O nama - SUPERVET PLUS ŠIŠANJE PASA

Salon za negu kućnih ljubimaca Supervet plus nalazi se u Šapcu i nudi higijensko šišanje pasa i mačaka, uz upotrebu profesionalnih preparata za negu dlake i kože. Pored ulepšavanja Vaših ljubimaca, nudimo kompletan pregled od strane iskusnog veterinara, kao i veliki izbor hrane, opreme i kozmetike za životinje na jednom mestu.

U prijatnom ambijentu salona Supervet plus dočekaće Vas iskusan i stručan groomer koji profesionalno, sa mnogo pažnje i ljubavi pristupa svakom ljubimcu. Bilo da je Vaš pas mali ili veliki, da ima kratku ili dugu dlaku, svilenu ili kovrdžavu, u našem salonu sve ljubimce očekuje vrhunski tretman.

Grooming salon Supervet plus nudi Vam sledeće usluge:

Upotrebom savremene opreme i visokokvalitetnih kozmetičkih preparata koji su prilagođeni tipu dlake Vašeg ljubimca, trudimo se da sve usluge obavimo brzo, profesionalno i kvalitetno. Individualnim pristupom i maksimalnom pažnjom koju poklanjamo svakoj životinji, nastojimo da se ona oseća što prijatnije tokom tretmana, jer nam je zdravlje Vašeg ljubimca najvažnije.

Nakon ulepšavanja Vašeg psa, izvršićemo i kompletan pregled od strane iskusnog veterinara koji omogućava da se otkriju potencijalni zdravstveni problemi. Pored kuca, u salon Supervet plus su dobrodošle i sve mace kojima je potrebno sređivanje ili veterinarski pregled.

Grooming salon Supervet plus pripremio je poklon iznenađenja za sve vlasnike pasa: Nakon svakog šišanja na poklon dobijate „Frontline“ ampulu protiv krpelja i buva!

Zakažite tretman što pre i obezbedite samo najbolje za Vašeg ljubimca.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 09-19h

subota od 09-15h

nedelja ne radimo

Supervet plus šišanje pasa, Knez Mihailova 22, Šabac

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Saloni za kućne ljubimce
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Šišanje pasa Supervet Plus
  • Šišanje pasa Supervet Plus,
  • Šišanje pasa Supervet Šabac,
  • Salon za negu kućnih ljubimaca Supervet plus,
  • Salon za negu kućnih ljubimaca u Šapcu,
  • Supervet plus Šabac,
  • Grooming salon Supervet plus,
  • Šišanje pasa Šabac