Dodaj firmu

Sadnice Green Corner sadnice i prateća oprema

Ulepšajte Vašu baštu ili dvorište visokokvalitetnim sadnicama, posetite Green Corner. U našoj ponudi očekuju Vas sertifikovane sadnice i razne vrste ukrasnog bilja koje proizvodimo u saradnji sa rasadnikom "REVA DVA". Takođe, nudimo veliki izbor alata i prateće opreme
Pročitaj više

Bulevar JNA 162e, Jajinci
Voždovac, Beograd

Rasadnik četinara Tores

Izložbeni prostor rasadnika Torro nalazi se na Voždovcu. Tamo možete pogledati gotove vrste različitih četinara. Takođem bave se dekoracijom dvorišta i vrtova izgradnjom fontana i kamina od prirodnog kamena.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 357
Voždovac, Beograd

Za sam početak teksta koji će se baviti sadnicama, hajde da definišemo šta su to sadnice u stvari. Reč je o sadnom materijalu, tj. o biljci koja je proizvedena i odgajena u rasadniku. Takve biljke moraju da imaju odgovarajuće osobine koje su određene propisanim standardima.

Vrste sadnica

Sadnice mogu da budu razne, i tako postoje sadnice cveća, voća, povrća, ukrasnog drveća i žbunja... Takođe, postoje sadnice koje se gaje za potrebe pejzažne arhitekture i hortikulture...

Prodaja sadnica

Ukoliko su vam potrebne sadnice, najbolji način da vidite celokupnu ponudu jeste putem interneta. Ako više volite, prošetajte do obližnjeg rasadnika.

Preko interneta, sadnice su prikazane tako što su razvrstane u kategorije, i veoma je lako naći ono što se traži. Pored izgleda buduće biljke, dodat je i opis, uz jasno istaknutu cenu. Naravno, ukoliko imate neko dodatno pitanje, uvek je moguće obratiti se ljubaznom i stručnom osoblju.

Podela sadnica

Kao što smo naveli u tekstu iznad, sadnice se dele na one koje su namenjene dekoraciji, kao što su sadnice cveća, ili je reč o sadnicama za poljoprivredu, ili možda o sadnicama drveća...

Sadnice oraha

Sveke godine, rasadnici pripremaju sadnice koje su od veoma kvalitetnih sorti. Pored sadnica oraha, to mogu da budu i razne sorte organskog voća, na primer. Možete te pronađete sadnice aronije, jabuke, lešnika i mnoge druge.

Sadnice voća

Postoje razne vrste voća kao što je mini voće, stubasto voće, dvostruko kalemljeno voće i sl.

Sadnice bagrema

Sadnice bagrema moguće je poručiti i online putem, jer su preko interneta one predstavljene putem kataloga.

Sadnice borovnica

Sadnice mogu da vam budu potrebne iz različitih razloga. Na primer, sadnice poručuju ljudi koji se profesionalno bave proizvodnjom, ili kupci koji žele za svoje potrebe ukrasno bilje, recimo. Takođe, često se naručuju sadnice voća kada se želi proširiti proizvodnja.

Sadnice cveća

Bitno je da znate, da koje god sadnice želite da kupite, njih možete da pronađete na jednom mestu, u odabranom rasadniku. Sadnice cveća će biti idealne da ukrasite vaš vrt, baštu, dvorište...

Rasadnik

U ponudi rasadnika nalaze se najrazličitije sadnice cveća, primera radi, ako volite ruže, moguće je birati između mnogo vrsta.

Organske sadnice

Rasadnici su posebno ponosni na svoju ponudu organskih sadnica. Svi znamo da je organska hrana najzdravija, jer se dobija u posebno kontrolisanim uslovima.

Sadnice ruža

Verovatno ne postoji ništa lepše što može da ukrasi vaš vrt od ruže. Postoje ruže raznih boja, vrsta... Ne postoji prostor u koji ruže ne mogu da se uklope, tako da predstavljaju idealan izbor.

Sadnice puzavica

Puzavice su biljke koje traže oslonac da bi rasle. One se uvijaju oko oslonca koji je vertikalan, ili poseduju vazdušno korenje kojim se hvataju za podlogu.

Sadnice pitomog kestena

Ako želite da svoju proizvodnju pitomog kestena proširite, onda će vam biti potrebne nove i kvalitetne sadnice.

Sadnice cena

Cene sadnica su različite, i zavise od toga koja biljka je u pitanju. Zbog toga je najbolje da pogledate online kataloge sadnica i prezentacije rasadnika i da pronađete šta tačno želite.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upraov čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane