O nama - HOTEL I SALON ZA ULEPŠAVANJE PASA DOGS EMPIRE


Pseće carstvo (Dogs Empire) je mesto u Novom Sadu gde se o Vašim ljubimcima brinu stručni i osposobljeni ljudi puni ljubavi i razumevanja za njihove potrebe. Smeštaj, igra i zabava, čuvanje, hranjenje, ulepšavanje... sve ovo možete dobiti u našem ekskluzivnom prostoru prilagođenom upravo za boravak pasa manjih rasa.

Dogs Empire nudi samo najbolje za voljene šapice:

 • - hotel za pse (smeštaj na nekoliko sati, dana, nedelja…)
 • - grooming salon ( kupanje, šišanje, češljanje i raščešljavanje, čišćenje ušiju, ulepšavanje, sečenje noktića…)
 • - higijenu usta i zuba (skidanje naslaga i kamenca ultrazvukom)
 • - proslave rođendana (zakup prostora do tri sata)
 • - pet taxi ( prevoz pasa do ili od nas)

Pružamo usluge tzv. hotelskog smeštaja za pse manjih rasa na nekoliko sati, dana ili duže, u zavisnosti od Vaših potreba i planova. Hotelski smeštaj za Vaše ljubimce podrazumeva da oni na raspolaganju imaju sve uslove za boravak u dva odvojena prostora preko dana - unutrašnji za odmor ili kada je loše vreme, i dvorište za igru, zabavu i druženje sa drugim psima, kao i smeštajne jedinice posebno odvojene na spratu našeg objekta.

Svakom od njih, posebno ako dolazi prvi put, prilazi se s mnogo ljubavi i strpljenja kako bi se što lakše privikli na novi ambijent i s radošću ponovo došli. Za Vas smo obezbedili live stream putem aplikacije koju instalirate na Vaš uređaj telefon... tablet .. laptop... kako biste u svakom trenutku mogli da znate šta Vaš ljubimac radi uz pomoć četiri kamere koje su aktivne non-stop, i danju i noću - 24 h/dan.

U naš pažljivo osmišljen i opremljen hotel i salon za pse Dogs Empire možete dovesti svog četvoronošca i na ulepšavanje ili higijenski tretman, kao i čišćenje zuba od naslaga i kamenca najsavremenijom ultrazvučnom četkicom - bezbolno, bezbedno i što je najvažnije, bez anestezije.

Ova savremena metoda oralne higijene kod pasa ima čitav niz prednosti u odnosu na klasične, a najvažnija je ta što može da se obavi bez uspavljivanja psa, jer je uvođenje životinje u anesteziju svojevrstan rizik kojem više nema potrebe da ga izlažete. Učinak je stopostotan po zdravlje zuba i desni Vašeg psa, jer možete biti sigurni da ćete ga rešiti zadaha, a rizik od povlačenja desni svesti na minimum.

Kako je svakome od nas pas ne samo ljubimac već i ravnopravan član porodice kojem posvećujemo jednaku ljubav i pažnju kao i svima ostalima, za posebne prilike kakvi su njihovi rođendani, Dogs Empire Vam je obezbedio i mogućnost da napravite pravu pravcatu žurku u trajanju do tri sata. Prostor za igru i društvo posebno uređen za pse, garantuje i Vama i njima odličan slavljenički provod.

S obzirom na nesebičnu ljubav koju imamo prema psima odlučili smo da postavimo visoke standarde za njihovu negu i zabavu i želja nam je da se oni svuda osećaju tako dobro kao kod nas. Njihova osećanja su važna čak i kada Vi morate na poslovni ili privatni put, odmor, kod rođaka i slično, a niste u situaciji da ih vodite sa sobom. Zato postojimo mi - Pseće carstvo! Dovedite ih kod nas i nećete više imati nijedan razlog za brigu.

Za sve detalje u vezi sa boravkom u hotelu ili korišćenjem usluga salona uvek nam se možete obratiti telefonom ili mejlom, ili nas posetiti u Igmanskoj br. 2 u Novom Sadu, kao i na našoj web stranici. Dogs Empire je uvek tu za Vas, jer verujemo da svaki ljubimac zaslužuje samo najbolje.

Radno vreme:
pon - pet 8 -18h;
subota 10 – 16h

E-mail: dogsempire.ns@gmail.com


Hotel i salon za ulepšavanje pasa Dogs Empire, Igmanska 2, Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

29.10.2018 11:26
Kristina Velickovic

Svaka preporuka za hotel I salon!! Odusevljena sam

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Saloni za kućne ljubimce
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Hotel i salon za ulepšavanje pasa Dogs Empire
 • Dogs Empire,
 • Dogs Empire Novi Sad,
 • Dogs Empire Hotel za pse,
 • Dogs Empire salon za ulepšavanje pasa,
 • salon za ulepšavanje pasa u Novom Sadu,
 • Hotel za pse u Novom Sadu,
 • Hotel i salon za ulepšavanje pasa Dogs Empire radno vreme