O nama - IŽI AUTO ELEKTONIKA – SERVIS AUTOMATSKIH MENJAČA


Auto servis Iži postoji i radi od 2010. godine nudeći Vam širok asortiman usluga za sve vrste vozila. Bavimo se popravkom različitih vrsta kvarova bilo da je u pitanju elektronika vozila, hadverski, softverski ili mehanički kvar. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu našeg tima, garantujemo Vam najefikasniji vid popravke Vašeg vozila.

Naš servis je specijalizovan za popravku i remont automatskih menjača na putničkim automobilima sledećih proizvođača: Audi, Peugeot, BMW, Citroen, Fiat, Mercedes, Opel, Porsche, Renault, Škoda, Smart, Volvo, Volkswagen. Na sve naše radove, kao i na ugrađene auto delove, svim našim klijentima dajemo garanciju.

Dolaskom u auto servis Iži dobijate kompletnu uslugu za Vaše vozilo:

Precizna dijagnostika kvara, uz pomoć savremene dijagnostičke opreme omogućava nam da servis automatskih menjača na Vašem vozilu izvršimo brzo i lako. Osim dijagnostikovanja i otklanjanja kvarova na automatskim menjačima bavimo se i prodajom i nabavkom delova za automatske menjače. Naš edukovani tim čine Mašinski i IT inženjeri koji godinama unazad uspešno sarađuju sa Mašinskim i Organizacionim Fakultetom u Beogradu.

Takođe, u našem auto servisu možete pronaći široku paletu novih i polovnih delova za Vaše automobile. Bilo da Vam zatrebaju pogonski kaiševi, akumulatori, sistemi kočnica, filteri, svećice, grejači, lambda senzori, svetlosna tehnologija, parkpilot, sistemi paljenja ili trube i fanfare, auto servis Iži je pravo mesto za Vas.

Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu naše usluge i ažurnosti našeg servisa, stekli smo poverenje velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.

Servis i popravka automatskih menjača, uz najpristupačnije cene u gradu
Remont automatskih menjača za sve vodeće marke automobila

Iži auto elektronika – servis automatskih menjača, Ustanička 17, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

12.06.2017 08:14
Kristina Milosevic

Precizna dijagnostika kvara,uz pomoc savremene dijagnostičke opreme omogucava im da servis automatskih menjaca na vasem vozilu izvrse brzo i lako.Bez preteranog cekanja u stanju su da otklone bilo kakav kvar.

31.03.2017 09:15
Ilija Radovic

U ovom auto servisu mozete pronaci siroku paletu novih i polovnih delova za vase automobile.Bilo da vam zatrebaju pogonski kaisevi,akumulatori,sistemi kocnica, filteri,svecice,grejaci,lambda senzori,svetlosna tehnologija,parkpilot,sistemi paljenja ili trube i fanfare.

19.06.2016 10:25
Zoran Josipovic

Odavno poznat kao jedan od najboljih i najkompletnih servisa u gradu.Na preporuku sam dosao ovde i odusevio sam se.Servis je kao apoteka,dijagnosticke sprave moderne a tehnicka obucenost osoblja na najvisem nivou.

05.09.2015 11:35
Branko Sibinovic

Potreban mi je remont ploce CVT menjaca za Mercedes B-180, 2006 god. Na displeju se javlja poruka da menjac poseti radionicu, a na dijagnostici registruje gresku senzora broja obrtaja. Da li je remont izvodljiv i da li postoji period garancije nakon toga?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Servis automatskih menjaca
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Iži auto elektonika - servis automatskih menjača
  • Servis automatskih menjača,
  • Popravka automatskih menjača,
  • Remont automatskih menjača,
  • Automatski menjači,
  • Servis poluautomatskih menjaca,
  • Servis robotizovanih menjaca,
  • Remont menjača,
  • Servis menjača,
  • Popravka menjača,
  • Iži auto elektonika - servis automatskih menjača radno vreme