Dodaj firmu

Gardener servis i popravka kosilica za travu

Prodaja i servis trimera, kosačica i baštenskih alata. Veliki asortiman, tačna isporuka.
Pročitaj više

Miska Kranjca 2a
Rakovica, Beograd

Servis i popravka kosilica za travu Sekač

Firma „Sekač" nalazi se u Borči, bavi se servisom i prodajom kosilica, trimera, kao i prodajom rezervne opreme i delova
Pročitaj više

Zrenjaninski put 120
Borča, Beograd

Servis i popravka kosilica za travu Varblo

Servis trimera, kosačica i testera Varblo nudi usluge popravke i servisiranja baštenskih mašina i alata po pristupačnim cenama. Servisiramo kosilice, trimere za travu, trimere za živu ogradu, testere, duvače lišća, atomizere Dajemo garanciju...
Pročitaj više

Miška Kranjca 2, Slavka Rodića 10v
Rakovica, Beograd

Servis i popravka kosilica za travu Silić

Servis malih motora Silić iz Beograda bavi se servisom poljoprivrednih mašina kao što su motorne testere, trimeri za travu, motorne kosilice
Pročitaj više

Jakovački Kormadin 9
Surčin, Beograd

Servis i popravka kosilica za travu ALBA ART

Osnovna delatnost servisa ALBA ART je popravka i održavanje baštenske opreme, poljoprivrednih, građevinskih i nautičkih mašina. Kako bi naši klijenti uvek bili zadovoljni kvalitetom usluge, trudimo se da sve poslove servisa završimo u najkra...
Pročitaj više

Surčinska 9k, (okretnica autobusa 71, Ledine)
Novi Beograd, Beograd

Servis i popravka kosilica za travu neophodni su za pravilan rad ovih masina. Veoma je lepo imati uredan travnjak ispred kuće. Međutim, da bi se to postiglo, neophodno je uložiti trud, odnosno, redovno kositi travu, što se najlakše čini uz pomoć kvalitetnih kosilica.

Snažna kosilica je jedan deo pribora vlasnika travnjaka ili bašte, koji želi da površina oko životnog prostora bude sređena, tako da se na njoj mogu igrati deca, da se može postaviti baštenska garnitura i uživati u popodnevnoj kafici, sa lepim pogledom na zelenilo...

Servis kosilica za travu

Sve je to lepo, ali šta ako vam se kosilica za travu pokvari, a neophodno je da kosite, tj.  održavate zelenu površinu? Upravo iz tog razloga postoje servisi kosilica za travu i drugog baštenskog pribora. Dovoljno je da pozovete broj telefona i da se dogovorite kada bi majstor mogao doći da pogleda o čemu se radi.

Popravka kosilica za travu

Vi najverovatnije ne znate u čemu je kvar i zbog toga postoje stručna lica koja će pregledom kosilice ustanoviti šta nije u redu u njenom funkcionisanju, a onda će vam saopštiti i cenu za uslugu popravke.

Servis kosačica

Veoma je bitno, da pri radu, pratite kako kosilica funkcioniše, zbog toga što sitne nepravilnosti, koje na početku imamo običaj da zanemarujemo, kasnije mogu da vode ka većem i ozbiljnijem kvaru.

Popravka električnih kosilica

Kada je kvar veći, onda će verovatno biti potrebno da se određeni deo zameni. U drugačijem slučaju, da ste pravovremeno reagovali, možda bi bila dovoljna opravka tog dela, a ne i zamena novim. Kada se ugrađuje nov rezervni deo, bitno je da on bude originalan, da se zna od kog je proizvođača, i da ima garanciju, jer samo to osigurava da ćete svoju električnu kosilicu koristiti još dugi vremenski period a da nećete imati nikakve probleme.

Servis motornih kosilica na naftu

Kakav je kvalitet jednog proizvoda, obično se određuje na osnovu više parametara. Na primer, bitno je da se servisiranje može obaviti u garantnom i vangarantnom roku, ali i da odabrani servis može da nabavi originalne rezervne delove.

Servis kosilica cena:

Ovlašćeni serviseri poseduju dugogodišnje iskustvo i znanje, koje je potrebno da bi efikasno otklonili svaki problem koji imate sa svojom kosilicom. Osnovni cilj jeste da korisnik usluge bude zadovoljan, kako kvalitetom pružene usluge, tako i cenom koju je dobio.

Cena se određuje nakon što serviser pogleda vašu kosilicu, i veoma je teško unapred reći koliko bi to novca moglo da bude, pa je zbog toga nužno da se detektuje kvar.

Popravka kosilica cena:

U ovlašćenim servisima moguće je da popravite svoju kosilicu, da kupite originalne rezervne delove i da se oni profesionalno ugrade. Cena se određuje na osnovu pregleda kosilice, dakle, neophodno je da majstor utvrdi u čemu su poteškoće u funkcionisanju mašine, a onda će predložiti popravku ili zamenu rezervnog dela. Nakon toga, saopštiće vam i tačan iznos novca koji je potrebno da izdvojite za ovu uslugu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane