Ako vodite svoj biznis, verovatno se svakodnevno susrećete sa gomilom raznorazne robe koju je potrebno transportovati, pretovariti, utovariti... Iako vi „na svojim plećima“ nosite ceo svoj posao, bilo bi ipak previše da i bukvalno na plećima nosite robu ogromne težine. 

 

 

Šalu na stranu, ne postoji čovek toliko fizički snažan da barata sa gabaritnom robom i proizvodima, stoga tu na scenu stupaju mašine. A one se zovu viljuškari.

Viljuškari i njihova namena

Da biste svoju robu skladištili, utovarili, pretovarili ili transportovali, morate imati ispravne viljuškare. Jednostavno, savremeno poslovanje nameće takav vid manipulacije robom, pa se bez viljuškara teško ceo proces može i zamisliti.

Viljuškari su zapravo radne mašine, i njih nećete videti kako se kreću autoputem, na primer. Bilo bi malo čudno, zar ne? Ali zato, svakako ćete ih susresti u proizvodnim pogonima, u okviru fabričkih hala i drugih prostora preduzeća kako vredno premeštaju robu sa jednog mesta na drugo. 

Oni omogućavaju sigurno i brzo baratanje robom, pa je iz tog razloga veoma važno da viljuškari budu ispravni, pouzdani, bezbedni, kao i prilagođeni svojoj svrsi.

Kako izgleda servis viljuškara?

Dakle, vaše radne mašine moraju biti potpuno funkcionalne, da u toku rada ne bi oštetile robu, na primer. Iz tog razloga im je potreban redovan servis, isto kao što svoj automobil vozite na tehnički pregled.

 

 

Zbog toga, postoje specijalizovane firme koje se dugi niz godina bave ovom delatnošću, to jest servisiranjem viljuškara, što ih preporučuje kao vaš izbor kada je u pitanju održavanje ovih mašina.

Pri servisu viljuškara, majstori posvećuju sve svoje znanje, iskustvo, veštinu i pažnju kako bi oni bili kao novi i bezbedno vas služili svakoga dana. Sam servis izgleda tako što obučeni majstori dolaze u prostorije vaše firme, sa izuzetno opremljenim servisnim vozilima. 

Usluga servisiranja će vam biti pružena u veoma kratkom roku, a ukoliko se dogodi takva situacija da vaš viljuškar ima kvar koji ne može da se otkloni u prostorijama vašeg preduzeća, tada se mašina šlep službom dovozi u servis viljuškara, pa se tu sanira svaki kvar i viljuškar se vraća u upotrebno stanje.

Nakon toga, ne morate dolaziti po radne mašine u servis, već će one biti vraćene vama u sedište firme.

Pored redovnog servisiranja, možete iskoristiti i usluge kao što su:

- remont hidrauličnih klipova;

- popravka elektronskih sklopova za elektro viljuškare;

- zamena punih SE guma pomoću prese;

- generalni remont motora sa originalnim rezervnim delovima;

- izrada i zamena hidrauličnih creva; 

- servis i ispitivanje trakcionih baterija i punjača.

Dobra poslovna praksa nalaže da se na izvršene usluge servisiranja kao i na upotrebljene rezervne delove dobija garancija u trajanju od šest meseci do dve godine.

Servis viljuškara – cena:

Cene servisa viljuškara se kreću u rasponu od 50 do 150 evra za rad servisera. Zamena ulja i filtera, od 100 do 300 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod našeg teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis viljuškara
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

31.10.2018
Srdjan Budimirovic

Veoma kvalitetan servis viljuskara mozete obaviti u Apex Tehniks. Cene su takodje i vise nego povoljne i na prvom mestu su odredjene vrsto problema i potrebnim vremenom da se otkloni.

11.03.2018
Zoran Taskov

Pocituvani Dali vrsite servis na Still viljuskari model R70-30 na gas od 1996 godina. tel.za kontakt +38971222111 Taskov Zoran

15.09.2017
Stojance Ristovski

Kako god da okrenete, nekada je servis viljuskara veoma zahtevan. Sve drugo je sto se mene licno tice samo jedno gubljenje vremena i nista vise od toga. Cene su naravno i vise nego skupe.

19.05.2017
Milen Jovanovic

u svakom slucaju, nije ovaj servis ni malo naivan, kako god da okrenete.

08.05.2017
Filip Milutinovic

Koliko samo mogu da vidim, sigurno je ovaj servis nesto sto posebno treba da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

24.04.2017
Lea Stankovic

U svakom slucaju, ovaj servis kako god da okrenete nije ni malo jeftin.

10.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Sto se ovog servisa tice, sigurno je kvalitet nesto sto je i vise nego vazno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

23.03.2017
Simona Vucinic

Svaki servis je nesto sto je posebno skupo i sta treba da se dosta plati.

10.03.2017
Todor Markovic

On u svakom slucaju treba i mora da se debelo plati. Sve drugo je mnogo manje vazno.

06.03.2017
Marta Dencevic

naravno da su kvalitetni viljuskari i vise nego bitna stvar u zivotu svakog coveka.

15.02.2017
Janko Zivanovic

Kako god da okrenete ovo je servis koji jednostavno mora puno da kosta.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, najvaznije od svega je da skoro svaki servis viljuskara mora i posebno da se plati.

19.01.2017
Petar Jankovic

Koliko samo mogu da vidm, svaki servis viljuskara bas mora da bude onako kvalitetan. To je ipak po meni nesto potpuno normalno.

30.12.2016
Nikolina Pantelic

Sto se tice ovog servisa, samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista dalje ne treba da brinete.

14.12.2016
Ivan Stojanovic

Sva sreca ba u Beogradu postoji inace veliki broj ovih firmi koje to inace rade na jedan veoma profesionalan nacin.

28.11.2016
Jana Stankovic

Verujete meni, po pitanju kvalitetnog servisa viljuskra, samo treba da posetite servis Inter Hermes i da se bas na tom servisu licno uverite u kvalitet.

09.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju servis viljuskara, ubedljivo je najbolje resenje za vas da posetite Big Mehaniku i siguran sam da se onda po tom pitanju necete pokajati.

20.09.2016
Marko Petrovic

Ukoliko planirate da na nekom iskusnom mestu izvrsite servisiranje viljuskara, onda u svakom slucaju treba da se obratite mestu koje se zove Bel Com. To je mesto u koje mozete da imate puno poverenje.

17.08.2016
Dusan Markovic

Ukoliko trazite kvalitetan i pouzdan servis viljuskara, onda je u svakom slucaju najbolje resnje eza vas da posetite Bel Com. To je servis sa visegodinjsim iskustvom i politikom uspesnog poslovanja u Beogradu.

14.07.2016
Petar Jankulovski

Veoma kvalitetan servis viljuskara mozete obaviti u Apex Tehniks. Cene su takodje i vise nego povoljne i na prvom mestu su odredjene vrsto problema i potrebnim vremenom da se otkloni.