Ako vratite film malo unazad, svakako ćete se setiti neke devojčice iz vašeg razreda koja je skupljala salvete i to joj je bio omiljeni hobi. Popularnost salveta uopšte ne čudi, jer su one pre svega, izuzetno dekorativne, a potom i praktične, tako da su nezaobilazni deo dečijih rođendana, raznih proslava, svadbi i venčanja, ručkova i večera u restoranima...

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju SALVETE

Beograd

Femić Co proizvodnja papirne konfekcije
Femić Co proizvodnja papirne konfekcije
Vojvođanska 388ž
Surčin Pozovi

Kompanija Femić Co iz Surčina bavi se proizvodnjom, veleprodajom i distribucijom papirne konfekcije vrhunskog kvaliteta. U našem asortimanu nalaze se proizvodi od papira, sa 100% celuloze, koji su zastupljeni u svim krajevima Srbije, ali i re...
Pročitaj više

SCM Sistem
SCM Sistem
Vladimira Tomanovića 4
Zvezdara Pozovi

Kompletan HORECA program za ugostiteljske objekte i servis espreso aparata. Mogućnost naručivanja online...
Pročitaj više

Ed Mark HoReCa
Ed Mark HoReCa
Padejska 30
Palilula Pozovi

Ed Mark je jedan od glavnih distributera koji uspešno snabdeva sektor hotelijerstva i ugostiteljstva, kroz HoReCa program neophodne papirne galanterije i dezinfekcionih sredstava....
Pročitaj više

Novi Sad

Ambalaža 5MP
Ambalaža 5MP
Đure Jakšića 40, Temerin Pozovi

Ambalaža za pakovanje hrane na jednostavan i praktičan način, na veliko i malo!...
Pročitaj više

Ako vratite film malo unazad, svakako ćete se setiti neke devojčice iz vašeg razreda koja je skupljala salvete i to joj je bio omiljeni hobi. Popularnost salveta uopšte ne čudi, jer su one pre svega, izuzetno dekorativne, a potom i praktične, tako da su nezaobilazni deo dečijih rođendana, raznih proslava, svadbi i venčanja, ručkova i večera u restoranima...

Salvete prodaja

Salvete, različitih oblika, boja i dimenzija, možete da pronađete i online, tako što ćete pregledati prezentacije firmi koje se bave njihovom prodajom.

Salvete su prikazane putem fotografija i kroz kratke tekstualne opise, gde se navode najvažnije karakteristike.

Salvete za ukras

Kao što smo već naveli, dekoracija uz pomoć salveta je veoma važna, tako da one predstavljaju ukras svakog svečanog stola. Nalaze se u raznim bojama, sa različitim šarama i motivima...

Salvete za dekupaž

Dekupaž je tehnika koja je postala omiljena mnogim ljudima poslednjih godina. Dekupaž je zapravo dekoracija predmeta ili nameštaja uz pomoć komada papira. U tu svrhu se koriste i salvete, posebno namenjene za dekupaž.

Salvete za rođendane

Kada je reč o dečijim rođendanima, onda obraćamo pažnju na svaku sitnicu, samo da bi se naši najmlađi osećali sasvim srećnim tog velikog, Divnog dana. Zbog toga, pažljivo biramo i salvete, za koje je idealno da budu sa nacrtanim likovima nekih omiljenih dečijih junaka – Miki Maus, Paja Patak, Supermen, Spajdermen, Pepa prase, princeze i uspavane lepotice...

Salvete za proslave

Ako se organizuje venčanje, veridba, proslava krštenja, banket, koktel ili bilo kakvo drugo društveno okupljanje, tada je bitno da i salvete zadovolje najviše kriterijume kada je reč o dekoraciji stolova. One su obično prva stvar koju gosti nesvesno primete, tako da ih čak možemo nazvati i ključnim kada je reč o imidžu nekog restorana.

Salvete za svadbe i venčanja

U programima poznatih brendova mogu se pronaći salvete svih dimenzija, na primer od 24 x 24, 30 x 30, 33 x 33, 40 x 40, 48 x 48. Mogu biti jednoslojne, dvoslojne, troslojne, četvoroslojne.

U ponudi se nalaze i ukrasne salvete u rolni, kao i naročite vrste veoma ekskluzivnih salveta posebno namenjenih za venčanja i svadbe.

Salvete za restorane, kafiće i ketering

Bitno je naglasiti da su sve salvete vrhunskog kvaliteta, a mogu da se kupe i već složene salvete kako bi se brže završilo sa postavljanjem stola. Možete poželeti manje, veće ili salvete uobičajenih dimenzija – sve vam stoje na raspolaganju.

Kao što smo već naveli, gosti će često na osnovu salveta steći utisak o vašem ugostiteljskom objektu.

Salvete za hotele

Svaki gost želi da ga ujutru, kada siđe na doručak, dočeka lepo postavljen sto sa divnim salvetama, koje čine savršenu dekoraciju. U tom smislu, hoteli nabavljaju salvete u različitim nijansama boja, ili sa posebnim motivima kada su u pitanju određeni praznici kao što je Božić, Uskrs, Nova godina i slično.

Salvete – cena:

Cene salveta zavise od više faktora, pre svega od toga koja je veličina proizvoda u pitanju, da li je to jednoslojna, dvoslojna, troslojna ili četvoroslojna salveta i slično.

Ipak, radi vaše orijentacije, kazaćemo da se prosečna cena papirnih salveta kreće oko 35 din. po komadu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na ovoj stranici.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

    Iskustva i preporuke posetilaca

    Zeljana Jeremic
    13.07.2018 11:34

    Najbolji i najpovoljniji izbor papirne salveta kada su domaci prizvodjaci u pitanju pronacicete u firmi Femic Co.Proizvodi su super kvaliteta,od vrhunskih sirovina bez stetnih sastojaka.Sve preporuke za kvalitet,dizajn i poslovnost ove firme.