Treba vam servis bežičnih telefona? Možda se može reći da su bežični telefoni neka vrsta preteče mobilnih telefona. Jer, mogli smo da se šetamo kroz kuću i razgovaramo, nismo bili vezani žicom ili kablom. Veoma je frustrirajuć osećaj kada pričate uz pomoć fiksnog telefona, pa prebacite slušalicu iz jedne ruke u drugu, a kabal vam se obmota oko glave.

 

 

Na neki način, bežični telefoni su uveli mini-revoluciju svojom pojavom. Postali su tada jako popularni, a posebno je bilo zanimljivo što imaju ekran na kome se očitavao broj korisnika koji poziva, takozvani caller ID. Pri tome taj ekran je znao da zasvetli prilikom poziva, što je sve izdvajalo bežične telefone od klasičnih fiksnih uređaja.

Popravka bežičnih telefona

Vremenom, kako je tehnika napredovala velikom brzinom, iz dana u dan, tako su se i bežični telefoni menjali, postajući sve savremeniji i moderniji, sa mnoštvom novih i praktičnih funkcija.

Ipak, ma koliko dobar i kvalitetan uređaj da imate i sa savršenim performansama, njemu se može desiti kvar. Jer, mašina kao mašina, kako god moćna bila, ipak je samo uređaj koji u nekom trenutku obično završi kod svog čika doktora, to jest servisera.

Upravo zbog toga što tehnika napreduje vrtoglavom brzinom, profesionalni serviseri se redovno stručno usavršavaju, prateći razne seminare, da bi bili u toku sa modernim svetskim trendovima. Iz tog razloga, budite sigurni da kada im prepustite u ruke svoj bežični telefon, da će on biti „izlečen“ na najbolji mogući način.

Servis bežičnih telefona – iskustva

Naravno, telefon nam je potreban svakoga dana. Zbog toga, nužna je veoma brza reakcija, odnosno, popravka. Možete „pacijenta“ doneti u servis, a isto tako serviseri mogu doći i na vašu adresu, ako želite. 

 

 

Bežični telefon će biti pregledan, biće mu dijagnostikovan kvar i uskoro će biti popravljen, možda zamenom nekog rezervnog dela. Veoma je važno znati da ovlašćeni servisi koriste isključivo delove koji su originalni. 

Na izvršene usluge i ugrađen deo, vi ćete dobiti garanciju. Smisao korišćenja originalnih delova, upravo je u tome da se produži životni vek vašem bežičnom telefonu, te da on radi bez ikakvih smetnji.

Ako bi bili ugrađeni delovi koji nisu originalni, odnosno jeftini delovi sumnjivog porekla, takva popravka bi vas koštala manje u startu, ali mnogo više kroz vreme. To kažemo iz razloga jer bi vam se uređaj verovatno vrlo brzo ponovo pokvario, a vi nikada ne biste bili spokojni kada znate da u svom telefonu imate delove sumnjivog kvaliteta.

Servis Panasonic bežičnih telefona

Bez obzira da li imate Panasonic bežični telefon novije ili starije generacije, serviseri će efikasno i brzo sanirati svaki kvar. Oni su u mogućnosti da ponude originalni Panasonic repro materijal, kao i dodatni pribor po najpovoljnijim cenama.

Ukoliko vam je potrebna baterija za bežični telefon, takođe se možete osloniti na originalne rezervne delove. Svi znamo koliko loša baterija zna da smanji kvalitet naših razgovora, jer se neretko dešava da ne čujemo dobro sagovornika ili da on ne razume nas, pa je nužno izvršiti zamenu stare i dotrajale baterije novom.

Iako su mobilni telefoni ušli u sve pore života, bežični telefoni nisu izgubili trku, veliki broj ljudi ih rado koristi, iz razloga što su veoma praktični, pa verujemo da će još dugi niz godina biti u svakodnevnoj kućnoj i poslovnoj upotrebi. 

Servis bežičnih telefona – cena:

Cena usluge popravke bežičnog telefona, zavisi od prirode kvara. Može se kretati od 500-1000 dinara pa naviše.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod našeg teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis bežičnih telefona
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

17.11.2020
Neregistrovan korisnik

Ovo su dobri telefoni, praktični za stanove

! Gde se mogu popraviti, iako stavim novu bateriju, nema kontakta, gubi se ton itd..

07.05.2019
Petar Petrović

Šušumige, toliko reklame za običan servis. Sve pisali komentari oni.

06.08.2018
Katarina Perisic

Kvalitetan servis bezicnih telefona mozete da uradite u Beogradu na veoma malom broju mesta. Ukoliko vec zelite to da uradite, onda je najbolje da pogledate garanciju i da se posavetujete sa svojim prodavcem.

29.08.2017
Marina Zivkovic

Svaki servis bezicnih telefona nije nesto sto bi trebalo da se posebno skupo plati. Ukoliko se vec odlucite za takav jedan servis sigurno se pre ili kasnije necete pokakajti. Mada, u Beogradu zaista ima dosta ovakvih servisa u danasnje vreme.

16.05.2017
Milen Jovanovic

Kako god da okrenete, ovaj servis pre ili kasnije moze da bude veoma zahtevan.

28.04.2017
Jovana Milinkovic

Sto se ovog servisa tice, pre ili kasnije cete se sigurno odluciti za kvalitet. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.

18.04.2017
Filip Milutinovic

Sto se tice bezicnih telefona, kvalitet je nesto sto ce sigurno pre ili kasnije da dodje do izrazaja. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.

18.04.2017
Lea Stankovic

Sto se tice vec ove vrste servisa, pre ili kasnie cete sigurno moci i omrati da se odlucite za kvalitet. Druge stvari onda dalje po meni i nisu bas toliko vazne.

31.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Po meni je ovo sigurno i vise nego povoljan servis. Sve drugo je samo gubljenje vremena po meni.

16.03.2017
Simona Vucinic

Po meni je ovde veoma bitno da znate da ni jedan servis nije isti.

27.02.2017
Todor Markovic

Kako go da okrenete, servis bezicnih telefona je iapk nesto posebno kako god da okrenete.

27.02.2017
Marta Dencevic

Meni kad god se neki telefon pokvario, nikada nisam zeleo da ga popravim vec sam ga odmah bacio.

08.02.2017
Janko Zivanovic

Koliko mi se samo cini, u danasnje vreme vecina servisa bezicnih telefona moze danas da se uradi za male pare.

30.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Uglavnom se u danasnje vreme bas ovakvi telefoni i koriste. To je ipak nesto potpuno normalno.

12.01.2017
Petar Jankovic

Sto se mene licno tice, servis bezicnih telefona mora dosta da se plati i zaista po tom pitanju ne moze nista drugacije.

22.12.2016
Nikolina Pantelic

Po ovom pitanju samo treba da potrazite neko strucno i provereno mesto u koje mozete da imate puno poverenje.

06.12.2016
Ivan Stojanovic

Po pitanju servisa za becicne telefone, treba samo mene da slusate i da se opredelite iskljucivo za neki kvalitet i ni za sta vise.

18.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju veoma kvalitetnog servisa za bezicne telefone, ako vasem telefonu ima pomoci, onda vam elektro servis Pavlovic sigurno moze pomoci.

31.10.2016
Biljana Brankovic

Kvalitetni bezicni teleofni su ipak nesto sto je u danasnje vreme neophodno a sto je iapk u odredjenoj meri popirlicno tesko pronaci.

07.09.2016
Marko Petrovic

Ukoliko planirate da imate kvalitetan servis bezicnih telefona, onda je definitivno najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim struncim licem ili da jednostavno odmah taj telefon koji vam se pokvario bacite kako biste izbegli dodatne komplikacije.

02.08.2016
Dusan Markovic

Kada pricamo o kvalitetno servisu bezicnih telefona, mozda bi najbolje resneje bilo da ukoliko vam se jedan pokvari, da ga zamenite sa drugim. Stvar je u tome da se ovi savremeni bezicni mobilni telefoni veoma brzo kvare.

04.07.2016
Petar Jankovic

Kvalitetan servis bezicnih telefona mozete da uradite u Beogradu na veoma malom broju mesta. Ukoliko vec zelite to da uradite, onda je najbolje da pogledate garanciju i da se posavetujete sa svojim prodavcem.