Dodaj firmu

Gardener servis i popravka trimera

Prodaja i servis trimera, kosačica i baštenskih alata. Veliki asortiman, tačna isporuka.
Pročitaj više

Miska Kranjca 2a
Rakovica, Beograd

Servis i popravka trimera Sekač

Firma „Sekač" nalazi se u Borči, bavi se servisom i prodajom kosilica, trimera, kao i prodajom rezervne opreme i delova
Pročitaj više

Zrenjaninski put 120
Borča, Beograd

Servis i popravka trimera Varblo

Servis trimera, kosačica i testera Varblo nudi usluge popravke i servisiranja baštenskih mašina i alata po pristupačnim cenama. Servisiramo kosilice, trimere za travu, trimere za živu ogradu, testere, duvače lišća, atomizere Dajemo garanciju...
Pročitaj više

Miška Kranjca 2, Slavka Rodića 10v
Rakovica, Beograd

Servis i popravka trimera Silić

Servis malih motora Silić iz Beograda bavi se servisom poljoprivrednih mašina kao što su motorne testere, trimeri za travu, motorne kosilice
Pročitaj više

Jakovački Kormadin 9
Surčin, Beograd

Servis i popravka trimera ALBA ART

Osnovna delatnost servisa ALBA ART je popravka i održavanje baštenske opreme, poljoprivrednih, građevinskih i nautičkih mašina. Kako bi naši klijenti uvek bili zadovoljni kvalitetom usluge, trudimo se da sve poslove servisa završimo u najkra...
Pročitaj više

Surčinska 9k, (okretnica autobusa 71, Ledine)
Novi Beograd, Beograd

Servis i popravka trimera su sigurno nesto sa cime se susrecete ukoliko imate kuću, jer onda svakako ispred nje imate travnjak, na kome se igraju deca ili vi zajedno sa prijateljima ispijate kafe i ćaskate do duboko u neku letnju noć... Da bi ugođaj bio potpun, neophodno je da ta površina bude uredna, sređena, čista, a sve se to postiže pravilnim održavanjem.

Trimeri su deo baštenskog alata koji služi košenju travnatih površina, odnosno, održavanju travnjaka, dvorišta i manje uređenih površina.

Servis trimera

Možda vas zanima na kom principu rade trimeri. Naime, njihov princip rada podrazumeva rotaciju metalnog noža ili strune koji se nalaze na glavi ovog uređaja; sve se to dešava velikom brzinom, pa se zahvaljujući tome i postiže efekat košenja trave.

Popravka trimera

Kao i svaki uređaj ili mašina, i trimer može da ima neke poteškoće u funkcionisanju, i onda je neophodno da se obratimo serviserima koji će pregledati trimer, i reći nam šta tačno nije u redu.

Servis i popravka trimera za travu

Često se događa da ljudi ignorišu neke sitne nepravilnosti u radu trimera, a to vremenom, uz konstantnu upotrebu, može da izazove veći kvar, odnosno, da dovede do toga da neki deo mora da se zameni. Zbog toga je koristan savet da se na vreme obratite serviserima, dakle, čim primetite da nešto nije u redu sa radom trimera.

Kvalitet jednog proizvoda se može meriti na više načina, a jedan od njih je i mogućnost da se proizvod servisira u garantnom ali i vangarantnom roku.

Ljudima je takođe važno da svoj trimer predaju ovlašćenim serviserima, koji poseduju dugogodišnje iskustvo i bogato znanje, što sve osigurava efikasno i kvalitetno servisiranje trimera za travu.

Delovi koji se ugrađuju su od poznatih svetskih brendova, uvek su novi, i pod garancijom, tako da možete da budete sigurni da će vaša mašina raditi dobro u narednom dužem vremenskom periodu. Garancija koja se dobija je i na deo i na ugradnju.

U veoma kratkom roku, moguće je otkloniti najrazličitije probleme u funkcionisanju trimera, a glavni cilj ovlašćenih servisera jeste zadovoljstvo kupaca, kako uslugom, tako i njenom cenom. Dakle, na jednom mestu, moguće je da opravite trimer i da kupite rezervne delove za njega.

Servis trimera za travu – cena

Veoma je teško i nezahvalno govoriti kolika bi cena bila za servisiranje i popravku trimera za travu, ukoliko se ne zna u čemu je tačno kvar. Zbog toga je neophodno da pozovete servis i da odnesete svoj trimer da ga stručna lica pogledaju, i tek onda ćete saznati koliko ćete novca morati da izdvojite za popravku, ili za zamenu, tj. ugradnju novog originalnog rezervnog dela.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane