Drvo je materijal koji svi volimo i rado uklapamo nameštaj od drveta u svoj enterijer. Pošto je to „živ“ materijal, on ima osobinu da vremenom propada, menja se, gubi svoju lepotu a i funkcionalnost.

 

 

Upravo zbog toga, na tržištu se nalazi široka paleta proizvoda koja vam može pomoći da vaše drvene površine budu blistave i nove, kao i prvog dana.

Sandolin za stolariju

Pored raznih modernih materijala od kojih se izrađuju prozori i vrata, veliki broj ljudi je ostao veran starom, dobrom drvetu. Činjenica je da ono pruža mnogo, ali od vas traži redovno održavanje, koje podrazumeva upotrebu zaštitnih premaza, farbanje, lakiranje...

Sandolin je jedan od proizvoda koji će vašoj stolariji omogućiti dug vek trajanja uz lep estetski izgled. Postoji više razloga zašto da odaberete baš sandolin. Pre svega, on nam dolazi u širokoj paleti boja. Na taj način će i zahtevi kupaca sa najistančanijim ukusom biti zadovoljeni, pa će se nova nijansa savršeno uklapati u vaš enterijer i eksteijer.

Ljudima je uvek na prvom mestu kvalitet, a sandolin može pohvaliti time da se boja neće ljuštiti, pucati, pa će na taj način osigurati sjajan izgled drveta kroz veoma dug vremenski period.

Sandolin za drvo

Možda imate šalone na prozorima koji su od drveta. Svi znamo da su oni izloženi svim atmosferskim uticajima, kao što je UV zračenje, niska ili visoka temperatura, kiša, sneg, vetar, grad... Baš iz svih tih razloga, šalonima je potrebna dobra zaštita da ne bi naružili vaše prozore. U tom smislu, sandolin će ponuditi dugotrajnu zaštitu u svim vremenskim uslovima, što će dalje omogućiti trajnost ovih elemenata vašeg doma.

Kvalitet sandolina se ogleda i kroz jednostavnu upotrebu, odnosno, osigurano je veoma lako nanošenje na drvene površine. Efekat koji jednom postignete upotrebom sandolina, lako ćete održavati, što predstavlja jednu od značajnih karakteristika ovog proizvoda. 

 

 

Takođe, kupci vole da znaju da je zaštita za drvo koju koriste sasvim neškodljiva za njihovo zdravlje. U tom smislu, sandolin konstantno razvija tehnologiju premaza u skladu sa najvišim zdravstvenim i ekološkim standardima.

Sandolin – iskustva

Možda ste se pitali, na koji način sandolin pruža zaštitu drvetu, odnosno od čega su sve zaštićene vaše drvene površine? Poznato je da drvo napadaju razne štetočine i gljivična oboljenja. U tom smislu, sandolin pruža temeljnu zaštitu, kao i od plesni i UV zračenja, pri tome naglašavajući prirodan izgled drveta. 

Uz pomoć sandolina možete da postignete i svilenkast sjaj, i to na onim drvenim delovima koji su neprestano izloženi raznim atmosferskim uticajima. Zahvaljujući ovom zaštitnom premazu, ostvarujete dekorativnu zaštitu vrata, prozora, drvenih oplata, prozorskih kapaka, radnih površina od drveta... Takođe sandolin se može koristiti i kod zaštite čamaca, jahti, brvnara, baštenskih kućica, ograda, drvenih stepenica...

Vaš majstor će sandolin naneti četkom, valjkom i sunđerom, a bitno je znati da se premaz nanosi na suvo i odmašćeno drvo, kako bi se postigao pun efekat. 

Sandolin – cena:

Za sandolin je potrebno izdvojiti od 900 do 2050 dinara, što sve zavisi da li koristite sandolin za osnovnu zaštitu drvenih površina, kao protivklizni lazurni premaz za drvo ili za zaštitu jahti. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate farbare koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Sandolin
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

08.08.2017
Marta Dencevic

Iz mog licnog iskustva slobodno mogu da kazem da je sandolin nesto sto je svima potrebno. Jedini moj savet je da napolju nikako ne koristite sandolin lak vec samo sandolin kako vam drvo ne bi pucalo na suncu.

26.04.2017
Janko Zivanovic

Koliko mi se samo cini, svaki sandolin bi trebao da moze da se dosta plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

13.04.2017
Ljubinka Sreckovic

Po pravilu, kada kupujete sandolin onda svakako treba da gledate da to bude sandolin lak.

29.03.2017
Petar Jankovic

Cesto koristim sandolin ali sam u velikoj nedoumici da li je on bas toliko dobro resenje.

14.03.2017
Nikolina Pantelic

Sto se sandolina tice, kvalitet pre ili kasnije mora da dodje do izrazaja. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise.

23.02.2017
Ivan Stojanovic

Sto se mene licno tice, nikada nisam stedeo na sandolinu i mislim da i posel toga to nikada necu uraditi.

06.02.2017
Jana Stankovic

Ako mene licno pitate, samo treba da znate da je sandolin nesto u sta mozete da imate puno poverenje.

26.01.2017
Marko Petrovic

Sto se sandolina tice, tu je najvaznije i jedino normalno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je nakon toga inace daleko manje vazno. Takodje i cene treba da vam budu u drugom planu.

09.01.2017
Biljana Brankovic

Bas volim efekat koji se sa sandolinom postize, medjutim, jedino sto ne volim je taj miris koji mi para nos kada sa njim radim.

30.08.2016
Dusan Markovic

licno, kada premazujem neke drvene povrsine koristim iskljucivo sandolin lak posto mi on na duze staze pruza najbolju mogu zastitu. Pri tome, cene su zaista i vise nego povoljne.