Dodaj firmu

Iva Beauty Lab studio za negu lica i tela

4.3 | 8 ocena
Član 1 godinu
Akcija je istekla

Higijenski tretman je osnovni tretman čišćenja lica i namenjen je apsolutno svim tipovima kože. On podrazumeva dubinsko čišćenje kože lica, odnosno pora, kao i pružanje dubinske nege. Higijenski tretman nije namenjen samo osobama sa problematičnom kožom, sklonoj velikoj pojavi akni i mitisera već i normalnoj koži bez nesavršenosti. Bez obzira da li su vaše bubuljice vidljive, koža neprestano mora da se čisti, zbog toga je odlazak na ovaj tretman neophodan svima. A u zavisnosti od vašeg tipa kože, zavisiće i učestalost obavljanja tretmana, pa će tako muškarci i žene sa masnom i problematičnom kožom odlaziti na higijenski tretman jednom mesečno, dok je oni sa ostalim tipovima kože dolaziti na čišćenje po potrebi.

Na koji način se izvodi?

Higijenski tretman sastoji se iz nekoliko segmenata od kojih prvi obuhvata površinsko čišćenje kože i uklanjanje šminke određenim preparatima.

Drugi korak obuhvata parenje lica vapozonom koji pored toga što će vas opustiti, ima glavu ulogu u otvaranju pora. Otvaranje pora neophodno je kako bi se koža dubinski očistila i kasnije mogla da primi hranljive sastojke tokom poslednjeg koraka.

Komedoekspresija jeste treći i najbolniji deo tretmana, jer obuhvata uklanjanje svih nečistoća i nepravilnosti iz pora. Koža se svakodnevno prlja i proizvodi koje koristimo kod kuće mogu je samo površinski očistiti, zbog toga je za dubinsko čišćenje pora zadužen upravo ovaj tretman. Kozmetičar će pomoću određenih alata ukloniti sve nesavršenosti na vašem licu.

Sledeći korak obuhvata piling lica. Ali to nisu klasični pilinzi koje možemo napraviti kod kuće ili kupiti u parfimerijama već posebni hemijski pilinzi i pilinzi voćnim kiselinama. Oni dolaze kao pretposlednji korak tokom higijenskog tretmana.

Kao završni korak dolazi finalno čišćenje lica i natapanje kože hranljivom maskom ili kremom koja će pružiti koži dubinsku hidrataciju i umiriti je od agresivnog čišćenja.

Napomene
  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Obavezno najavite svoj dolazak s kuponom koji ste preuzeli sa portala navidiku.rs

Sve aktivne kupone sa ove stranice možete besplatno preuzeti

  • Ulogujte se na sajtu sa pravim imenom i prezimenom
  • Skinite i odštampajte kupon. Možete ga odmah koristiti.
  • Uslugu platite na licu mesta uz odštampan kupon sa popustom.
PREUZMITE KUPONE I ISKORISTITE POPUSTEbez odlazaka u pošte/banke ili plaćanja ebanking nalogom
Idi na vrh strane