Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Ruže u kutiji
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Bele i crvene ruže u dekorativnoj korpi

Akcija -8% 4500 Din.
Bele i crvene ruže u dekorativnoj korpi - 4.500 din! Cvećara POKLONI ME!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Ruže i hrizanteme u korpi sa Ferrero Roche kuglicama

Akcija -14% 3600 Din.
Ruže i hrizanteme u korpi sa Ferrero Roche kuglicama - 3.600 din! Cvećara POKLONI ME!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Korpa crvenih ruža i plišana igračka

Akcija -11% 5900 Din.
Korpa crvenih ruža i plišana igračka - 5.900 din! Cvećara POKLONI ME!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Ruže u kutiji

Kada spomenemo ruže, sledeća asocijacija nam je – ljubav. Jer, cveće generalno, a ruže najviše, simboli su simpatija, zaljubljenosti, strasti koju osećamo prema nekome. Kakva god da su osećanja u pitanju, ona su iskrena i duboka, a ruže na najbolji mogući način prenose takvu poruku do osobe kojoj poklanjate svoja osećanja kroz lepotu cvetnih aranžmana.

 

 

Ruže u kutiji, zaista se ne viđaju svakoga dana. Osoba koja prima ovako divan poklon, znaće da je pošiljaocu naročito stalo do nje. I svaki put, dok god ruže u kutiji budu trajale, kada pogleda u njih, setiće se vas. A to je zapravo glavni efekat koji ste želeli da postignete.

Kako izgledaju ruže u kutiji?

Dakle, odlučili ste se da zaista oduševite i iznenadite, obradujete voljenu osobu, a sasvim sigurno nećete pogrešiti ako odaberete ruže aranžirane u kutiji. Pri tome, obratite pažnju na boju ruža, jer za dobre poznavaoce cveća, svaka boja govori nešto drugačije.

Na primer, ruže u kutiji u crvenoj boji, koja je najčešći izbor, simbolizuje pravu, istinsku naklonost i ljubav, strast i duboke simpatije koje gajite prema nekome.

Ako se odlučite za žute ruže, one će biti posebno prikladne da ih poklonite prijateljima, recimo za slavu, ili nekom drugom posebnom prilikom. Šta nam govore žute ruže – one predstavljaju veselje, zadovoljstvo i radost, a to je divna poruka koju prenosite vama dragim osobama.

Mnogo ljudi voli roze ruže ili lila boje. Lepo aranžirane u ukrasnoj kutiji, bez dileme, ostaviće primaoca bez daha. Predivno dekorisane, one prenose vaše divljenje, nežnost i očaranost, vaš ljubavni zanos. Stručnjaci koji i sami govore jezikom cveća, kažu da roze ili lila ruže kazuju o ljubavi na prvi pogled. 

Postoje i plave ruže, mada su one nešto ređe. Njihovo značenje je legendarno kao i sama pojava. Kroz književnost i umetnost generalno, simbolika plave ruže je dobrostanje i ljubav. Postoji svima dobro znana izreka da je ljubav, zapravo plava. Verujemo da će se mnogi naši čitaoci složiti sa tom tvrdnjom, pa će izbor ovakvog aranžmana, plavih ruža u kutiji, sasvim sigurno oduševiti osobu kojoj se ovakav poklon daruje.

Ruže u kutiji – iskustva

Svakako, vi možete poneti i samo jednu ružu, možete naručiti korpu sa 101 ružom, dakle, postoji mnogo načina da zadivite dragu vam osobu. Ipak, ruže u kutiji su nešto sasvim posebno.

 

 

Postoji i varijanta da naručite ruže i vino zajedno u kutiji, na primer, mogućnost da u kutiji bude pet ruža i dva vina po želji, belo i crno. To je izvanredna ideja za romantičnu večeru, na kojoj, na primer, nameravate da pitate vašu lepšu polovinu da sa vama stane na „ludi kamen“. Sa druge strane, ovakav poklon, sa vinom i ružama, možete koristiti i kada je neka druga posebna prilika u pitanju, kao što je proslava godišnjice braka, rođendan vaše devojke, verenice ili supruge... 

Ruže u kutiji nisu kao drugi aranžmani, jer one predstavljaju eleganciju i otmenost, što govori o vama samima, ali i o tome kako doživljavate osobu kojoj darujete ovakav poklon. 

U bogatoj ponudi cvećara su najrazličitiji i najmaštovitiji aranžmani, na vama je samo da odaberete ili ukoliko imate neke svoje specijalne želje, osoblje će vam rado izaći u susret. Biće sačinjen poseban cvetni aranžman po vašim zamislima, stručno osoblje u cvećarama je tu da ispuni svaku vašu želju, uz pomoć koje ćete osvojiti srce dotične dame.

Ruže u kutiji – cena:

Cene se kreću od 25 evra, preko 35 evra za 11 ruža u kutiji plus bajadera. Za ruže u drvenoj kutiji u proseku je potrebno izdvojiti 50 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate cvećare ispod našeg teksta.

Ruza u kutiji
Nedostupno

Ruza u kutiji

Zute ruze u kutiji
Nedostupno

Zute ruze u kutiji

Povoljne ruze u kutiji
Nedostupno

Povoljne ruze u kutiji

Najlepse ruze u kutiji
Nedostupno

Najlepse ruze u kutiji

Pogledajte sve proizvode

Box ruža i lizijantusa

Akcija -40% 1500 Din.
Box ruža i lizijantusa - 1.500 din! VAŽNA JE PAŽNJA Flowers & Chocolate!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Box ruža

Akcija -36% 3200 Din.
Box ruža - 3.200 din! VAŽNA JE PAŽNJA Flowers & Chocolate!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Ruže u srcu sa "Milka" čokoladicama

Akcija -25% 4500 Din.
Ruže u srcu sa "Milka" čokoladicama - 4.500 din! VAŽNA JE PAŽNJA Flowers & Chocolate!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

51 ruža u elegantnoj kutiji

Akcija -18% 8990 Din.
51 ruža u elegantnoj kutiji - 8.990 din! Samo u Cvećari Nađin kutak!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Meda od trajnih sunđer ružica - poklon koji traje!

Akcija -33% 4000 Din.
Meda od trajnih sunđer ružica - poklon koji traje! - 4.000 din! Samo u Cvećari Nađin kutak!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Pokloni za nju - Ruže Ekvador i roze ruže sa hrizantemama sa dekoracijom u kutiji srca

Akcija -18% 4600 Din.
Pokloni za nju - Ruže Ekvador & roze ruže sa hrizantemama sa dekoracijom u kutiji srca - 4.600 din! Cvećara POKLONI ME!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

10.10.2018
Andriajana Simic

Ruze u kotiji mogu da budu jako lep poklon i detalj. Naravno pre nego sto kupite ruzu u kutiji, vazno je da dobro pogledate njen sadrzaj i da se uverite da je sve u redu.

31.08.2017
Marina Zivkovic

U svakom pogledu su ruze u kutiji idealan poklon za 8.mart. Cene po kojima se one u globalu mogu kupiti su kako god da okrenete veoma posebne i definitivno zasluzuju svaku paznju.

17.05.2017
Filip Milutinovic

U svakom slucaju morjau one da se lepo plate. Sve drugo moze da bude samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

03.05.2017
Jovana Milinkovic

Ukoliko nesto valja u celoj prici, onda su to ruze u kutiji.

19.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Naravno da svaka ruza moze da vas ubode. Samo je veoma vazno da ne bude otrovna.

05.04.2017
Lea Stankovic

Kako god da okrenete, ove ruze su zaisat nesto sto treba da se posebno plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

03.04.2017
Todor Markovic

Po meni su naravno one nesto sto je i vise nego posebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

17.03.2017
Simona Vucinic

Sto se tice ovih ruca, sigurno je pre ili kasnije kvalitet veoma vazan.

28.02.2017
Janko Zivanovic

One su po meni potpuno identicne kao i sve druge ruze.

09.02.2017
Marta Dencevic

Licno mislim da je sto se tice ovih ruza meni sve tako nesto ruzno. Najvise volim kada je cvece ono sto jeste - nesto potpuno prirodno.

13.01.2017
Petar Jankovic

Licno mislim da je najvaznije da sto se tice ruza, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ostalo zaista nije nista vise toliko vazno.

23.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Po pitanju ovih vrsta ruza, ako mene pitate, samo treba da se opredelite za kvalitet i ako to budete uradili u tom slucaju se sigurno necete pokajati.

07.12.2016
Ivan Stojanovic

Ipak su ruze u kutiji nesto sto moze da bude bas onako od neke velike koristi. Narocito to moze da bude i onako lepo. Sve naravno zavisi od toga, za sta vam je potrebno.

21.11.2016
Nikolina Pantelic

ruz u kutiji zaista mogu da budu jedan veoma lep detalj. Ukoliko se opredelite da ruze kupite na ovaj nacin onda je najbolje da posetite cvecaru Nocna frajla.

01.11.2016
Biljana Brankovic

Po meni su ruze u kutiji idealan poklon za 8. mart.

09.09.2016
Marko Petrovic

Koliko je meni poznato, ruze u kutiju su iste kao i sve druge ruze s tim da je jedina razlika u tome da to budu ruze u koje mozete da imate puno poverenje da ce biti jedan prigodan i lepo upakovan poklon.

05.08.2016
Dusan Markovic

Ovo bi trebalo po pravilu da bude prirodna ruza koja je potpuno identicna kao i normalan ruza.jedina je razlikau tome sto se nalazi u odredjenoj kutiji kako bi na neki nacin bila lepo dekorisana.

06.07.2016
Jana Stankovic

Ruze u kotiji mogu da budu jako lep poklon i detalj. Naravno pre nego sto kupite ruzu u kutiji, vazno je da dobro pogledate njen sadrzaj i da se uverite da je sve u redu.