Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis kompresora
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Servis kompresora

Kompresori imaju svoju široku upotrebu, a radi se o uređaju ili mašini čiji je zadatak da kompresuje plin ili paru.

servis kompresora

Svi znamo da redovno servisiranje i održavanje zapravo produžava radni vek bilo koje mašine, te da odlaže ulaganje novca u nabavku novog modela i da je zbog toga izuzetno važno da se ono pravovremeno izvodi.

Popravka kompresora

Često se događa da pri radu jedne mašine, osoba koja rukuje njome, i ne primeti da možda nešto nije u redu. Tako mašina nastavlja da funkcioniše, sa manjim problemima, dok se kvar ne pretvori u mnogo veći, upravo iz razloga jer nije otkriven i saniran na vreme.

Od bezazlene, sitne popravke, na ovaj način dolazite u situaciju da morate da menjate neki skup deo na vašem kompresoru, što su svakako mnogo veći izdaci od redovne kontrole kada se primećuju i najmanje nepravilnosti u radu.

servisiranje kompresora

 

Servis kompresora za vazduh

Postoji više vrsta kompresora vazduha, i mi ćemo ih sada nabrojati:

 • Klipni kompresori
 • Rotacijski kompresori
 • Membranski kompresori

Dalja podela bi značila deljenje klipnih kompresora na:

 • jednostepene i višestepene
 • dvoradne i jednoradne
 • vodoravne ili vertikalne
 • stacionarne ili mobilne
 • podelu prema mehanizmu.

Rotacijski kompresori se dele na:

 • vijčane
 • krilne
 • zupčaste.

Za sve ove vrste kompresora omogućen je adekvatan servis i popravka.

Servis kompresora za farbanje

Kompresori za farbanje su često u upotrebi, a ako se odlučite da izvršite remont ili popravku, možete biti uvereni da će biti korišteni originalni rezervni delovi, što će sve dalje omogućiti da vaš kompresor za farbanje radi kvalitetno i da bude dugog veka trajanja.

Servis kompresora za gume

Ovde je reč o servisiranju vazdušnih kompresora uz pomoć kojih se naduvavaju gume. Oni imaju precizni manometar, mobilni su, i priključivanje je na mestu za upaljač u autu. Pravovremeni pregled kompresora uvek znači da će na vreme biti primećene eventualne nepravilnosti tokom rada.

Kompresor ne podiže pritisak?

Može da se dogodi da kompresor ne podiže pritisak, odnosno da je do pre nekog dana radio normalno i odjednom – stao. U ovoj situaciji, može i da radi normalno, da duva vazduh na pištolj, ali da nikako ne može da digne pritisak u boci.

Ukoliko se obratite ovlašćenim servisima za održavanje i popravku kompresora, vrlo brzo će biti ustanovljeno zbog čega se ovo dešava, i kvar će biti otklonjen u najkraćem roku kako vaš posao ne bi trpeo zbog neplaniranog zastoja.

Kompresor se pregrejava?

Ukoliko se kompresor pregrejava i zbog toga ste zabrinuti, znajte da se možete obratiti majstorima u svakom trenutku, i stručno osposobljena ekipa će u najkraćem roku izaći na teren. U stanju su da reše bilo koju iznenadnu situaciju, na najefikasniji način.

Imali ste kratak spoj na kompresoru?

Servisno-tehnička podrška vam stoji na raspolaganju, svim danima i u svim situacijama, pa tako i kada se dogodi kratak spoj na kompresoru. Vrlo je bitno istaći da se svi kvarovi rešavaju izuzetno brzo, jer postoji svesnost da proizvodnja trpi zbog neplaniranog zastoja.

Kompresor je samo stao?

Ako je kompresor samo stao iako je pre toga radio kako treba, verovatno da je postojao neki kvar koji ste vi ignorisali, odnosno, isti niste primetili. Dobro je znati da su ekipe koje se bave popravkom kompresora dežurne 24/7, i da se u svakom trenutku možete osloniti na njihovu ekspeditivnost i stručnost.

Servis kompresora – cena:

Da bi se utvrdila tačna cena za servisiranje i popravku kompresora, neophodno je da majstor pogleda kompresor, tj. da izvrši pravilnu dijagnostiku. Kada se locira kvar i utvrdi precizno šta nije u redu, tada će vam biti saopštena i cena usluge.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

27.11.2018
Nenad Pavlovic
Ukoliko trazite dobar servis kompresora posetite tehnogumu i necete se pokajati. Veoma su kvalitetni, profesionalni i sto je jako bitno povoljni.