O nama - SELIDBE & TRANSPORT PANČO DOO


Na teritoriji Beograda poslujemo od 2004. Godine i za nama je preko hiljadu uspešno odrađenih selidbi i zadovoljnih mušterija.

Naš tim je sastavljen od mladih ali dobro obučenih radnika, iskusnih i pažljivih sa Vašim stvarima. Eventualna oštećenja sa nama su svedena na minimum, pored obazrivosti našeg tima, mislili smo i na moguća oštećenja u transportu tako da su sva naša vozila tapacirana i u njima se nalaze kartoni, puc-puc folija i ćebad za dodatnu sigurnost. Pored toga sva naša vozila poseduju utovarne hidraulične rampe tako da ukoliko selite neke teške stvari lako i bezbedno ćemo ih utovariti i istovariti.

Ukoliko je potrebno neko iz naše ekipe će doći do Vas na besplatnu procenu selidbe, dogovoriti se sa Vama oko svih detalja i posavetovati vas kako da se najbolje pripremite za selidbu i da li je potrebno nešto od vašeg nameštaja demontirati.

Ukoliko Vi to želite, naša ekipa će uraditi sve vezano za selidbu: spakovati vaše pokućstvo, demontirati, zaštititi, vaše je samo da se opustite.

slika


Naš vozni park:

U zavisnosti od obima Vaše selidbe zavisi i veličina vozila kojim se vrši prevoz Vašeg pokućstva. U našem voznom parku nalazi se 4 vozila različitih veličina. Sva vozila su tapacirana, tj. namenski opremljena za selidbe. Tovarni prostor je obložen itisonima, dok se za zaštitu nameštaja koriste ćebad, kartoni I puc-puc folije. Po potrebi nameštaj se dodatno vezuje sigurnosnim kaiševima.

Montaža i demontaža:

Imate nameštaj koji nije moguće izneti iz stana u komadu? Ili se Vama čini da će prestavljati problem. Nema razloga za brigu, tu je nas tim iskusnih radnika koji ce dan ranije ili u toku same selidbe Vaš nameštaj demontirati, a zatim odneti u Vas novi dom I montirati ga i Vaše stvari ce biti u najboljem mogućem stanju baš kao I pre selidbe.


Pakovanje:

Ukoliko zelite da izbegnete najdošadniji i najnaporniji deo selidbe, a pri tom se odlučite da pakovanje prepustite nama, budite sigurni da ste u dobrim rukama.Vaše je samo da nas pozovete i naši pakeri će sa zadovoljstvom spakovati i zaštititi vaše pokućstvo kao I kompletan nameštaj ukoliko Vi to želite.Završićemo ovaj mukotrpan posao bezbedno, korektno, na vreme na Vama je samo da nam ukažete poverenje , prepustite nam posao I da budete prisutni kako bismo zajedno precizno obelezili kutije kako biste ih kasnije lakše raspakovali .

Ukoliko ipak želite da se sami spakujete, a neznate kako to najbezbednije uraditi I nemate dovoljno kutija, mi cemo Vam ih dostaviti I dati Vam savete, podelicemo nase iskustvo sa Vama.

Pratite nas i na drustvenim mrezama :
https://www.facebook.com/SelidbePanco
https://twitter.com/SelidbePanco

Iskustva i preporuke posetilaca

13.07.2018 12:14
Marina Dakic

Firma pavco vrsi zaista povoljne selidbe na teritoriji Beograda. Vrlo lako i brzo smo dogovorili sve sa njima, momci su dosli i za cas posla preneli sve stvari na zejenu lokaciju. Sve pohvale i preporuke.

14.06.2016 01:51
Milos Bozovic

Prezadovoljan sam radnicima i citavom agencijom Panco za selidbe.To je sposoban tim ljudi koji su dugo u ovom poslu,imaju opremu za podizanje vecih delova namestaja,prema namestaju se odnose kao prema vlastitom i sto je super,procenjuju cenu pre samog posla.Sve pohvale.

21.08.2015 01:53
Miloš Marijanović

Potrebna mi je kompletna usluga selidbe poslovnog prostora koja obuhvata prevoz kombijem i kamionom, prenos teških stvari, pakovanje, zaštita nameštaja. da li prvo izlazite na teren da procenite koliko će usluga koštati ili imate fiksnu cenu?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Selidbe
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Selidbe & Transport Pančo
  • Selidbe Beograd,
  • Prevoz kombijem i kamionom,
  • Prenos teških stvari,
  • Pakovanje,
  • Zaštita nameštaja,
  • Kompletna usluga,
  • Selidbe & Transport Pančo radno vreme