O nama - SERVIS VEŠ MAŠINA MARTINOV

Servis veš mašina Martinov je porodični servis koji postoji i uspešno posluje od 1985. godine u Novom Sadu. Osnovna delatnost našeg servisa je popravka veš mašina, sudo mašina, mašina za sušenje veša, električnih šporeta i bojlera, vodećih svetskih proizvođača.

Uspešna tradicija poslovanja i prepoznatljivo ime koje simboliše pouzdanost i kvalitet, preporučili su nas kod velikog broja klijenata koji su naša najbolja reklama. Svih ovih godina nastojimo da održimo visok nivo rada na osnovu kog možemo da Vam garantujemo za kvalitet naših usluga.

Servis Martinov se prevashodno bavi popravkom:

 • -veš mašina
 • -sudo mašina
 • -mašina za sušenje veša
 • -električnih šporeta
 • -bojlera

Po Vašem pozivu, naš tim majstora u najkraćem mogućem izlazi na teren. Naš kodeks rada se zasniva na tome da prvo konstatujemo vrstu kvara i odredimo cenu popravke. Ukoliko Vam predložena cena odgovara, tek onda pristupamo popravci Vaše mašine, šporeta ili bojlera.

Oslanjajući se na znanja i veštine koje su stečene tokom minulog rada, naš stručni tim će sa lakoćom konstatovati kvar i pristupiti njegovom otklanjanju. Većinu radova obavljamo na licu mesta, tako da ste i sami u prilici da se uverite u kvalitet našeg rada i delove koje ugrađujemo.

Popravka veš mašine podrazumeva otkljanjanje najčešćih kvarova, kao što su: kvar prilikom odvoda i dovoda iz mašine, kvar grejača, popravka elektro motora, problem sa programatorom, lageri veš mašine i drugi kvarovi koji ometaju rad Vaše mašine. Takođe, vršimo uslužno sečenje i zamenu ležajeva na plastičnim, lepljenim kazanima.

Još jedna delatnost servisa Martinov je popravka i čišćenje bojlera svih modela i proizvođača. U našem radu koristimo isključivo originalne delove, uz garanciju. Kako biste uštedeli vreme i novac, ali i zaštitili Vaš bojler, preporučujemo Vam da jednom godišnje izvršite čišćenje kamenca koji se taloži u samom bojleru.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-20h
subota od 08-18h

Servis veš mašina Martinov, Jermenska 5, Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

09.09.2020 07:16
Neregistrovan korisnik

Pouzdani, stručni. Moja najiskrenija preporuka

04.06.2020 14:42
Neregistrovan korisnik

Veš mašina više ne pravi problem,radi kao nova.Kvar utvrdio i profesionalno rešio izvanredan mladi majstor Ivan.Zadovoljstvo mi je napisati pohvalu iz srca za ljude koji svoj posao obavljaju sa znanjem,interesovanjem i u koje možeš imati poverenje.Danas je to prava sreća.Bravo za ovakve firme i majstore!Kvar utvrđen i objašnjen, prezentirana cena,kvar uklonjen,račun sa određenim garantnim rokom ispisan...Uz sve to pristupačnost i odmerena ljubaznost.Za mene je ovaj servis pozitivno otkriće i radost za svaku preporuku.

05.06.2019 09:42
Nikola Pejovic

vec mesec dana kuburim sa majstorima oko ves masine! nikako da nadjem pravog coveka, sve se svodi na to kako ja treba da nadjem vremena i odlazem obaveze kako bi oni meni pomogli... Martinov je pravi profesionalac koji mi je izasao u susret i covek odradio posao! Dosao covek na vreme, odradio i kraj! Svaka preporuka!

18.04.2019 07:26
Marijan Radovic Marijan Radovic

Postovani Martinov imam ves masinu marke VOX nece vise da okrece bubanj samo se ukocio bubanj. Tj. Struze i nemoze normalno da okrece,stabi moglo da bude i koliko bi to kostalo?

28.07.2017 02:27
Nikolina Pantelic

Svi smo iskusili da se bela tehnika veoma brzo kvari, kao da postoji tacno ogranicen period na koji je programirana. Zbog toga sam u poslednje vreme cesto posecivala servis za ves masine Martinov i sa tim sam bila i vise nego zadovoljna. Pre svega sam bila zavoljna brzinom usluge a to mi je posebno vazno posto bukvalno zivim na skroz drugom kraju grada u Novom Sadu.

06.07.2017 01:00
Jana Stankovic

Ovo je definitivno jedan poseban servis bez kojeg se ne moze.

03.07.2017 02:00
Biljana Brankovic

Koliko samo mogu da vidim, po mnogo cemu je ovo zaista jedan i vise nego dobar servis bele tehnike.

22.05.2017 11:47
Dusan Markovic

Martinov je majstor kojeg se jsos moj otac seca iz stari vremena Novoga Sada kako je zaista bio pravi majstor za ves masine. Odnosno, nije postojala masina koju on nije umeo ili mogao da popravi.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Servis bele tehnike
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Servis za veš mašine Martinov
 • servis za ves masine martinov,
 • servis za ves masine martinov radno vreme,
 • servis za ves masine martinov kontakt telefon,
 • servis ves masina,
 • popravka ves masina,
 • popravka masina za susenje vesa,
 • servis masina za susenje vesa,
 • servis masina za sudove,
 • popravka masina za sudove,
 • popravka bojlera