O nama - BG AUTOMATIK – SERVIS AUTOMATSKIH MENJAČA


Servis automatskih menjačaBG Automatik” nalazi se u ulici Prolećna 2, na teritoriji opštine Voždovac. Mi smo usko specijalizovan servis za popravku i prodaju delova za sve vrste automatskih menjača.

BG Automatik uspešno posluje od 2008. godine. Naši verni klijenti iz cele Srbije i ostalih zemalja godinama nam ukazuju poverenje koje opravdavamo visoko profesionalanim odnosom i kvalitenim pružanjem usluge. Pored stručnog osoblja sa višegodišnjim radnim iskustvom, naš servis je opremljen sa najsavremenijom alatima i dijagnostičkim uređajima.

Dolaskom u BG Automatik dobijate kompletnu uslugu za vaše vozilo:


Osim dijagnostikovanja i otklanjanja kvarova na automatskim menjačima bavimo se i prodajom i nabavkom delova za automatske menjače.

Sve dodatne informacije o remontu automatskih menjača možete da dobijete na telefone:
011/ 394 8211
064/ 022 48 79

Posetite našu facebook stranicu: https://www.facebook.com/bgautomatic

Radno vreme:
Ponedeljak-petak: od 09-17h
Subota: od 09-15h

Vlasnici BG Automatik servisa služe se engleskim, bugarskim i ruskim jezikom što znatno olakašava komunikaciju sa klijentima iz inostranstva.

BG Automatik - servis automatskih menjača, Prolećna 2, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

12.06.2017 08:06
Maja Matic

Najpouzdanija dijagnostika kad je u pitanju otkrivanje kvarova kod automatskih menjaca za sve marke automobila.Njihovi serviseri su skolovani i imaju veliko iskustvo u ovom poslu tako da ce vam uvek ponuditi pravo resenje.

31.03.2017 09:17
Kristina Milosevic

Njihovi verni klijenti iz cele Srbije i ostalih zemalja godinama im ukazuju poverenje koje opravdavaju visoko profesionalanim odnosom i kvalitenim pruzanjem usluge.Pored strucnog osoblja sa visegodisnjim radnim iskustvom,ovaj servis je opremljen sa najsavremenijim alatima.

09.01.2017 10:42
faiz softic

Dobar dan Postovani, Posjedujem opelov dzip Antara, 2, 2. Dizel. kraj 2011. od neki dan poceo je gubiti snagu, a onda cim se malo ugrije ispada iz brzine. Bio sam na jednoj planini u Zapadnoj Njermačkoj i gore nije htio mac s mjesta, bukvalno nije upadao u brzinu, a onda se ohladio i komotno sam dosao do Luksembuga gdje zivim 107 km. Istina gdje je bilo uzbrdice mako je imao slabiju vucu. Od juce - cim s emalo ugrije nece da primi brzinu. Sta da radim. Da skinem menjač i da vam posaljem ili da posaljem cijelo auto?Type a message...Thumbs Up Sign....10:33Dobar danPostovani, Posjedujem opelov dzip Antara, 2, 2. Dizel. kraj 2011. od neki dan poceo je gubiti snagu, a onda cim se malo ugrije ispada iz brzine. Bio sam na jednoj planini u Zapadnoj Njermačkoj i gore nije htio mac s mjesta, bukvalno nije upadao u brzinu, a onda se ohladio i komotno sam dosao do Luksembuga gdje zivim 107 km. Istina gdje je bilo uzbrdice mako je imao slabiju vucu. Od juce - cim s emalo ugrije nece da primi brzinu. Sta da radim. Da skinem menjač i da vam posaljem ili da posaljem cijelo auto?Završetak razgovoraType a message...Thumbs Up Sign....

19.06.2016 10:22
Sandra Marinkovic

Dolaskom u BG Automatik dobijate kompletnu uslugu za vase vozilo,dijagnostiku,servis automatskih menjaca,popravka automatskih menjaca.Pored ovih usluga ovde mozete poruciti i kupiti sve delove za vase automatske menjace.

09.05.2015 02:29
Nikola Maksimovic

Koja je cena za servis automatskih menjaca?

23.02.2015 12:08
Srdjan Karac

Poštovani majstori,imam audi A4 2.8l quattro 98 god,restiling sa automatskim 5-o brzinskim,tiptronik menjačem,koji sam pre par dana promenio! Tačnije stavio sam sa stranca skoro nov menjač i apsolutno sam zadovoljan! Voleo bih samo da mi pomognete i kažete koliko bi me koštala promena ulja i filtera na menjaču i da li je potrebno prethodno zakazivanje?? Unapred zahvalan,Srdjan.

06.12.2014 08:49
Filip F.

Preporucio bih svim vozacima koji imaju problem sa automatskim menjacem da posete ovaj servis specijalizovan za popravku automatskih menjača. Pozdrav od Filipa

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Servis automatskih menjaca
Osnovni proizvodi/usluge za firmu BG Automatik - servis automatskih menjača
  • bg automatik,
  • bg automatik beograd,
  • servis bg automatik,
  • BG Automatik servis automatskih menjača radno vreme