Dodaj firmu

PetWash samouslužno kupanje pasa

Ustanička 17
Vračar, Beograd

KingPas kupatila samouslužno kupanje pasa

Zamislite mesto gde kupanje vašeg ljubimca postaje pravi kraljevski tretman. U srcu Beograda, KingPas otvara vrata svog jedinstvenog samouslužnog kupatila, gde svaki pas, bez obzira na veličinu ili rasu, doživljava tretman dostojan prave kraljevske porodice….
Pročitaj više

27.marta 36
Palilula, Beograd

Samouslužno kupanje pasa

Samouslužno kupanje pasa je sjajan način da brinete o higijeni i zdravlju svog psa, a da istovremeno sačuvate svoje kupatilo.

Mnogima od nas je ograničen prostor u stanu i kupatilu ograničavajući faktor i zato je samouslužno kupanje pasa potpuno novi koncept kupanja vašeg ljubimca.

Samouslužno kupanje pasa – prednosti:

Prednosti ovakvog načina kupanja, je što vam nisu potrebna dodatna sredstva, u vidu kupki i šampona za psa, kao i preparata protiv buva, već vas to sve očekuje u ovim specijalizovanim objektima. Druga i najveća prednost, je što ne prljate svoje kupatilo, već svog psa ubacujete u posebnu kadu, koja je u sklopu mašine, na kojoj se već nalaze opcije za šamponiranje, ispiranje, regenerator i sušenje.

Nakon kupanja i sušenja, jednostavno možete da nastavite svoju šetnju sa psom, čime dodatno štedite vreme na spremanje kupatila.

Još jedna prednost je i mogućnost korišćenja dovoljno velike kade za sve rase i veliičine pasa. Većina nas možda nema ove uslove kod kuće, pa za kupanje pasa koristi dvorište ili terasu, što nije baš uvek moguće, zbog vremenskih uslova. Objekat za samouslužno kupanje pasa je zatvorenog tipa, tako da ga možete koristiti tokom cele godine i u bilo kom trenutku koji vam odgovara, bez zakazivanja.

Samouslužna perionica za pse korišćenje:

Korišćenje je veoma jednostavno. Na automatu imate tačno navedene korake i dugmiće, koje pritiskate po fazama, sve dok kupanje ne bude u potpunosti završeno. Najčešće prvo sledi faza šamponiranja, regeneratora, preparata za buve, ispiranja, sušenja.

Automat se koristi veoma jednostavno. Neki od objekata imaju svoju šifru, koju bi trebalo da ukucate, zatim ubacite novac i imate ograničeno vreme, najčešće tri minuta za kompletno kupanje. Takođe imate i opciju korišćenja dugmeta za pauzu, kako biste stopirali kupanje, dok nanosite šampon ili četkate dlaku svom ljubimcu.

Takođe, uvek imate kontakt osoblja na raspolaganju, koji možete pozvati za dodatna pitanja.

Ovakvi objekti rade od 00-24h, što vam ostavlja dovoljno vremena da sve isplanirate.

Samouslužno pranje pasa cena:

Cena ove usluge nije velika, izosi 50 dinara za minut korišćenja. Optimalno vreme je oko 3 minuta, što je sasvim dovoljno da okupate i osušite svog psa, a ukoliko vam je potrebno dodatno vreme, sve što je potrebno je da ponovo ubacite novac.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane