Dodaj firmu

Servis kompresora Auto klime Sale

Profesionalni servis auto klima Sale poseduje dugogodišnje iskustvo u servisiranju auto klime na putničkim i teretnim vozilima, kao i vozilima specijalne namene. U našem radu koristimo digitalne servisne stanice, a sve u cilju kvalitetnijeg ...
Pročitaj više

Majevička 2b (preko puta SC "11. April")
Novi Beograd, Beograd

Auto Deki - servis i dopuna auto klime

Da bi klima na vašem četvorotočkašu radila kako treba, neophodno ju je redovno servisirati, dopunjavati je freonom i sl. O tome ne morate da brinete vi, o tome se staramo mi, a vaša obaveza je samo da dovezete automobil u prostorije servisa ...
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Servis kompresora Proffesional Car Clinic

Efikasno i stručno otklanjamo svaki mogući kvar na automobilima, lakim teretnim vozilima i kamionima. Rešavamo sve mahničke, limarske, električne i elektronske probleme.
Pročitaj više

Sutjeska ulica 1. 22A
Palilula, Beograd

Servis kompresora Tehnogama

Tehnogama d. o. o. Beograd je kompanija čiji je osnovni koncept pružanje servisnih usluga i uopšte praćenje i pružanje podrške sve većem broju proizvodnih kompanija u ovom delu Evrope.
Pročitaj više

Dečka 157, Šimanovci
Beograd

Servis kompresora Specijalizovani servis Auto Klime Siniša Barič

Specijalizovani servis Auto klime nudi Vam sve usluge vezaneza servis i održavanje klima uređaja za sve tipove vozila. Kod nas seradi brzo, efikasno i povoljno, uz upotrebu najsavremenijih mašina itehnika za servisiranje svih vrsta klima.
Pročitaj više

Beogradska 18, Barič
Obrenovac, Beograd

Kompresori imaju svoju široku upotrebu, a radi se o uređaju ili mašini čiji je zadatak da kompresuje plin ili paru. Servis kompresora bavi se servisiranjem ovih masina.

Svi znamo da redovno servisiranje i održavanje zapravo produžava radni vek bilo koje mašine, te da odlaže ulaganje novca u nabavku novog modela i da je zbog toga izuzetno važno da se ono pravovremeno izvodi.

Popravka kompresora

Često se događa da pri radu jedne mašine, osoba koja rukuje njome, i ne primeti da možda nešto nije u redu. Tako mašina nastavlja da funkcioniše, sa manjim problemima, dok se kvar ne pretvori u mnogo veći, upravo iz razloga jer nije otkriven i saniran na vreme.

Od bezazlene, sitne popravke, na ovaj način dolazite u situaciju da morate da menjate neki skup deo na vašem kompresoru, što su svakako mnogo veći izdaci od redovne kontrole kada se primećuju i najmanje nepravilnosti u radu.

Servis kompresora za vazduh

Postoji više vrsta kompresora vazduha, i mi ćemo ih sada nabrojati:

 • Klipni kompresori
 • Rotacijski kompresori
 • Membranski kompresori

Dalja podela bi značila deljenje klipnih kompresora na:

 • jednostepene i višestepene
 • dvoradne i jednoradne
 • vodoravne ili vertikalne
 • stacionarne ili mobilne
 • podelu prema mehanizmu.

Rotacijski kompresori se dele na:

 • vijčane
 • krilne
 • zupčaste.

Za sve ove vrste kompresora omogućen je adekvatan servis i popravka.

Servis kompresora za farbanje

Kompresori za farbanje su često u upotrebi, a ako se odlučite da izvršite remont ili popravku, možete biti uvereni da će biti korišteni originalni rezervni delovi, što će sve dalje omogućiti da vaš kompresor za farbanje radi kvalitetno i da bude dugog veka trajanja.

Servis kompresora za gume

Ovde je reč o servisiranju vazdušnih kompresora uz pomoć kojih se naduvavaju gume. Oni imaju precizni manometar, mobilni su, i priključivanje je na mestu za upaljač u autu. Pravovremeni pregled kompresora uvek znači da će na vreme biti primećene eventualne nepravilnosti tokom rada.

Kompresor ne podiže pritisak?

Može da se dogodi da kompresor ne podiže pritisak, odnosno da je do pre nekog dana radio normalno i odjednom – stao. U ovoj situaciji, može i da radi normalno, da duva vazduh na pištolj, ali da nikako ne može da digne pritisak u boci.

Ukoliko se obratite ovlašćenim servisima za održavanje i popravku kompresora, vrlo brzo će biti ustanovljeno zbog čega se ovo dešava, i kvar će biti otklonjen u najkraćem roku kako vaš posao ne bi trpeo zbog neplaniranog zastoja.

Kompresor se pregrejava?

Ukoliko se kompresor pregrejava i zbog toga ste zabrinuti, znajte da se možete obratiti majstorima u svakom trenutku, i stručno osposobljena ekipa će u najkraćem roku izaći na teren. U stanju su da reše bilo koju iznenadnu situaciju, na najefikasniji način.

Imali ste kratak spoj na kompresoru?

Servisno-tehnička podrška vam stoji na raspolaganju, svim danima i u svim situacijama, pa tako i kada se dogodi kratak spoj na kompresoru. Vrlo je bitno istaći da se svi kvarovi rešavaju izuzetno brzo, jer postoji svesnost da proizvodnja trpi zbog neplaniranog zastoja.

Kompresor je samo stao?

Ako je kompresor samo stao iako je pre toga radio kako treba, verovatno da je postojao neki kvar koji ste vi ignorisali, odnosno, isti niste primetili. Dobro je znati da su ekipe koje se bave popravkom kompresora dežurne 24/7, i da se u svakom trenutku možete osloniti na njihovu ekspeditivnost i stručnost.

Servis kompresora – cena:

Da bi se utvrdila tačna cena za servisiranje i popravku kompresora, neophodno je da majstor pogleda kompresor, tj. da izvrši pravilnu dijagnostiku. Kada se locira kvar i utvrdi precizno šta nije u redu, tada će vam biti saopštena i cena usluge.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane