O nama - VENCANICE WEDDING CENTAR PAJCEWedding Centar Pajče nudi Vam veliki izbor ekskluzivnih venčanica vodećih svetskih brendova, po super cenama. Sa željom da Vaše venčanje pretvorimo u doživljaj iz bajke u našoj ponudi nalazi se kompletna prateća oprema, usluge dekoracije prostora, kao i profesionalno fotografisanje i snimanje venčanja i drugih proslava.

Venčanice Wedding Centar Pajče upečatljivog kroja i savršenog dizajna, namenjene su svim budućim mladama koje tačno znaju šta žele. U našoj ponudi nalaze se aktuelne i ekskluzivne kolekcije venčanica vodećih svetskih brendova. Sve haljine izrađene su od najkvalitetnijih materijala, satena i čipke što im daje poseban i prepoznatljiv izgled.

Zahvaljujući velikom izboru venčanica, naše buduće neveste mogu lako da izaberu svoju haljinu iz snova. Bilo da želite jednostavnu i svedenu ili raskošnu balsku haljinu, sigurni smo da ćete kod nas pronaći ono što ste zamislile. Ako ne možete da se odlučite, tu je naš tim koji će Vam pružiti maksimalnu pomoć i podršku pri izboru idealne haljine.

Wedding Centar Pajče može da Vam ponudi i veliki izbor prateće opreme, kao što su ukrasi za kosu i unikatan ručno rađeni nakit, koji će upotpuniti Vaš kompletan izgled. Takođe, nudimo bogat izbor cvetića za goste, kao i leptir mašni za mladoženje.

Dekoracija prostora je bitan detalj koji čini venčanje kompletnim. Prepustite se inspiraciji i umeću naših dizajnera koji će saslušati sve Vaše želje i zahteve kako bismo zajednički kreirali Vaš prostor iz snova.

Sa željom da Vaše uspomene na najlepši dan sačuvamo od zaborava, naš tim profesionalnih fotografa zabeležiće sve najvažnije momente. Uslugu fotografisanja venčanja vršimo uz upotrebu najsavremenije opreme, pomoću koje pravimo vrhunske fotografije i snimke. Pored venčanja, vršimo najpovoljnije profesionalno fotografisanje i snimanje i drugih vrsta proslava.

Besplatno fotografisanje Vašeg venčanja uz svaku iznajmljenu venčanicu u Weeding Centru Pajče!

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 11-19h

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TRGOVINA Saloni vencanica
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Venčanice Wedding Centar Pajče
  • Venčanice Bogatić,
  • Wedding centar Pajče,
  • iznajmljivanje venčanica Bogatić,
  • Ekskluzivne venčanice Bogatić,
  • dekoracija prostora Bogatić,
  • Profesionalni fotograf Bogatić,
  • Haljine za venčanja Bogatić,
  • Haljine za svadbe Bogatić