Kontakt podaci za vašu firmu

Arsić Servis Bele Tehnike

  • 1
5.0 | 1 ocena
Arsić servis bele tehnike je osnovan 2013. godine kako bi Vama pomogao da otklonite kvarove na Vašoj beloj tehnici. Popravljamo i servisiramo proizvode svih vodećih brendova – Whirlpool, Vivax, LG, Elektrolux, Samsung, AEG, Zanussi Nakon sv...
Pročitaj više
/
Beograd

Servis bele tehnike Frigo Nova Vračar

  • 8
5.0 | 12 ocena
Servis bele tehnike Frigo Nova Vračar vrši servis brendova Gorenje, Beko, Indesit, Ariston, Zanussi, Candy, Samsung, Bosch, Siemens...
Pročitaj više
Cara Nikolaja II 15
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Andriajana Simic
Ukoliko vam je potreban izuzeton kvalitetan servis bojlera mogu da vam preporucim MC elektro Servis. To je servis u kojem moj muz salje da se popravi sve od bele tehnike.
Petar Jankulovski
Ovo je servis koji pre ili kasnije svima nama sigurno treba. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.
Ivana Petrovic
Nije po meni svaki servis bojlera nesto posebno.
Stojance Ristovski
Za dobrog majstora ne postoji bojler koji ne moze da popravi.
Marina Zivkovic
Moje licno misljenje je takvo da svi ovi servisi moraju da se dosta plate ukoliko mislite da prezivite.
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, servis bojlera je nesto sto u danasnje vreme mor adosta da se plati. Ako se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Jovana Milinkovic
Ne ume svaki elektricar da kvalitetno popravi bojler. Bas iz tog razloga je bitno da znate da cete za ovu uslugu morati da date dosta novca.
Filip Milutinovic
Mogu slobodno da kazem da je najvaznije sto se ove vrste servisa tice, da je potrebno da se odlucite za kvalitet i da vise nije nista po tom pitanju toliko bitno.
Lea Stankovic
Licno mislim da su kada pricamo o bojeliram veoma vazne stvari da se po njihom pitanju odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Mihajlo Nastasovic
Odmah treba da znate da je veoma bitno da cim se bojler prvi put pokvari da slobodno mozeet da ga bacite.
Simona Vucinic
verujte mi, kada se bojler jednom pokvari to je onda gotovo.
Todor Markovic
Po pitanju servisa bojlera, samo traba da znate da iz licnog iskustva mogu da vam kazem da kada bojler jednom krene da se kvari da tu onda vise nema pomoci i popravke.
Marta Dencevic
Ipak je po mom misljenju najbolje da se po ovom pitanju opredelite iskljucivo za nekog strucnog i proverenog elektricara.
Janko Zivanovic
Meni je bas pre odredjenog vremena crkao grejac na bojleru. Cena zamene i stavljanja novog grejaca sa sve rukama majstora me uje izasla oko 3500 dinara i jos sam ga malo castio posto mi je jako brzo zavrsio posao.
Ljubinka Sreckovic
Nema sta, po pitanju servisa bojlera, u danasnje vreme je najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim elektricarem kao sto je elektricar Petar.
Nikolina Pantelic
Ukoliko vam je potreban izuzeton kvalitetan servis bojlera mogu da vam preporucim Kim Servis. To je servis u kojem moj muz salje da se popravi sve od bele tehnike.
Jana Stankovic
Po pitanju servisa bojlera, ubedljivo najbolje resenje predstavlja agencija elkos. To je agencija u koju mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
To je meni poprilicno pristojna cena. Naravno, cuo sam i za gore primere od tog.
Ivan Stojanovic
Ko zna koliko mi se samo puta desilo da mi crkne grejac na bojleru. Cene popravke se krecu uvek oko 3000 dinara (grajac + ruke majstora).
Dusan Markovic
U svakom slucaju, ukoliko posumnjate da imate problem sa bojlerom, u svakom slucaju je najbolje resneje za vas da posetite neko strucno mesto i odmah resite taj problem, a ne da previse rizikujete.
Marko Petrovic
Ukoliko imate problem sa bojlerom a zivite u Rakovici ili okolini, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite BG Frigo servis koji je zaista jedno provereno i pouzdano mesto.
Petar Jankovic
Kada bojler jednom krene da se kvari, bidite spremni da cete stalno morati da ga popravljate. Zbog toga je mozda najbolje da cim krene da se kvari da odmah kupite nov i tako vise ne mislite o njemu.