O nama - OLJA 2001 SALON NAMEŠTAJA


Olja 2001 salon nameštaja bavi se prodajom tapaciranog nameštaja, kao i izradom nameštaja od pločastih materijala po meri i želji kupca. Kao zastupnici preduzeća Roloraj Plus, u našoj ponudi nalazi se kompletan program zavesa, venecijanera, komarnika i roletni ove porodične firme iz Iriga.

Naše poslovanje započeli smo 2001. godine sa željom da ponudimo kvalitetan i funkcionalan nameštaj jedinstvenog dizajna koji se izrađuje po meri Vašeg prostora. Takođe, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor tapaciranog nameštaja: ugaone garniture, dvosedi, trosedi, fotelje, francuski ležajevi, dečiji kreveti…

Ukoliko želite da Vaš stambeni ili poslovni prostor krasi najlepši nameštaj koji je idealno prilagođen Vašim potrebama, salon Olja 2001 Šabac je prava adresa. Izrada nameštaja po meri odnosi se na:

Jedinstven dizajn, veliki izbor boja i dezena, kao i vrhunski kvalitet materijala, kao što su iverica i medijapan, čini da se Olja 2001 nameštaj savršeno uklopi u Vaš životni ili radni prostor. Nastojeći da Vam pružimo maksimalnu podršku prilikom opremanja Vašeg doma, u cenu su uračunati dostava i montaža nameštaja od strane našeg tima iskusnih majstora.

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 10-19h
Subota od 10-14h
Nedeljom ne radimo

Neke od naših radova možete pogledati na Facebook stranici: STR-OLJA-2001

Olja 2001 salon nameštaja, Pop Lukina 74, Šabac

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
KUĆA Saloni namestaja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Olja 2001 salon nameštaja
  • Olja 2001 salon nameštaja,
  • Olja 2001 Šabac,
  • Olja 2001 nameštaj,
  • saloni nameštaja u Šapcu,
  • Olja 2001 salon nameštaja radno vreme