O nama - EXTEM SERVIS BELE TEHNIKE


EXTEM-servis bele tehnike i kućni majstor nalazi se u ulici Vučka Milićevića, broj 119, u Grockoj. Naša osnovna delatnost je servis bele tehnike, servis bojlera, kao i servis veš mašina. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu, garantujemo Vam visok kvalitet naših usluga.

Kućni majstor – Servis bele tehnike Beograd servisira i popravlja sve renomirane marke: AEG, ARISTON, SAMSUNG, INDESIT, SIMENS, WHIRPOOL, GORENJE, BEKO, ZANUSI, BOSCH.

Servis bele tehnike podrazumeva:


Popravka bojlera podrazumeva zamenu grejača, zamenu radnog ili sigurnosnog termostata, zamenu sigurnosnog ventila, kao i ostale manje kvarove. Sa željom da Vam što pre izađemo u susret, naš tim majstora izlazi na teren u najkraćem mogućem roku. U našem radu koristimo isključivo originalne delove, uz garanciju. Kako biste uštedeli struju i novac, ali i zaštitili Vaš bojler, preporučujemo Vam da jednom godišnje izvršite čišćenje kamenca koji se taloži u samom bojleru.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, naš tim stručnih majstora će utvrditi razlog prestanka rada Vaše veš mašine. Popravka veš mašine obuhvata otklanjanje najčešćih kvarova kao što su: kvar prilikom dovoda i odvoda iz veš mašine, kvar grejača, problem na elektro motoru, problem sa programatorom, lageri veš mašine, amortizeri i ostali kvarovi.

Ukoliko imate problema sa Vašom sudo mašinom, možete se obratiti našem servisu i u rekordnom roku ćete dobiti ispravnu mašinu za sudove. Servis sudo mašina obuhvata manje kvarove koji se otklanjaju na licu mesta, dok ćemo veće kvarove otkloniti u našem servisu, uz brzu dostavu popravljene mašine u Vaš dom. Popravka i servis sudo mašine podrazumeva kvarove kao što su: kvar odvoda i dovoda iz sudo mašine, pumpa visokog pritiska, grejač, programator, kao i ostali sitniji kvarovi.

Servis bele tehnike EXTEM svim svojim mušterijama nudi veliki broj popusta i akcija, a poseban popust obezbeđujemo deci bez roditelja, penzionerima, studentima, invalidima i osobama starijim od 80 godina.
Pozovite! Da se upoznamo, sarađujemo i postanemo prijatelji!

Radno vreme:
Svaki dan od 00-24h

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:
Tel: 011/ 85 00 745
Mob: 065/ 85 00 750

E-mail: office@servisbojlera.rs
Posetite i naš sajt: www.servisbojlera.rs

Iskustva i komentari posetilaca

19.01.2015 02:10
Sanja
Fenomenalni i stručni majstori. Ovo je najbolji servis bele tehnike kada je Beograd u pitanju, a verujem i šire. Dolaze po pozivu i neverovatno brzo reše problem. Veš mašina mi je savršeno popravljena zahvaljujući njima i od sada ću ih kontaktirati kada god mi bude potreban servis bele tehnike. Sve preporuke.
29.12.2014 09:58
Goca
Svi kojima je potreban servis vesšmasina ili bojlera nece pogresiti ako pozovu Extem. Profesionalnost, kao i brzina i kvalitet popravke su za svaku pohvalu. Preporučujem svima kojima je potreban kućni majstor da ih kontaktiraju i sigurna sam da će ih zavati nadalje kad god im nešto zatreba. Ja svakako hoću.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TEHNIKA Servis bele tehnike
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Extem servis bele tehnike
  • extem servis bele tehnike,
  • servis bele tehnike beograd,
  • kucni majstor,
  • servis sudo masina,
  • extem servis bele tehnike radno vreme,
  • extem servis bele tehnike kontakt telefon