vrata imaju dodatnu zaštitnu ulogu.

Sigurnosna vrata ili blind vrata imaju dodatne sigurnosne mehanizme, kao što su bravice i sistem zaštite od obijanja. Inače je veoma teško otvoriti ova vrata ključevima, jer postoji nekoliko mehanizama za otključavanje. Ova komplikovana procedura zapravo vam služi kao dodatna odbrambena, otežavajuća okolnost koja sprečava lopove da upadnu u vaš posed. Sama činjenica da  je potrebno dosta vremena da se otvore ali i obiju ovakva vrata, istovremeno deluje demotivišuće za provalnika, jer zbog previše vremena koje bi mu bilo potrebno da otvori vrata, pojačava se rizik od toga da bude otkriven i uhapšen.

Kakva sve Blind vrata postoje?

Blind sigurnosna vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna ili klizna. Što se tiče estetike, ona su najčešće veoma elegantnog dizajna u minimalističkom stilu. Mogu biti u bilo kojoj boji, ali se najčešće biraju crna i bela sigurnosna vrata. Takođe mogu izgledati veoma luksuzno. Mogu biti kožna ili reljefna. Najčešće ne sadrže delove stakla, koji mogu biti kontraproduktivni kada je bezbednost u pitanju. Na tržištu se mogu naći i drvena sigurnosna vrata sa ništa manje slabijim sistemima zaštite. Kao i kod svih proizvoda i sigurnosna vrata imaju svoje katergorije, standard i premium kolekcije.

Od čega se prave Blind vrata?

Blind vrata moraju biti od jakog materijala kao što je čelik. Može se kombinovati i puno drvo. Blind sigurnosna vrata nemaju staklene panele, kako bi sačuvala vašu privatnost i bezbednost.

Kada se montiraju, sigurnosna vrata se stapaju u istoj ravni sa zidom. Deluju veoma diskretno i pružaju odličnu termo i zvučnu izolaciju, pored besprekorne zaštite.

Kome su namenjena Blind vrata?

Blind vrata su namenjena svima. Na prvom mestu, poslovnim objektima. Za sigurnost vaših poslovnih tajni i dokumentacije, kao i opreme koju posedujete u sklopu svog poslovanja, Blind vrata vam mogu pomoći da se osećate bezbednije i sigurnije, dok boravite ali najviđe kada niste u svom poslovnom prostoru. Blind vrata su obavezna za skupocene nekretnine ili ukoliko u kući držite razlićite dragocenosti. Naravno najvažnije uloga sigurnosnih vrata jeste bezbednost vaših najmilijih. Ukoliko vaši mališani ostaju sami kod kuće, imate ljubimce ili straije čalnove porodice, trebalo bi da razmislite o njihovoj bezbednosti, dok vi niste kod kuće. Blind sigurnosna vrata su sjajno rešenje i pružaju vam miran san, a to je ono najdragocenije što možete dobiti montažom sigurnosnih vrata.

Da li postoji servis sigurnosnih vrata?

Kada angažujete firmu koja ima veliku ponudu sigurnosnih vrata, u najvećem broju slučajeva uz kupovinu vrata, dobijate i profesionalnu montažu sigurnosnih vrata, kao i uslugu servisa po potrebi. Servis vam je najčešće obezbeđen za sve manje i veće kvarove, kako bi svi zaštitni sistemi dobro funkcionisali. Dodatne bravice i sistemi zaključavanja mogu se ponekad pokvariti ili oštetiti. Ipak, ne morate brinuti, jer se ovaj problem brzo i jednostavno rešava, tako što pozovete servis koji će doći do vaših vrata. Uvek koriostite usluge servisa sigurnosnih vrata u sklopu firme gde ste vrata kupili, jer smao na taj način ćete biti adekvatno obezbeđeni uz obaveznu garanciju koja ide uz svaka vrata.

  

Firme povezane sa tekstom

Beo Vrata Plus sigurnosna i sobna vrata

Vojvode Stepe 343, lok 1 (150m od IDEA-e)
Voždovac, Beograd
Idi na vrh strane