Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis pumpi za vodu
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Servis pumpi za vodu

Ukoliko posedujete pumpu za vodu koju redovno ili periodično koristite, svakako će u nekom trenutku biti potreban servis, kako bi ona ispravno funkcionisala i kako biste joj produžili radni vek. 

 

 

Na našem tržištu postoji veliki broj preduzeća koja se bave remontom pumpi za vodu i grejanje, kao svojom osnovnom delatnošću. 

Znamo da postoje razne vrste pumpi kao što su muljne, fekalne, zupčaste, napojne i slično.

Servis pumpi za vodu - iskustva

Veoma je bitno da usluga podrazumeva kvalitetan servis pumpi svih tipova proizvođača, u kratkom vremenskom roku. Zahvaljujući velikom lageru, firme koje se bave ovom vrstom delatnosti u mogućnosti su da izvrše brzu isporuku delova. Isporuka je promptna za kupce koji dođu u preduzeće ili se delovi šalju putem brze pošte i stižu na adresu za jedan dan.

Ostale dobre karakteristike na osnovu kojih možete birati kome poveriti pumpu za vodu na servisiranje su da firma ima pojedinačnu proizvodnju bilo kog rezervnog dela, kao što su radno kolo, mehanički zaptivač, grafitni ležaj i sl. 

Zatim, postoje male serije od deset do nekoliko stotina komada, srednje serije od nekoliko hiljada komada, do velikih serija.

Pregradne čaure za pumpe sa potopljenim rotorom izrađuju se od nerđajućeg i nemagnetičkog čelika debljine 0.4 milimetara.

Grafitni ležajevi koriste se u pumpama za transport tople vode u sistemima grejanja.

Mehanički klizni zaptivači izrađuju se u više oblika i dimenzija, kao i od različitih materijala. Servisi nude mogućnost reparacije manje oštećenih delova zaptivača. Zaptivači se mogu izrađivati u standardnom obliku i dimenzijama ili prema zahtevima naručioca.

O – ringovi su gumeni zaptivni elementi za zaptivanje pumpi, i za sklopove mehaničkih zaptivača. Dobra osobina zaptivki jeste što su uljno otporne. 

Kada govorimo o radnim kolima za pumpe za toplu i hladnu vodu, reći ćemo da se izrađuju od sivog liva, mesinga, tehničke plastike i slično.

Pumpe za vodu – servisi

Postoje firme koje u svom programu objedinjuju više delatnosti kao što su prodaja, montaža i servisiranje pumpi za vodu. Možete se osloniti na njih, jer će servis pumpi za vodu obaviti brzo, stručno i veoma kvalitetno.

 

 

Višegodišnje iskustvo u remontu kao i obučenost kadra uz veliki lager svega što može zatrebati za popravku pumpe za vodu u smislu rezervnih delova, omogućava profesionalnim servisima da remont izvrše u zaista kratkom roku od dva do tri sata, pri čemu ćete dobiti garanciju na remont u trajanju od godinu dana.

Pumpe za vodu su efikasne i pogodne za korišćenje u domaćinstvu, dok postoje i pumpe za grejanje namenjene za sisteme centralnog grejanja.

Servis pumpi za vodu – cena:

Cene se kreću u širokom spektru od 1000 do 2000 dinara, pa sve do par hiljada evra, a sve u zavisnosti od toga kolika je pumpa, koje snage, koja joj je namena i slično.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

06.08.2018
Miodrag Kostic
Ukoliko vam je potreban kvalitetan servis pumpi za vodu, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite Filter Frigo. To je mesto u koje mozete imati puno poverenje ukoliko ga posetite tokom radnog vremena.
30.08.2017
Marina Zivkovic
Svaki servis pumpi za vodu mora da se lepo plati. Sve drugo je onda nesto sto bi moglo da bude cisto gubljenje vremena ukoliko mene licno pitate. Druge stvari slobodno da mogu da dodju do izrazaja na drugi nacin.
29.08.2017
Stojance Ristovski
Svaki servis pumpi za vodu nije nesto sto je bas toliko izrazito skupo. Ukoliko se odlucite za kvalitet, ni pre ali ni kasnije se necete pokajati. Servis pumpi za vodu je u elektromaterijalima sigurno veoma znacajna stavka kako god da okrenete.
16.05.2017
Jovana Milinkovic
Po meni nikada ove pumpe nisu bile nesto posebno dobre. Mogu one mngo bolje i sa cenama pristupacnije da se pronadju u Beogradu.
28.04.2017
Milen Jovanovic
Ovo pumpe jednostavno moraju da dobo valjaju.
18.04.2017
Lea Stankovic
Ukoliko pumpa za vodu pocne da se kvari onda slobodno mozete sa njim da se pre ili kasnije pozdravite.
05.04.2017
Filip Milutinovic
Sto se ovog servisa tice, sigurno do kraja mozete pronaci kvalitetne pumpe. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
31.03.2017
Simona Vucinic
Po pravilu je ovo veoma tezak servis. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
17.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Nazalost i ovde postoji veliki broj prevaranata.
27.02.2017
Marta Dencevic
Pre svega kod ove vrste servisa, mnog kockice moraju da se poklope.
09.02.2017
Todor Markovic
Ukoliko servis pumpi za vodu radite na jedan pravilan nacin, bitno je samo da to radite redovno. Dakle, ako ste vec kupili pumpu za vodu onda u svakom slucaju treba da poslusate savet nekog iskusnog profesionalca.
30.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Sto se mene licno tice, servis pumpi za vodu je ipak nesto sto svima pre ili kasnije zatreba.
12.01.2017
Petar Jankovic
Licno mislim da je po ovom pitanju najvaznije da se odlucite za kvalitet. Samo tako se necete pokajati.
22.12.2016
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju, samo treba da znate da je veoma bitno da pumpa bude dovoljne snage i jacine.
06.12.2016
Ivan Stojanovic
Po ovom pitanju mozda moze da bude problem posto je servis pumpi za vodu ipak nesto sto ne moze svako kvalitetno da uradi.
18.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju servis pumpi za vodu, samo treba da se obratite firmi Zubadan i da vise nista oko toga ne brinete.
01.11.2016
Biljana Brankovic
Servis pumpi za vodu je ipak nesto sto treba da prepustite profesionalcima kao sti je filter frigo.
08.09.2016
Marko Petrovic
Ukolik vec imate primera radi napravljenu pumpu za ovud, onda je difinitivno najbolje resnjee za vas da onaj ko vam je odredjenu pumpu napravio da taj takvu pumpu adekvatno i servisira.
03.08.2016
Dusan Markovic
Ukoliko vam je potreban kvalitetan servis pumpi za vodu, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite Filter Frigo. To je mesto u koje mozete imati puno poverenje ukoliko ga posetite tokom radnog vremena.
05.07.2016
Janko Zivanovic
Kvalitetan servis pumpi za vodu mozete obaviti u servisu Filter - Frigo. Cuo sam da su u ovm servisu veoma profesionalni i da imju i vise nego pristojne cene. Takodje, sve usluge pruzaju jako brzo.