Agencija za selidbe Tim 95

  • 5
5.00 | 2 ocena

O nama - AGENCIJA ZA SELIDBE TIM 95


selidbetim95@gmail.com

Agencija za selidbe i transport Tim 95 počela je sa radom 1995. godine. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, svojim klijentima možemo da ponudimo selidbe, transport, prevoz robe, skladištenje stvari, pakovanje stvari i još mnogo toga brzo, profesionalno i po najpovoljnijim cenama u gradu.

Selidbe stambenih i poslovnih prostora obavljamo kombi vozilima i kamionima, koji su specijalno adaptirani za potrebe preseljenja. Na zahtev mušetrija radimo pakovanje stvari u različite materijale (puc-puc folija, karton, kutije za pakovanje stvari…).

Agencija za selidbe i transport Tim 95 profesionalno, brzo, kvalitetno i veoma povoljno, obavlja usluge kao što su:


Agencija za selidbe Tim 95 garantuje vam kvalitetnu i brzu uslugu kao i siguran transport. Vršimo usluge selidbe i transporta kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Agencija za selidbe i transport Tim 95, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

19.06.2018 03:29
Nikola Petronijevic
Koristio sam usluge agencije za selidbe Tim 95. Prezadovoljan sam i kada mi bude bila potrebna selidba zasigurno cu angazovati ponovo ovu agenciju,zato sto su pouzdani,brzi,profesionalni.
07.06.2013 10:30
Gordana
I mi imamo samo reči hvale. Sve je bilo vrlo profesionalno odrađeno i efikasno. Mi smo i skladištili stvari dok se stan sređivao. Sve je bilo zaštićeno i skladišteno u veoma konfornom prostoru i po potrebi, uvek smo imali pristup stvarima, kada god nam je nesto trebalo. Po useljenju u novi stan, sve je bilo montirano i postavljeno po dogovoru. SVE PREPORUKE OD PORODICE RADULOVIĆ
26.11.2012 12:16
Ignjat
Na pocetku selidbe smo mislili da to nikada nećemo zavrsiti i ponovo ziveti normalno. Bili smo pod ogromnim stresom, ali ekipa momaka je sve to uradila tako brzo i efikasno, da nismo mogli da poverujemo. sve je spakovano u kutije u vrlo kratkom roku, momci su demontirali ormane i u novom stanu sve postavili na svoje mesto, montirali... Organizacija za svaku pohvalu!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Selidbe
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Agencija za selidbe Tim 95
  • selidbe tim 95,
  • tim 95 selidbe,
  • tim 95,
  • agencija za selidbe tim 95 beograd,
  • agencija za selidbe tim 95