Dodaj firmu

Servis za veš mašine Martinov

5.0 | 15 ocena
Član od 2015.Komentari korisnikaNapišite recenziju
Komentari posetilaca
Neregistrovan korisnik
15.02.2022 10:10

Neverovatno profesionalan pristup radu. Ispištovano vreme dolaska, detekcija kvara i profesionalna opravka elektronike veš mašine. Dat račun sa svim podatcima šta je urađeno i garancijomnod godinu dana.
Majstor IVAN sa partnerom su vrlo korektni, ljubazni i krajnje profesionalni
Sve pohvale i topla preporuka

Neregistrovan korisnik
09.09.2020 07:16

Pouzdani, stručni. Moja najiskrenija preporuka

Neregistrovan korisnik
04.06.2020 14:42

Veš mašina više ne pravi problem,radi kao nova.Kvar utvrdio i profesionalno rešio izvanredan mladi majstor Ivan.Zadovoljstvo mi je napisati pohvalu iz srca za ljude koji svoj posao obavljaju sa znanjem,interesovanjem i u koje možeš imati poverenje.Danas je to prava sreća.Bravo za ovakve firme i majstore!Kvar utvrđen i objašnjen, prezentirana cena,kvar uklonjen,račun sa određenim garantnim rokom ispisan...Uz sve to pristupačnost i odmerena ljubaznost.Za mene je ovaj servis pozitivno otkriće i radost za svaku preporuku.

Nikola Pejovic
05.06.2019 09:42

vec mesec dana kuburim sa majstorima oko ves masine! nikako da nadjem pravog coveka, sve se svodi na to kako ja treba da nadjem vremena i odlazem obaveze kako bi oni meni pomogli... Martinov je pravi profesionalac koji mi je izasao u susret i covek odradio posao! Dosao covek na vreme, odradio i kraj! Svaka preporuka!

Marijan Radovic Marijan Radovic
18.04.2019 07:26

Postovani Martinov imam ves masinu marke VOX nece vise da okrece bubanj samo se ukocio bubanj. Tj. Struze i nemoze normalno da okrece,stabi moglo da bude i koliko bi to kostalo?

Ostavite komentar
Ocenite firmu
    Mapa
    Servis za veš mašine Martinov
    Firme u blizini
    SZR Elektroservis Rad - popravka ves masina, Pantelije Milankovića 4a, Novi Sad
    Idi na vrh strane