Master moving

 • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - MASTER MOVING


Agencija za selidbe "Master moving" pruža Vam svu neophodnu pomoć prilikom preseljenja stanova, kuća, firmi, lokala, kafića, restorana, kao i specijalnih tereta. Pored Beograda, naše usluge su dostupne i u drugim većim gradovima u Srbiji – Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak... Takođe, radimo međunarodne selidbe poštujući visoke standarde.

Iza agencije za selidbe Master moving stoji više od 10 godina iskustva u poslu i veliki broj zadovoljnih klijenata, kako privatnih lica, tako i firmi sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.

Još jedna prednost koju nudimo našim klijentima jeste BESPLATNA procena selidbe. Prilikom određivanja cene selidbe u obzir se uzimaju različiti faktori, kao što su: broj stvari, stepen pakovanja ili zaštite, broj spratova, da li zgrada poseduje lift ili ne, kilometraža i drugo.

Master moving nudi sledeće usluge:

 • -Kombi selidbe
 • -Kamionske selidbe
 • -Selidbe stanova i firmi
 • -Selidbe lokala, kafića, restorana...
 • -Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji
 • -Međunarodne selidbe
 • -Selidbe specijalnih tereta – klaviri, sefovi, peći i kotlovi
 • -Odvoz nepotrebnih stvari
 • -Demontaža i montaža nameštaja
 • -Skladištenje i čuvanje stvari na vremenski period koji je potreban klijentu

Kombi selidbe su najbrži i najpraktičniji način preseljenja, pogotovo kada je potrebno prevesti manju količinu stvari, kućne ljubimce, nameštaj i sl. Master moving nudi kratke, brze selidbe po neverovatno pristupačnoj ceni od 3.999 dinara.

U našem voznom parku nalaze se moderna kombi vozila sa tovarnim prostorom zapremine od 15 do 20 m3. Kada je potrebno prevesti veću količinu stvari koje su pri tome i gabaritne, postoji mogućnost angažovanja kamiona za selidbe različite nosivosti, na osnovu procene naših stručnjaka.

Master moving svojim klijentima nudi veliki izbor ambalaže za pakovanje, kako bi Vaše stvari i pokućstvo neoštećeni stigli na novu adresu: kutije u 7 različitih dimenzija, specijalne kutije za garderobu, streč i pucketava folija, trake... Takođe, vršimo uslužno pakovanje Vaših stvari, demontažu i montažu nameštaja.

Specijalnost agencije Master moving jesu selidbe teških tereta kojima pristupamo uz maksimalnu pažnju i opreznost, kako ne bi došlo do oštećenja predmeta ili povrede radnika. Sve nepotrebne stvari koje Vam ostanu nakon selidbe i kojih želite da se rešite, odvozimo brzo i jednostavno na adresu po Vašoj želji.


Radno vreme:
svaki dan od 00-24h

Master Moving, Geteova 26, Zemun, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

02.07.2019 06:47
Mara Pavic

Moja dobra prijateljica je kupila nove elektricne uredjaje u stanu. Ove koji su bili i dalje u funkciji, htela je da posalje svom ocu, koji zivi u Republici Srpskoj, preko reke Drine. Ali nije znala kako to da uradi. Pitala me je za savet, a ja sam joj rekla da je jedan moj rodjak pre koristio usluge Agencije za selidbe Milan i da je bio zadovoljan. On ih je nasao na netu. Ona ih je kontaktirala i dogovorila se sa njima o detaljima. Dosli su, sve spakovali i odvezli njenom ocu. On se bas obradovao, jer je dobio pored ostalog i skoro nov TV i ves masinu, a to mu mnogo znaci, da mu olaksa obavljanje kucnih poslova. Prijateljica je rekla da su stvarno profesionalni i da su sve odradili kako treba, i da ce ih opet u buducnosti angazovati, ako joj zatrebaju njihove usluge.

24.06.2019 07:09
Vladan Dimitrijevic

Radim kao privatnik.Ukazala mi se povoljna prilika, za zakup lokala u centru grada, pa sam zakupio lokal. Ali, trebalo je naci odgovarajucu firmu, koja ce sav kancelarijski materijal preneti sa malo udaljenije lokacije u centar grada. Odlucio sam se za Aenciju za selidbe Milan, jer sam video na netu, da rade, vec dugi niz godina i da rade non - stop. Kada sam se dogovarao sa njima, dali su mi povoljnu cenu za selidbu, tako da sam prihvatio, da oni to odrade. Uradili su to veoma profesionalno i pazljivo, tako da nije bilo nikakvog ostecenja. Bio sam jako zadovoljan.

24.05.2019 03:24
Marijana Arsenovic

Relativno skoro sam imala potrebu za odnosenjem nepotrebnih stvari, i bas sam mislila, kako to da izvedem,tj.koga da angazujem u vezi toga. Gledala sam na internetu agencije koje to rade,ali sam se malo pomucila da nadjem odgovarajucu firmu, koja to radi, i kada sam bas to trazila,videla sam ovu agenciju. I ucinilo mi se da je ona prava za to. Kontaktirala sam ih, i vrlo brzo smo se dogovorili, oko svega. Tako da sam to obavila bez ikakvih problema, na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko mi se opet ukaze potreba za tim, sigurno cu ih opet angazovati.

08.04.2019 08:56
David Majstorović

Tačno na vreme je sve odradjeno, kvalitetno, brzo i ekspeditivno. Za svaku preporuku!

08.04.2019 03:04
David Majstorović

Sve po dogovoru, na vreme, brzo i ekspeditivno, za svaku pohvalu i preporuku!

03.04.2019 12:28
Maja Sibinac Maja Sibinac

Selidba odradjena bez ikakvih problema, sve pohvale i preporuke!

13.03.2019 01:09
Марко Стојановић Марко Стојановић

Klavir koji je preseljen iz Novog Sada u Beograd, nista nije osteceno i u kratkom roku zavrseno. Sve pohvale za ekipu momaka. Sve preporuke.

13.03.2019 01:05
Miroslav Pejovic Miroslav Pejovic

Selidba koju je odradio Milan je bila jako odgovorna i cenjena. Sve pohvale za momke. Za svaku preporuku. Lokacija Beograd-Pancevo

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Selidbe
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Master moving
 • Master moving,
 • Agencija za selidbeMaster moving Zemun,
 • Agencija za selidbe u Zemunu,
 • Selidbe Master moving,
 • Master moving radno vreme