Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis malih kućnih aparata
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Servis malih kućnih aparata

Bez malih kućnih aparata, svakodnevni život ne bi bio zamisliv. Kada ustanemo ujutru, svakako poželimo da popijemo sveže ceđeni sok od narandže ili u blenderu želimo da izmiksamo hranu za našu bebu.

servis malih kucnih aparata

 

Ako nam je u planu pravljenje torte za rođendan, onda će nam zatrebati mikser, npr, i još mnogo drugih malih kućnih uređaja. Sve u svemu, ovi aparati nam olakšavaju razne aktivnosti kod pravljenja hrane, ali se pod ovim terminom podrazumevaju i pegle, fenovi za kosu, mini stoni usisivači...

Servis za male kućne aparate

Pošto male kućne aparate koristimo svakoga dana, i ako smo pažljivi pri rukovanju, ipak se može dogoditi da u nekom trenutku oni ne rade ispravno te nam je potrebna pomoć stručnih servisera.

Biti sam svoj majstor u ovom slučaju nije baš dobra ideja, jer pored rizika što uopšte otvarate aparat, postoji mogućnost da nešto pokvarite što kasnije ni stručno lice ne može da popravi, pa ćete biti primorani da kupujete sasvim novi uređaj.

Iz tog razloga savetujemo da se odmah obratite ovlašćenim servisima malih kućnih aparata. Ovo pravovremeno kontaktiranje servisera ima još jednu dobru stranu, a to je da svaki mali kvar, vremenom postaje veći; naime, mi u početku ne primećujemo ili čak ignorišemo ako aparat pokazuje neke nedostatke, sve dok uređaj postane neupotrebljiv. Ako se tek tada obratimo servisu, sasvim sigurno ćemo izdvojiti više novca nego da smo to učinili odmah, sa prvim znacima nepotpune funkcionalnosti.

Servisiranje malih kućnih aparata

Dakle, ako vaša pegla, blender, mikser, fen za kosu ili neki drugi uređaj ne rade dobro, tada možete da prošetate do najbližeg servisa i da donesete aparat da ga majstor pogleda. Telefonskim putem, veoma je teško objasniti šta nije u redu, odnosno serviser dok ne otvori i ne pregleda aparat, neće moći da vam kaže koliko tačno novca će biti potrebno da izdvojite za popravku.

servisiranje malih kucnih aparata

 

Servis malih kućnih aparata iskustva

Iskustva ljudi uvek govore da im je pravovremeno servisiranje malih kućnih aparata produžilo radni vek uređaja, i da nisu tako skoro morali da kupuju novi. U tome je najvažnija prednost brzog dolaska u servis.

U nekim slučajevima, serviseri mogu doći na vašu adresu, i na licu mesta pogledati aparat, konstatovati u čemu je kvar i isti popraviti. U ovoj varijanti ćete platiti izlazak na teren.

Ako je potrebno da se zameni neki deo, to će biti urađeno, i taj deo će biti originalan, pa ćete dobiti garanciju. Ovo će neznatno podići cenu usluge, ali će zbog toga radni vek vašeg malog kućnog aparata značajno biti produžen.

Servis malih kućnih aparata – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za servisiranje malih kućnih aparata zavisi pre svega koji uređaj i kakav kvar je u pitanju, te da li je potrebno da se zameni neki deo i slično.

Zbog toga, tačnu cenu može da vam kaže samo serviser kada pregleda uređaj.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.