Alati se koriste svakodnevno, u firmama kao i kod kuće, pri raznim popravkama, pa je i njima neophodan servis alata. Međutim, iako alatom popravljamo ili pravimo nešto, isto tako može da se dogodi da i tom alatu zatreba popravka. Tada je veoma važno da znamo kome da se obratimo.

servis alata

 

Servis pneumatskih alata

Na tržištu postoje firme čija je delatnost servisiranje raznih vrsta alata. Tako to može da bude servis pneumatskih alata, raznog ručnog alata, hidraulinih, električnin, industrijskih, građevinskih alata...

Servis ručnih alata

Ručni alat često se koristi kod mnogobrojnih radova, i desiće se ponekad da morate da ga odnesete u servis. Mnoge ljude zanima cena, ali je nju moguće saznati tek kada majstor pogleda o čemu se tačno radi.

Servis kućnih alata

Kuća uvek zahteva niz popravki, tako da ne možemo bez čekića, klješta, bušilice, brusilice i mnogo toga još. Postoje ljudi koji su sami svoji majstori, pa imaju čitav set raznog alata. Međutim, ako zatreba popravljanje, onda je  potrebno da se obrate firmama koje su oglašene na ovoj stranici koju upravo čitate.

Servis hidrauličnih alata

Servisi obično nude objedinjen set usluga i to na jednom mestu, što mnogo znači, jer ne morate da lutate. Vrše se popravke svih vrsta alata, profesionalnih i onih koji su amaterski.

servis alata cena

 

Servis električnih alata

U električne alate spada bušilica, na primer. Jasno je da ne možemo sami da popravimo ako nam se ona pokvari, jer ne znamo ni  zbog čega ne radi. Zbog toga je jedina prava odluka da pokvarenu bušilicu odnesemo u servis, da je majstor otvori, pogleda, ustanovi u čemu je kvar.

Servis industrijskih alata

Kada majstor vidi o čemu se radi, tada će odlučiti da li će popravljati alat na licu mesta, ili će morati da zameni neki deo. Dobro je da se odmah javite majstoru kada primetite da sa vašim alatom nešto nije u redu, jer tada sprečavate da šteta bude još veća.

Servis građevinskih alata

Kada je kvar veći, posebno kod profesionalnih alata, tada i popravka više košta a pri tome, može da se dogodi da proces rada pretrpi zastoj. Najbolje će biti da kod svake promene u radu alata odnesete isti u servis, da se vidi da li je sve u redu.

Servis alata cena

Cena servisiranja alata zavisi od više faktora. Prvi faktor je koji kvar je u pitanju, a drugi, da li će se samo raditi popravka ili će da se zameni neki deo. Naravno, stavljaju se samo originalni delovi koji poseduju garanciju, tako da ne morate da brinete da li je vaš alat siguran za upotrebu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis alata
Pitaj firme