Kompresori imaju svoju široku upotrebu, a radi se o uređaju ili mašini čiji je zadatak da kompresuje plin ili paru. Servis kompresora bavi se servisiranjem ovih masina.

Pročitaj više

Izaberite neki od servisa gde mozete raditi SERVIS KOMPRESORA

Beograd

Auto klime - Mutata Auto Bulevar
Bulevar kralja Aleksandra 501
Zvezdara

Mutata Auto Bulevar nudi sledeće usluge: punjenje, dezinfekcija, popravka i servis auto klime. Takođe posedujemo i veliki izbor delova za auto klime. Zakažite redovan servis Vaše klime. Posetite Mutata Auto Bulevar....
Pročitaj više

Auto Deki - servis i dopuna auto klime
Svete Milutinovića 2
Čukarica

Da bi klima na vašem četvorotočkašu radila kako treba, neophodno ju je redovno servisirati, dopunjavati je freonom i sl. O tome ne morate da brinete vi, o tome se staramo mi, a vaša obaveza je samo da dovezete automobil u prostorije servisa A...
Pročitaj više

Pre 20 min poslednji put pozvana firma
Auto klime Sale
Majevička 2b (preko puta SC "11. April")
Novi Beograd

Profesionalni servis auto klima Sale poseduje dugogodišnje iskustvo u servisiranju auto klime na putničkim i teretnim vozilima, kao i vozilima specijalne namene. U našem radu koristimo digitalne servisne stanice, a sve u cilju kvalitetnijeg i...
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma
Proffesional Car Clinic
Sutjeska ulica 1. 22A
Palilula

Efikasno i stručno otklanjamo svaki mogući kvar na automobilima, lakim teretnim vozilima i kamionima. Rešavamo sve mahničke, limarske, električne i elektronske probleme....
Pročitaj više

AKCIJE koje možete iskoristiti za POPUST na SERVIS KOMPRESORA

Punjenje auto klime R1234YF - NOVA TEHNOLOGIJA PUNJENJA GASA! HIT CENA!
15300 13800
Punjenje auto klime R1234YF - NOVA TEHNOLOGIJA PUNJENJA GASA! HIT CENA! AKCIJA ističe za 6d 10m 55s Pročitaj više
Izrada creva klime
2400 1900
Izrada creva klime AKCIJA ističe za 6d 4h 59m 7s Pročitaj više
Varenje cevi klime - aluminijum
1400 1000
Varenje cevi klime - aluminijum AKCIJA ističe za 6d 10m 55s Pročitaj više
Pogledajte sve kupone (+3)
Specijalizovani servis Auto Klime Siniša Barič
Beogradska 18, Barič
Obrenovac

Specijalizovani servis Auto klime nudi Vam sve usluge vezane za servis i održavanje klima uređaja za sve tipove vozila. Kod nas se radi brzo, efikasno i povoljno, uz upotrebu najsavremenijih mašina i tehnika za servisiranje svih vrsta kl...

Tehnogama
Dečka bb, Šimanovci

Tehnogama d.o.o. Beograd je kompanija čiji je osnovni koncept pružanje servisnih usluga i uopšte praćenje i pružanje podrške sve većem broju proizvodnih kompanija u ovom delu Evrope....

Kompresori imaju svoju široku upotrebu, a radi se o uređaju ili mašini čiji je zadatak da kompresuje plin ili paru. Servis kompresora bavi se servisiranjem ovih masina.

Svi znamo da redovno servisiranje i održavanje zapravo produžava radni vek bilo koje mašine, te da odlaže ulaganje novca u nabavku novog modela i da je zbog toga izuzetno važno da se ono pravovremeno izvodi.

Popravka kompresora

Često se događa da pri radu jedne mašine, osoba koja rukuje njome, i ne primeti da možda nešto nije u redu. Tako mašina nastavlja da funkcioniše, sa manjim problemima, dok se kvar ne pretvori u mnogo veći, upravo iz razloga jer nije otkriven i saniran na vreme.

Od bezazlene, sitne popravke, na ovaj način dolazite u situaciju da morate da menjate neki skup deo na vašem kompresoru, što su svakako mnogo veći izdaci od redovne kontrole kada se primećuju i najmanje nepravilnosti u radu.

Servis kompresora za vazduh

Postoji više vrsta kompresora vazduha, i mi ćemo ih sada nabrojati:

Klipni kompresoriRotacijski kompresoriMembranski kompresori

Dalja podela bi značila deljenje klipnih kompresora na:

jednostepene i višestepenedvoradne i jednoradnevodoravne ili vertikalnestacionarne ili mobilnepodelu prema mehanizmu.

Rotacijski kompresori se dele na:

vijčanekrilnezupčaste.

Za sve ove vrste kompresora omogućen je adekvatan servis i popravka.

Servis kompresora za farbanje

Kompresori za farbanje su često u upotrebi, a ako se odlučite da izvršite remont ili popravku, možete biti uvereni da će biti korišteni originalni rezervni delovi, što će sve dalje omogućiti da vaš kompresor za farbanje radi kvalitetno i da bude dugog veka trajanja.

Servis kompresora za gume

Ovde je reč o servisiranju vazdušnih kompresora uz pomoć kojih se naduvavaju gume. Oni imaju precizni manometar, mobilni su, i priključivanje je na mestu za upaljač u autu. Pravovremeni pregled kompresora uvek znači da će na vreme biti primećene eventualne nepravilnosti tokom rada.

Kompresor ne podiže pritisak?

Može da se dogodi da kompresor ne podiže pritisak, odnosno da je do pre nekog dana radio normalno i odjednom – stao. U ovoj situaciji, može i da radi normalno, da duva vazduh na pištolj, ali da nikako ne može da digne pritisak u boci.

Ukoliko se obratite ovlašćenim servisima za održavanje i popravku kompresora, vrlo brzo će biti ustanovljeno zbog čega se ovo dešava, i kvar će biti otklonjen u najkraćem roku kako vaš posao ne bi trpeo zbog neplaniranog zastoja.

Kompresor se pregrejava?

Ukoliko se kompresor pregrejava i zbog toga ste zabrinuti, znajte da se možete obratiti majstorima u svakom trenutku, i stručno osposobljena ekipa će u najkraćem roku izaći na teren. U stanju su da reše bilo koju iznenadnu situaciju, na najefikasniji način.

Imali ste kratak spoj na kompresoru?

Servisno-tehnička podrška vam stoji na raspolaganju, svim danima i u svim situacijama, pa tako i kada se dogodi kratak spoj na kompresoru. Vrlo je bitno istaći da se svi kvarovi rešavaju izuzetno brzo, jer postoji svesnost da proizvodnja trpi zbog neplaniranog zastoja.

Kompresor je samo stao?

Ako je kompresor samo stao iako je pre toga radio kako treba, verovatno da je postojao neki kvar koji ste vi ignorisali, odnosno, isti niste primetili. Dobro je znati da su ekipe koje se bave popravkom kompresora dežurne 24/7, i da se u svakom trenutku možete osloniti na njihovu ekspeditivnost i stručnost.

Servis kompresora – cena:

Da bi se utvrdila tačna cena za servisiranje i popravku kompresora, neophodno je da majstor pogleda kompresor, tj. da izvrši pravilnu dijagnostiku. Kada se locira kvar i utvrdi precizno šta nije u redu, tada će vam biti saopštena i cena usluge.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Iskustva i preporuke posetilaca

Neregistrovan korisnik
01.12.2020 18:48

Poštovani,
Imam kompresor Trudbenik tip L2010 iz 1981-ve godine, treba mi karike i ležajevi za radilicu

Nenad Pavlovic
27.11.2018 12:20

Ukoliko trazite dobar servis kompresora posetite tehnogumu i necete se pokajati. Veoma su kvalitetni, profesionalni i sto je jako bitno povoljni.

Ostavite komentar
Ocenite firmu