O nama - MASTER GROOMING - SALON ZA KUĆNE LJUBIMCE

Svi ljubitelji životinja i profesionalci koji se bave njihovom negom dobro poznaju ime Sasha Reis. Njegova akademija pravi je rasadnik vrhunskih majstora gruminga, kao i opreme za rad.

Salon za kućne ljubimce Master Grooming u Novom Sadu može da se pohvali da poseduje dugodišnje iskustvo u radu upravo u saradnji sa akademijom Sasha Reis, kao i činjenicom da već godinama uspešno pruža obuke za profesionalne groom-ere po ovom metodu.

Master Grooming salon nudi:

  • šišanje i kupanje pasa svih rasa (velikih i malih)
  • šišanje i kupanje mačaka
  • samouslužnu perionicu za ljubimce
  • školu groominga (sertifikovana obuka za groomere "Akademija Sasha Reis")

Jedna od novina koja je još uvek retkost na našem tržištu je i samouslužna perionica koju smo Vam obezbedili u našem salonu. Ukoliko želite da sami vodite računa o svojim ljubimcima a nemate uslova za to kod svoje kuće, dođite kod nas. Obezbedili smo Vam sve što je potrebno da to i Vama i njima bude uživanje.

Master Grooming salon za kućne ljubimce svima Vama nudi i mogućnost da i sami postanete profesionalni grumer. Nakon obuke koja se sprovodi u prijatnom prostoru namenski opremljenom za profesionalan rad, sa svim neophodnim sredstvima za rad, dobićete i zvaničan sertifikat Akademije Sasha Reis.

Po komentarima naših brojnih zadovoljnih klijenata i veselom mahanju repom njihovih ljubimaca, naša ljubav prema životinjama nemerljiva je i stvarna, a naše veštine na vrhunskom nivou. Uverite se i sami da ćete u Master Grooming salonu za kućne ljubimce dobiti samo najbolje.

Radno vreme:

ponedeljak - subota 12 - 21h
neradni dani: utorak i nedelja

Adresa: Trg Marije Trandafil 13, Novi Sad (centar grada)

Telefon: 069/551 78 11

E-mail: marijanagrooming@gmail.com

Pišite nam i pratite nas i preko društvenih mreža.

Instagram: @marijanagrooming
Facebook: Master Grooming

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Saloni za kućne ljubimce
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Master Grooming
  • Master Grooming,
  • Master Grooming Novi Sad,
  • Master Grooming radno vreme