Dodaj firmu

Bellagio Pizzeria Sendviči

Bellagio picerije predstavlja pažljivo uređeno mesto za dobar zalogaj svih ljubitelja italijanske kuhinje spremane na domaći način. U ponudi imamo sve što je potrebno da jedete lako i ukusno u različito doba dana, na našoj ili vašoj adresi.
Pročitaj više

Mite Ruzica 3
Novi Sad

Sendviči Picerija Ragazza

Originalno hrskavo testo za picu, stvarano sa mnogo umeća i ljubavi prema dobroj hrani, naći ćete u Futoškoj 21 u novootvorenoj piceriji Ragazza. Ragazza picerija nastala je kao prirodan sled dugogišnjeg ulaganja u jedinstvene veštine pravljenja omiljenog italijanskog specijaliteta na ovim prostorima.
Pročitaj više

Futoška 21
Novi Sad

Fast food Sofronije

Fast food Sofronije u Novom Sadu nudi hranu ekstra kvaliteta po super pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Todora Toze Jovanovica 4b
Novi Sad

BIG CHICKEN GRILL FAST FOOD

Vrhunski zalogaji sa roštilja spremani po originalnoj recepturi kakvu još niste probali čekaju vas u Big Chicken Grill roštiljnici u Novom Sadu.
Pročitaj više

Temerinski put 47
Novi Sad

EKO VULKAN Fast food

Naša roštiljdžinica ponosi se činjenicom da nudimo isključivo domaće proizvode od mesa koje nastaje po originalnoj leskovačkoj recepturi, a možete ih dobiti kod nas ili na željenoj adresi. Dostava radi do ponoći!
Pročitaj više

Hadži Ruvimova 49
Novi Sad

Dva kneza Šarengrad fast food i dostava hrane

Fast food “Dva kneza ŠARENGRAD” nalazi se u Novom Sadu. Fast food“ Dva kneza ŠARENGRAD” u ponudi ima veliki izbor roštilja, mešanog mesa, pica i sendviča i prijatan kutak za ručak sa prijateljima.
Pročitaj više

Bulevar Kneza Miloša 33
Novi Sad

Grill 5 fast food

Fast food Grill 5 nalazi se u Novom Sadu. Fast food sa tradicijom koji u ponudi ima bogati asortiman roštilja, sendviča, peciva, pica, salata.
Pročitaj više

Stevana Musića 2
Novi Sad

Prima pizza fast food

Za sve ljubitelje dobre, ukusne i sveže pice, u samom centru Novog Sada otvorena je fast food picerija Prima Pizza u kojoj se svakoga dana spremaju najukusnije pice koje ste do sada probali.
Pročitaj više

Jevrejska 12
Novi Sad

Fast food Pikanterija

Restoran brze hrane Pikanterija nalazi se u Novom Sadu, u ulici Cara Dušana. Obezbedili smo Vam vrhunske specijalitete sa roštilja za našim stolom ili brzu dostavu na Vašoj adresi.
Pročitaj više

Cara Dusana 55
Novi Sad

Toscana restoran

Novootvoreni restoran italijanske kuhinje pod imenom Toscana obogatio je ugostiteljsku ponudu Novog Sada za jedno prefinjeno mesto, sa prijatnim ambijentom i kompletnom uslugom - priprema sveže hrane u restoranu, dostava na adresu i organizacija manjih proslava po vašoj želji.
Pročitaj više

Bulevar Cara Lazara 19
Novi Sad

Nasuvo i Friško restoran

Zvučaće neverovatno, ali u moru novosadskih restorana, zaista nije lako pronaći autentičnu vojvođansku kuhinju. Osim na jednom mestu. A to je upravo naš restoran na koji smo veoma ponosni. Zovemo se "Nasuvo i friško" i nudimo istinsku i pravu domaću hranu spremanu isključivo na tipično vojvođanski način.
Pročitaj više

1300 kaplara 14
Novi Sad

Ragazza Picerija

Svoju dugogodišnju ljubav prema spremanju testa za picu po originalnoj recepturi, usavršavali smo u želji da postignemo jedinstvenu strukuturu specifično hrskavog testa koje za sada svi obožavaju. Pažljivim odabirom drugih sastojaka, dobili smo meni od čak 15 vrsta pica gde se ne zna koja je bolja. Jednostavno morate ih probati sve.
Pročitaj više

Futoška 21
Novi Sad
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane