Master moving

0.0 | 0 ocena
Ulica: Geteova 26 v
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Master moving
Mobilni: 063/
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Mara Pavic
  02.07.2019 06:47

  Moja dobra prijateljica je kupila nove elektricne uredjaje u stanu. Ove koji su bili i dalje u funkciji, htela je da posalje svom ocu, koji zivi u Republici Srpskoj, preko reke Drine. Ali nije znala kako to da uradi. Pitala me je za savet, a ja sam joj rekla da je jedan moj rodjak pre koristio usluge Agencije za selidbe Milan i da je bio zadovoljan. On ih je nasao na netu. Ona ih je kontaktirala i dogovorila se sa njima o detaljima. Dosli su, sve spakovali i odvezli njenom ocu. On se bas obradovao, jer je dobio pored ostalog i skoro nov TV i ves masinu, a to mu mnogo znaci, da mu olaksa obavljanje kucnih poslova. Prijateljica je rekla da su stvarno profesionalni i da su sve odradili kako treba, i da ce ih opet u buducnosti angazovati, ako joj zatrebaju njihove usluge.

  Vladan Dimitrijevic
  24.06.2019 07:09

  Radim kao privatnik.Ukazala mi se povoljna prilika, za zakup lokala u centru grada, pa sam zakupio lokal. Ali, trebalo je naci odgovarajucu firmu, koja ce sav kancelarijski materijal preneti sa malo udaljenije lokacije u centar grada. Odlucio sam se za Aenciju za selidbe Milan, jer sam video na netu, da rade, vec dugi niz godina i da rade non - stop. Kada sam se dogovarao sa njima, dali su mi povoljnu cenu za selidbu, tako da sam prihvatio, da oni to odrade. Uradili su to veoma profesionalno i pazljivo, tako da nije bilo nikakvog ostecenja. Bio sam jako zadovoljan.

  Marijana Arsenovic
  24.05.2019 03:24

  Relativno skoro sam imala potrebu za odnosenjem nepotrebnih stvari, i bas sam mislila, kako to da izvedem,tj.koga da angazujem u vezi toga. Gledala sam na internetu agencije koje to rade,ali sam se malo pomucila da nadjem odgovarajucu firmu, koja to radi, i kada sam bas to trazila,videla sam ovu agenciju. I ucinilo mi se da je ona prava za to. Kontaktirala sam ih, i vrlo brzo smo se dogovorili, oko svega. Tako da sam to obavila bez ikakvih problema, na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko mi se opet ukaze potreba za tim, sigurno cu ih opet angazovati.

  David Majstorović
  08.04.2019 08:56

  Tačno na vreme je sve odradjeno, kvalitetno, brzo i ekspeditivno. Za svaku preporuku!

  David Majstorović
  08.04.2019 03:04

  Sve po dogovoru, na vreme, brzo i ekspeditivno, za svaku pohvalu i preporuku!

  Maja Sibinac Maja Sibinac
  03.04.2019 12:28

  Selidba odradjena bez ikakvih problema, sve pohvale i preporuke!

  Марко Стојановић Марко Стојановић
  13.03.2019 01:09

  Klavir koji je preseljen iz Novog Sada u Beograd, nista nije osteceno i u kratkom roku zavrseno. Sve pohvale za ekipu momaka. Sve preporuke.

  Miroslav Pejovic Miroslav Pejovic
  13.03.2019 01:05

  Selidba koju je odradio Milan je bila jako odgovorna i cenjena. Sve pohvale za momke. Za svaku preporuku. Lokacija Beograd-Pancevo