DS Market - servis i prodaja GPS navigacija

  • 4
5.00 | 7 ocena

O nama - DS MARKET – SERVIS I PRODAJA GPS NAVIGACIJA


Prodajni objekat firme „DS Market“ nalazi se na adresi Jurija Gagarina broj 151g, lokal broj 7, u okviru Tržnog Centra Mala Piramida, u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo još 1995. godine, a pod današnjim imenom poslujemo od 2003. godine.

U našem maloprodajnom objektu možete pronaći veliki izbor GPS navigacija najpoznatijih svetskih brendova, po veoma pristupačnim cenama. Pored direktne prodaje, kupcima u Beogradu i širom Srbije nudimo mogućnost on line naručivanja GPS navigacija, bele tehnike, malih kućnih aparata, mobilnih telefona, klima uređaja, audio, video i foto aparata neophodnih svakom domaćinstvu i poslovnim ljudima.

Naša internet prodavnica je jedna od najstarijih u Srbiji kada je u pitanju prodaja GPS navigacija, računara i bele tehnike. Sam sajt je akiviran 2003. godine, a on line prodaja je započela 2007. godine, omogućivši nam da uspostavimo kontakt sa ljudima širom naše zemlje i učinimo im naše proizvode pristupačnim.

Zastupnici smo sledećih brendova GPS navigacija:
- Blueberry, Prestigio, GoClever, Garmin...

Takođe u našem maloprodajnom objektu i web shopu možete pronaći i prateću opremu za GPS navigacije u vidu torbica, odnosno tvrdih futrola, koje olakšavaju prenošenje istih, a ujedno sprečavaju i potencijalna trajna oštećenja, koja nastaju grebanjem ili udarcem

Na sve uređaje iz naše ponude dobijate garanciju proizvođača, što predstavlja najbolji pokazatelj kvaliteta istih. Ono po čemu smo jedinstveni jeste podrška kupcu nakon kupovine naših proizvoda. Naime, naš servis GPS navigacija je tu da Vam u svakom trenutku izađe u susret i izvrši neophodnu popravku uređaja kako biste isti mogli da nastavite da koristite u najkraćem vremenskom periodu.

Popravka navigacija u našem servisu vrši se najsavremenijom opremom uz pomoć koje je moguće ustanoviti vrstu kvara i isti ukloniti u rekordnom roku, na obostrano zadovoljstvo.

Radno vreme:
- radnim danima od 09 – 17h
- subotom od 09 – 15h

Kontakt telefoni:
011/ 21 666 07
060/ 333 71 91

Maloprodaja i veleprodaja GPS navigacija.
Prodaja navigacija.
Servis navigacija.
Popravka navigacija.
Vama na usluzi.

Prodavnica i on line shop „DS Market“, Novi Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

09.05.2017 10:28
Zoran Josipovic

Ovaj servis gps navigacija je tu da vam u svakom trenutku izadje u susret i izvrsi neophodnu popravku uredjaja kako biste isti mogli da nastavite da koristite u najkracem vremenskom periodu.

12.03.2017 03:04
Milos Bozovic

Prodaja i popravka navigacija kao i najnovije mape po nizim cenama nego na drugim mestima.Prvu navigaciju sam kupio ovde i sad sam kao i tada veoma zadovoljan saradnjom sa njima.

13.08.2016 04:14
Zarko Manic

Veoma kvalitetna i pouzdana usluga.Popravka navigacija u njihovom servisu vrsi se najsavremenijom opremom uz pomoc koje je moguce ustanoviti vrstu kvara i isti ukloniti u rekordnom roku,na obostrano zadovoljstvo.

03.06.2016 04:23
Borislav Milic

Izbor najboljih navigaciha Prestigo i Garmin.Na sve uredjaje iz ponude dobijate garanciju proizvodjaca,sto predstavlja najbolji pokazatelj kvaliteta istih.Ono po cemu su jedinstveni jeste podrska kupcu nakon kupovine proizvoda.

18.12.2014 09:13
Goran

Molim vas pomozite mi interesuje me gde mogu da nabavim ili kupim upustvo za Prestigio GEOVIZION 5500TMCHD navigaciju s postovanjem Goran

18.12.2014 01:03
Admin

Postovani Gorane, mozete doci kod nas da vam objasnimo kako se koristi uredjaj.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Servis i prodaja navigacija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu DS Market - servis i prodaja GPS navigacija
  • ds market navigacije,
  • ds market navigacija,
  • ds market piramida,
  • popravka navigacija,
  • ds market navigacija radno vreme,
  • ds market navigacija kontakt telefon,
  • ds market