O nama - SELIDBE SMART MOVE

Agencija Smart Move vrši selidbe i kombi prevoz po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Najpovoljnija agencija za selidbe nudi Vam profesionalnu i efikasnu uslugu selidbe stambenih i poslovnih prostora, kako u zemlji, tako i inostranstvu. Takođe, vršimo kombi i kamionski transport robe.

Najefikasniji način da Vaša selidba protekne bezbrižno i brzo, jeste da taj posao prepustite pravim profesionalcima. Agencija Smart Move je potpuno opremljena sopstvenim vozilima i obučenim radnicima koji mogu da odgovore na sve Vaše zahteve.

Domen naših usluga obuhvata:

 • -najjeftinije selidbe u Beogradu
 • -selidbe Srbija
 • -selidbe inostranstvo
 • -kombi prevoz Beograd
 • -kamionski transport

Vršimo najpovoljnije selidbe u Beogradu, Srbiji i međunarodne selidbe, a u zavisnosti od količine stvari možete izabrati selidbe kombijem ili selidbe kamionom. Naš profesionalni tim pružiće Vam svu neophodnu pomoć prilikom demontaže i montaže nameštaja. Kako bismo maksimalno osigurali Vaše stvari i pokućstvo tokom transporta, nudimo Vam mogućnost pakovanja stvari u kartonske kutije odgovarajućih veličina.

Pored uspešno realizovanih selidbi na teritoriji Beograda i Srbije, agencija Smart Move nudi usluge selidbe i transport robe u inostranstvo. Međunarodne selidbe obavljamo u skladu sa Vašim potrebama i u najkraćem mogućem roku, uz vozila novije generacije i po najpovoljnijim cenama.

Još jedna delatnost agencije Smart Move je kombi prevoz svih vrsta robe u Beogradu, ali i šire. U našem voznom parku nalaze se moderna kombi vozila koja su tapacirana i specijalno opremljena, kako bi Vaša selidba ili bilo kakav prevoz robe protekao u najboljem mogućem redu. Ako posedujete veći broj stvari ili su one gabaritne, naša preporuka je kamionski transport robe.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu obezbedićemo Vam selidbu bez stresa i nervoze, a u skladu sa Vašim potrebama, zahtevima i mogućnostima. Profesionalnost, ljubaznost i brzina su osobine na koje smo ponosni, a posebno izdvajamo popularne cene i vrhunski kvalitet usluge.

Jeftine selidbe Beograd, Srbija i inostranstvo
Kamionski i kombi transport robe

Radno vreme: 00-24h

Za sve dodatne infromacije možete nas kontaktirati putem e-maila ili sajta:
E-mail: office@beogradskeselidbe.com
Sajt: www.beogradselidbe.com

Agencija Smart Move – povoljne selidbe Beograd!

Iskustva i preporuke posetilaca

13.07.2018 03:55
Milica Markovic

Kada su u pitanju selidbe po Beogradu i Srbiji firma Smart move je moja preoruka. Nedavno smo koristili njihove usluge i prezadovoljni smo. Cena vrlo pristupacna i sve odradjeno kako treba.

06.12.2016 05:50
Andrija Atanaskovic

Najefikasniji nacin da vasa selidba protekne bezbrizno i brzo,jeste da taj posao prepustite pravim profesionalcima.Agencija Smart Move je potpuno opremljena sopstvenim vozilima i obucenim radnicima koji mogu da odgovore na sve vase zahteve.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Selidbe
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Selidbe - Smart Move
 • selidbe beograd,
 • najpovoljnija agencija za selidbe,
 • povoljne selidbe beograd,
 • najjeftinije selidbe u beogradu,
 • jeftine selidbe beograd,
 • kombi prevoz transport,
 • kamionski transport