Puffy Star Salon za negu pasa

4.0 | 2 ocena
Ulica: Rumenačka 25
Grad: Novi Sad
Puffy Star Salon za negu pasa
Mobilni: 063/

O nama

SALON ZA KUĆNE LJUBIMCE PUFFY STAR

Salon za kućne ljubimce Puffy Star u Novom Sadu je pravo mesto za negu Vaših kućnih ljubimaca, bez obzira na rasu i veličinu. Ako je Vašim ljubimcima potrebno šišanje, sečenje noktiju, kupanje, tretman protiv buva... na pravom ste mestu. Frizure i higijenske tretmane radimo po želji vlasnika, a rado ćemo Vam dati i savet šta je najbolje za Vašeg ljubimca.

Salon za kućne ljubimce Puffy Star nudi usluge:

 • Kupanja
 • Šišanja
 • Feniranja
 • Tretmana protiv buva
 • Vađenja krpelja
 • Sečenja noktića
 • Pranja zubića
 • Čišćenja ušiju
 • Trimovanja itd.

Uvek smo spremni za saradnju, a na Vama je da odlučite da li želite kompletan tretman, ili pak samo određene usluge poput kupanja i feniranja. Otvoreni smo za sve vrste dogovora, a sve u interesu naših i Vaših voljenih četvoronožaca.

Bilo da se Vaša kuca uvaljala u čičak ili prosto voli da izbegava kupanje pa joj se dlaka ućebala na krajevima, mi imamo rešenje za Vas. U svakodnevnom radu koristimo isključivo antialergijski šampon za štence koji je jednako efikasan i za negu odraslih pasa, jer nema iritacija i neželjenih reakcija. Nakon svakog kupanja važna je i upotreba regenatora. Tako se dlaka hrani i omekšava i omogućava da se i kasnije lako raščešljava. U salonu Puffy Star na raspolaganju Vam je regenerator renomiranog proizvođača „Sasha Riess“ u čijim ćete rezultatima jednako uživati i Vi i Vaš ljubimac.

Kvalitet naše usluge ogleda se i u tome što ćemo se potruditi i oko najnestašnijih kuca, tako da svi na kraju budemo srećni. Higijenske tretmane ljubimaca treba raditi sa puno pažnje, kako oni ne bi bili pod stresom i kako bi se navikli da sa uživanjem prihvataju neophodnu negu. Mi Vaše ljubimce ne vezujemo, ne sediramo, već radimo s ogromnim strpljenjem i ljubavlju prema njima, prateći svako njihovo raspoloženje i nivo spremnosti za saradnju.

Lepota i nega nisu samo zadatak za Vas, one su važan faktor i za pravilan rast i razvoj Vaših ljubimaca. Ponosno šetajte svoje ljubimce po parkovima mirišljave, sveže i zadovoljne uz pomoć ljubaznog osoblja Salona za ljubimce Puffy Star.

Vaše kuce mogu uživati u ulepšavanju na dve lokacije, zato je prilikom zakazivanja neophodno naglasiti u kom salonu biste želeli da se obavi tretman, u zavisnosti od toga da li Vam više odgovara Rumenačka ulica ili Jozefa Marčoka. Posetite nas i pružite svom ljubimcu neophodnu negu.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do nas veoma rado ćemo mi doći po Vašeg ljubimca i vratiti ga nakon obavljenog tretmana. Jer, Salon za kućne ljubimce Puffy Star tu je samo zbog Vas i Vaših ljubimaca.

Salon za kućne ljubimce Puffy Star, Novi Sad

Radno vreme: na zakazivanje

Adresa 1: Rumenačka 25
Adresa 2: Jozefa Marčoka 3


E-mail: puffystar.rs@gmail.com

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Mia Malinovic
  01.10.2018 11:01

  Svaka preporuka! Vrlo profesionalno i brizno ponasanje prema nasim ljubimcima

  Firme u blizini

  Salon za kućne ljubimce Groom House, Bulevar Patrijarha Pavla 65, Novi Sad
  Šišanje pasa Dog Style, Mičurinova 40, Novi Sad
  Studio za negu pasa Lucciano, Vardarska 1c, Novi Sad
  DOGUE Salon za šišanje pasa, Ilije Birčanina 27, Novi Sad
  Salon lepote za pse Olivera, Bulevar Oslobođenja 78, Novi Sad
  Grooming salon Svet Pasa, Jevrejska 13, Novi Sad
  Salon za negu pasa Maza i Lunja NS, Koste Abraševića 32a, Novi Sad
  Master Grooming, Trg Marije Trandafil 13, Novi Sad