Salon lepote Seper Cozmetics

 • 1
 • %
0.00 | 0 ocena
 • Ulica: Bukovačka 12
 • Opština: Surčin
 • Grad: Beograd
 • Mobilni: 060/Prikaži broj

O nama - SALON LEPOTE SEPER COZMETICS


Salon lepote Seper Cozmetics nudi pažljivo odabrane tretmane za lice i telo sa ciljem da svaki klijent bude lep, nasmejan i zadovoljan. U prijatnom ambijentu salona koji se nalazi u Novom Naselju u Surčinu dočekaće Vas visokostručno osoblje koje primenjuje znanje stečeno na studijama Više Medicinske škole u Zemunu.

Kao najveći organ ljudskog tela, koža tokom jedne godine može da upije 2kg toksina, zbog čega je vrlo važno obratiti pažnju na preparate kojima negujete Vašu kožu. Salon lepote Seper Cozmetics u svom radu primenjuje visokokvalitetnu kozmetiku i odgovarajuću aparaturu što garantuje maksimalne rezultate.

Salon lepote Seper Cozmetics poseduje dugogodišnje iskustvo u izvođenju toplih depilacija isključivo primenom ORGANSKOG VOSKA. Njegov kvalitet ističu sastojci prirodnog porekla, kao što su KALAFONIJUM/BOROVA SMOLA I PČELINJI VOSAK.

Zadovoljstvo naših klijenata garantuju tri stvari: prva je vidno proređivanje malja na telu, drugo da naš vosak ne ostavlja nikakvu iritaciju niti izaziva alergijske reakcije, i treće da sa njim postižemo piling kože. Neželjenih efekata gotovo da nema.

Za savršeno negovanu i zdravu kožu, salon lepote Seper Cozmetics nudi kozmetičke tretmane lica: HIGIJENSKI I BIOLOŠKI, koji se određuju u zavisnosti od tipa kože i njegovog stanja. Bogatim izborom preparata i kozmetičkih aparata postiže se temeljno, dubinsko čišćenje kože bez narušavanja kiselo bazne ravnoteže prirodnog zaštitnog sloja.

Neizostavni deo našeg rada je i podmlađivanje i održavanje dobrog tonusa kože, kao i njene hidratacije i elastičnosti. To postižemo upotrebom ULTRAZVUČNE ŠPATULE koja predstavlja kozmetičku metodu skidanja površnog sloja epidermisa, poznatiju kao “ljušćenje-peeling”. Uklanjanjem izumrlih površnih ćelija pospešuje se stimulacija regenerativnog sloja epiderma i time se povećava propustljivost kože za penetraciju hranljivih, tj. bioaktivnih sastojaka u kožu.

Ultrazvučnom špatulom uspešno se uklanjaju površni mitiseri, a duboki se povlače na površinu. Zatim se obavlja i blaga mikromasaža koja je rezultat ultrazvučnih vibracija. Povećava razmenu materija, stimuliše limfnu cirkulaciju i tako omogućava bolji prodor aktivnih supstanci u dublje slojeve. Unos aktivnih supstanci nam omogućava ULTRAZVUČNA SONDA.

Kada poželite kratak predah od svakodnevnih obaveza, u prijatnom ambijentu salona Seper Cozmetics možete se opustiti uz RELAKS masažu. Ukoliko imate problem sa celulitom, naša preporuka je ANTICELULIT masaža koja postiže efikasne rezultate.

Iz naše ponude masaža posebno se izdvaja MASAŽA LICA, VRATA I DEKOLTEA. Veštom tehnikom masažnih pokreta prilagođenih prirodi i povezanosti mišića lica postižemo sledeće efekte: ČIŠĆENJE, STIMULACIJA, RELAKSACIJA, TONIRANJE I OBNAVLJANJE KOŽE. Krajnji rezultat masaže treba da bude OPUŠTENOST I RELAKSACIJA KLIJENTA. Da bi se to postiglo jako je bitna stručnost kozmetičara i dobra procena tipa i stanja kože klijenta.

NEKA VAŠA LEPOTA ZABLISTA!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-12h i od 16-20h
subota od 08-16h
nedelja neradan dan

Salon lepote Seper Cozmetics, Bukovačka 12, Surčin, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Saloni lepote
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Salon lepote Seper Cozmetics
 • Seper Cozmetics Salon lepote,
 • Seper Cozmetics Salon lepote Surčin,
 • Salon lepote u Surčinu,
 • Salon Seper Cozmetics,
 • Salon lepote Seper Cozmetics Beograd,
 • Salon lepote Seper Cozmetics radno vreme