Šeširi su oduvek predstavljali određenu osobu kao sofisticiranu, elegantnu i sa stilom. Jer, šešir bi trebalo i umeti nositi, nije dovoljno samo kupiti skupi model.

šeširi

 

Šeširi – prodaja

Postoji dosta butika koji u svojoj ponudi imaju veoma lepe, kako ženske, tako i muške šešire, a što je još bolje, oni se nalaze na klik od vas. To bi značilo da ćete naići na veoma lepo osmišljene web prezentacije, ili web šopove gde su artikli predstavljeni u slici i reči.

Kada ugledate šešir koji vam se dopada, možete da pročitate više o njegovim karakteristikama, kao što je materijal izrade, veličina, itd. Jasno je istaknuta i cena, kao i to da li se željeni model nalazi trenutno na lageru.

Čitav postupak poručivanja je moguće obaviti online putem, u par klikova, tako da nakon evidentirane  uplate, obično za dva radna dana, poručeni artikal stiže na vašu adresu.

Ovo je veoma praktičan način kupovine, iz razloga što celu ponudu vidite na jednom mestu, i što je moguće upoređivanje artikala, kako u smislu cene, tako i kada su karakteritike u pitanju.

Muški šeširi

Za gospodu, muški šeširi nikada neće izaći iz mode. Odlazak u pozorište ili na neki poslovni sastanak, podrazumeva obavezan šešir, koji upotpunjava autfit na najbolji mogući način.

šeširi cena

 

Ženski šeširi

Za žene koje nose šešire obično se vezuje epitet – dama – i to tako zaista i jeste, pošto je pravo umeće odabrati pravi model šešira, a onda ga (kao što smo već napisali na početku teksta), treba i poneti na pravi način, a sve u skladu sa prilikom za koju je kupljen.

Damski šeširi

Šeširi stvarno mogu biti veoma različiti, na primer, dame se često odlučuju za ekstravagantne modele, kako bi svoju pojavu stavile u centar pažnje. Postoje i mali, simpatični šeširi, čija uloga svakako nije da vas štite od hladnoće, ali zato će se izuzetno slagati uz elegantnu ili poslovnu kombinaciju.

Prodaja šešira

Već smo naveli da se šeširi mogu poručiti online putem, i da se tako može videti celokupna ponuda. Na ovoj stranici su oglašene firme koje u svojoj ponudi imaju najrazličitije modele šešira, muških i ženskih.

Najlepši šeširi

Najlepši šeširi su oni koje vi najbolje iznesete, ali i koji govore o vašoj ličnosti – ističete ženstvenost, romantičnost, eleganciju ili ekstravaganciju... – izbor je na vama!

Kaubojski šeširi

Ovo je šešir koji mogu da ponesu i muškarci i žene, a svakako spada u must have modni detalj, barem kada je reč o mladim ljudima koji vole da budu u trendu.

Šubare

Šubare su krznene, tople, mekane... čitava glava vam utone u prijatnu kapu, pa vam ne ostaje ništa drugo, nego da se osećate ugodno i prijatno, dok je oko vas duboki minus i sneg pada na sve strane. Osim svega toga, ostavićete utisak dame od stila.

Svečani šeširi

Ovo su modeli šešira za neke posebne prilike, kao što je venčanje, veridba, proslava Nove godine, banket, koktel, svečana večera... Kupite svoj savršeni model šešira i ponesite ga na pravi način!

Šeširi – cena:

Cena šešira se kreće od 1000 dinara za jednostavne modele, pa sve do 4500 dinara koliko bi trebalo platiti za crni filc šešir sa ravnim obodom.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Šeširi
Pitaj firme