Selp Turbo Servis nalazi se na opštini Zvezdara u Beogradu i vrši remont i servis turbine, tj remont i servis turbo kompresora...
Pročitaj više

Svetozara Radojčića 16
Zvezdara,Beograd

Auto centar Makedo Gas - remont turbine

  • 1
5.0 | 3 ocena

Auto centar Makedo Gas nalazi se u Beogradu na opštini Zvezdara i vrši remont turbine za putnička i teretna vozila...
Pročitaj više

Smederevski put 22e
Zvezdara,Beograd

Servis i remont turbina i kompresora Jakovljevic je mesto koje je poznato po visegodisnjem iskustvu i kvalitetnom radu u koji mozete imati puno poverenje. Lokacija na kojoj se nalazi servis za remont turbina i kompresora Jakovljevic je lak...
Pročitaj više

Servis i remont turbina i kompresora Griffin Car je mesto koje je poznato po svojoj pouzdanosti u koju mozete imati puno poverenje ukoliko ovo mesto posetite tokom radnog vremena. Servis i remont turbina i kompresora Griffin Car je mesto k...
Pročitaj više

Lokacija na kojoj se nalazi servis za remont turbina i kompresora AB Motors je lako dostupna iz nekoliko pravaca. Servis i remont turbina i kompresora AB Motors tokom radnog vremena stoji na raspolaganju svim svojim klijentima...
Pročitaj više

Ukoliko trazite mesto koje je pouzdano po kvalitetnom nacinu radu u pogledu odrzavanja i zamene turbina i kompresora, onda je najbolje resenje da posetite Volan. Servis i remento turbina i kompresora Volan tokom radnog vremena stoje na raspol...
Pročitaj više

Servis i remont turbina i kompresora Likos je u stanju da uspesno resi svaki problem sa turbinom i kompresorom za razlicite tipove automobila. Servis i remont turbina i kompresora Likos sve svoje uslugu pruza tokom radnog vremena...
Pročitaj više

Iskustva i preporuke posetilaca

12.06.2017 08:29
Zarko Manic

Sve preporuke.Cena remonta turbine zavisi od tipa i stepena ostecenja turbine.Garancija je jedan od vrlo bitnih faktora kod remonta turbine,a ozbiljni turbo servisi se poznaju i po tome na koji nacin i kakvu garanciju izdaju svojim klijentima.

12.06.2017 08:19
Sandra Marinkovic

Selp Turbo Servis garantuje kvalitet proizvoda koji je remontovan i na svaki turbo kompresor daje garanciju od dvanaest meseci ili dvadesetpet hiljada kilometara.Sve pohvale i preporuke.

12.06.2017 08:17
Iva Markovic

Zahvaljujuci vrhunskom kvalitetu njihove usluge stekli su poverenje velikog broja klijenata sa kojima su ostvarili uspesnu saradnju.Servis turbina upotrebom najsavremenije aparature.

31.03.2017 09:25
Sandra Marinkovic

Remont turbina za putnicka i teretna vozila.Profesionalna ugradnja plina i servisiranje gasnih instalacija.Punjenje auto klima.Uvoz i distribucija svecica i grejaca renomiranog proizvodjaca Brisk iz Ceske.

Selp Turbo Servis nudi vam kompletan remont turbo kompresora.Pregled turbo kompresora, njegovo rastavljanje,kao i pranje delova defektaza i merenje zazora i ovalnosti.Zastita delova po bitnim,kliznim i zaptivajucim povrsinama i njihovo peskarenje.

31.03.2017 09:21
Maja Matic

Turbokompresori predstavljaju sistem indukcije vazduha pod pritiskom.Vazduh koji se usmerava ka motoru se kompresuje i glavna prednost je cinjenica da se na taj nacin u cilindar ubacuje znatno veca kolicina vazduha.

20.12.2016 06:11
Milos Topalovic

Sve preporuke,pouzdan i povoljna servis.Aparatura za servis turbine je vrlo skupa zbog njene preciznosti.Panic team servis poseduje masinu najnovije generacije koja omogucava balansiranje na visokim obrtajima.

Ako imate problema sa ubrizgavanjem benzina znaci da je vas kompresor zakazao.Ovo je prava adresa za vas jer se vec godinama bave servisiranjem svih vrsta kompresora na putnickim i teretnim vozilima.

20.12.2016 06:04
Borislav Milic

Uvoz i distribucija svecica i grejaca renomiranog proizvodjaca Brisk iz Ceske koji su jedni od najkvalitetnijih u Evropi.Sa njima se mozete upututi na dalek put sigurno i pouzdano.Sve usluge su im pristupacne.

19.06.2016 10:33
Kosta Savic

Sve preporuke za vrhunski kvalitet usluge koju sam dobio.Servis Panic u svom radu koristi najmoderniju aparaturu,a u svaki turbo kompresor koji servisiraju ugradjuju se iskljucivo originalni rezervni delovi.

Selp Turbo Servis poseduje masinu najnovije generacije koja omogucava balansiranje na visokim obrtajima.Popravka turbine je vrlo zahtevan i kompleksan proces koji iskljucivo moze da se obavlja u specijalno opremljenim radionicama.

19.06.2016 10:27
Lazar Ristic

Najkvalitetniji remont turbina u nasem gradu.Kada se kaze remot turbine,treba znati da se proces ne bazira samo na ciscenju i balansiranju osovina,vec postoje vrlo precizni instrumenti koji omogucavaju merenje dimenzija delova celog sklopa turbokompresora.

11.09.2015 01:05
Marko NIkolic

Kako se kreću cene Vaših usluga kada je u pitanju Remont turbo kompresora?

09.05.2015 02:30
Ivana Jovic

Preporuka za Auto centar Makedo Gas!

14.05.2014 10:59
rijad

pozdrav imateli za renoa espase 2 benzinca staklo iza vozaca za vrata koja muje cena i dali saljete sity postom

18.01.2014 03:55
goran

dal postoji mogucnost da nabavite prednje staklo za ISUZU GEMINI 1991.god Hvala

13.02.2012 07:26
Dusko

Postovani zanima me cena prednjeg autostakla-vetrobrana za Citroen XSARA Picasso 2HDi, 2002god. sa ugradnjom. S'postovanjem

03.11.2011 11:17
Nikola

Jel imate sofersajbnu za opel kadet ili suzu i koja je cena? interesuje me da kupim bez ugradnje.. pozz

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Servis i remont turbina i kompresora