Vratite se na mobilnu verziju sajta
Ruže u kutiji Ruze u kutiji - ove cvecare nude veliki izbor ruza u kutiji. Saznajte kako izgledaju ruze u boji, kao i cene i akcije za ruze u kutiji. www.navidiku.rs Ruže u kutijiRUZE U KUTIJI Beograd cena, prodaja RUZE U KUTIJI Šabac cena, prodaja RUZE U KUTIJI Pančevo cena, prodaja RUZE U KUTIJI Novi Sad cena, prodaja RUZE U KUTIJI Novi Beograd cena, prodaja RUZE U KUTIJI Čukarica cena, prodaja RUZE U KUTIJI Palilula cena, prodaja RUZE U KUTIJI Savski venac cena, prodaja RUZE U KUTIJI Voždovac cena, prodaja RUZE U KUTIJI Vračar cena, prodaja RUZE U KUTIJI Zvezdara cena, prodaja RUZE U KUTIJI Barajevo cena, prodaja

Ruže u kutiji

Kada spomenemo ruže, sledeća asocijacija nam je – ljubav. Jer, cveće generalno, a ruže najviše, simboli su simpatija, zaljubljenosti, strasti koju osećamo prema nekome. Kakva god da su osećanja u pitanju, ona su iskrena i duboka, a ruže na najbolji mogući način prenose takvu poruku do osobe kojoj poklanjate svoja osećanja kroz lepotu cvetnih aranžmana.
 
 
Ruže u kutiji, zaista se ne viđaju svakoga dana. Osoba koja prima ovako divan poklon, znaće da je pošiljaocu naročito stalo do nje. I svaki put, dok god ruže u kutiji budu trajale, kada pogleda u njih, setiće se vas. A to je zapravo glavni efekat koji ste želeli da postignete.

Kako izgledaju ruže u kutiji?

Dakle, odlučili ste se da zaista oduševite i iznenadite, obradujete voljenu osobu, a sasvim sigurno nećete pogrešiti ako odaberete ruže aranžirane u kutiji. Pri tome, obratite pažnju na boju ruža, jer za dobre poznavaoce cveća, svaka boja govori nešto drugačije.
Na primer, ruže u kutiji u crvenoj boji, koja je najčešći izbor, simbolizuje pravu, istinsku naklonost i ljubav, strast i duboke simpatije koje gajite prema nekome.
Ako se odlučite za žute ruže, one će biti posebno prikladne da ih poklonite prijateljima, recimo za slavu, ili nekom drugom posebnom prilikom. Šta nam govore žute ruže – one predstavljaju veselje, zadovoljstvo i radost, a to je divna poruka koju prenosite vama dragim osobama.
Mnogo ljudi voli roze ruže ili lila boje. Lepo aranžirane u ukrasnoj kutiji, bez dileme, ostaviće primaoca bez daha. Predivno dekorisane, one prenose vaše divljenje, nežnost i očaranost, vaš ljubavni zanos. Stručnjaci koji i sami govore jezikom cveća, kažu da roze ili lila ruže kazuju o ljubavi na prvi pogled. 
Postoje i plave ruže, mada su one nešto ređe. Njihovo značenje je legendarno kao i sama pojava. Kroz književnost i umetnost generalno, simbolika plave ruže je dobrostanje i ljubav. Postoji svima dobro znana izreka da je ljubav, zapravo plava. Verujemo da će se mnogi naši čitaoci složiti sa tom tvrdnjom, pa će izbor ovakvog aranžmana, plavih ruža u kutiji, sasvim sigurno oduševiti osobu kojoj se ovakav poklon daruje.

Ruže u kutiji – iskustva

Svakako, vi možete poneti i samo jednu ružu, možete naručiti korpu sa 101 ružom, dakle, postoji mnogo načina da zadivite dragu vam osobu. Ipak, ruže u kutiji su nešto sasvim posebno.
 
 
Postoji i varijanta da naručite ruže i vino zajedno u kutiji, na primer, mogućnost da u kutiji bude pet ruža i dva vina po želji, belo i crno. To je izvanredna ideja za romantičnu večeru, na kojoj, na primer, nameravate da pitate vašu lepšu polovinu da sa vama stane na „ludi kamen“. Sa druge strane, ovakav poklon, sa vinom i ružama, možete koristiti i kada je neka druga posebna prilika u pitanju, kao što je proslava godišnjice braka, rođendan vaše devojke, verenice ili supruge... 
Ruže u kutiji nisu kao drugi aranžmani, jer one predstavljaju eleganciju i otmenost, što govori o vama samima, ali i o tome kako doživljavate osobu kojoj darujete ovakav poklon. 
U bogatoj ponudi cvećara su najrazličitiji i najmaštovitiji aranžmani, na vama je samo da odaberete ili ukoliko imate neke svoje specijalne želje, osoblje će vam rado izaći u susret. Biće sačinjen poseban cvetni aranžman po vašim zamislima, stručno osoblje u cvećarama je tu da ispuni svaku vašu želju, uz pomoć koje ćete osvojiti srce dotične dame.

Ruže u kutiji – cena:

Cene se kreću od 25 evra, preko 35 evra za 11 ruža u kutiji plus bajadera. Za ruže u drvenoj kutiji u proseku je potrebno izdvojiti 50 evra.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate cvećare ispod našeg teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od cvecara gde mozete naci ponudu za kupovinu RUZA U KUTIJI

Ruže u kutiji :

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na kupovinu RUZA U KUTIJI

Box ruža i lizijantusa

popust 40%

Box ruža i lizijantusa

Box ruža i lizijantusa - 1.500 din! VAŽNA JE PAŽNJA Flowers & Chocolate!...Pročitajte više

Cena kupona: 2.500din./1.500din.

Firma: VAŽNA JE PAŽNJA Flowers & Chocolate
Bratstva i Jedinstva 51,

59d:16h:59m

Box ruža

popust 36%

Box ruža

Box ruža - 3.200 din! VAŽNA JE PAŽNJA Flowers & Chocolate!...Pročitajte više

Cena kupona: 5.000din./3.200din.

Firma: VAŽNA JE PAŽNJA Flowers & Chocolate
Bratstva i Jedinstva 51,

59d:16h:59m

Ruže u srcu sa "Milka" čokoladicama

popust 25%

Ruže u srcu sa "Milka" čokoladicama

Ruže u srcu sa "Milka" čokoladicama - 4.500 din! VAŽNA JE PAŽNJA Flowers & C...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./4.500din.

Firma: VAŽNA JE PAŽNJA Flowers & Chocolate
Bratstva i Jedinstva 51,

59d:16h:59m

51 ruža u elegantnoj kutiji

popust 18%

51 ruža u elegantnoj kutiji

51 ruža u elegantnoj kutiji - 8.990 din! Samo u Cvećari Nađin kutak!...Pročitajte više

Cena kupona: 11.000din./8.990din.

Firma: Cvecara Nadjin kutak
Svetog Save bb, Pancevo,

00d:16h:59m

Meda od trajnih sunđer ružica - poklon koji traje!

popust 33%

Meda od trajnih sunđer ružica - poklon koji traje!

Meda od trajnih sunđer ružica - poklon koji traje! - 4.000 din! Samo u Cvećari N...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./4.000din.

Firma: Cvecara Nadjin kutak
Svetog Save bb, Pancevo,

00d:16h:59m

RUŽE U KUTIJI su savršen poklon za dragu osobu! Pogledajte različite aranžmane

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Ruže u kutiji
Napišite komentar:
Andriajana Simic

Sreda, 10.10.2018. 01:32

Ruze u kotiji mogu da budu jako lep poklon i detalj. Naravno pre nego sto kupite ruzu u kutiji, vazno je da dobro pogledate njen sadrzaj i da se uverite da je sve u redu.

Marina Zivkovic

Četvrtak, 31.08.2017. 07:20

U svakom pogledu su ruze u kutiji idealan poklon za 8.mart. Cene po kojima se one u globalu mogu kupiti su kako god da okrenete veoma posebne i definitivno zasluzuju svaku paznju.

Filip Milutinovic

Sreda, 17.05.2017. 07:31

U svakom slucaju morjau one da se lepo plate. Sve drugo moze da bude samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

Jovana Milinkovic

Sreda, 03.05.2017. 10:24

Ukoliko nesto valja u celoj prici, onda su to ruze u kutiji.

Mihajlo Nastasovic

Sreda, 19.04.2017. 11:08

Naravno da svaka ruza moze da vas ubode. Samo je veoma vazno da ne bude otrovna.

Lea Stankovic

Sreda, 05.04.2017. 10:05

Kako god da okrenete, ove ruze su zaisat nesto sto treba da se posebno plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

Todor Markovic

Ponedeljak, 03.04.2017. 11:34

Po meni su naravno one nesto sto je i vise nego posebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

Simona Vucinic

Petak, 17.03.2017. 09:05

Sto se tice ovih ruca, sigurno je pre ili kasnije kvalitet veoma vazan.

Janko Zivanovic

Utorak, 28.02.2017. 08:07

One su po meni potpuno identicne kao i sve druge ruze.

Marta Dencevic

Četvrtak, 09.02.2017. 10:59

Licno mislim da je sto se tice ovih ruza meni sve tako nesto ruzno. Najvise volim kada je cvece ono sto jeste - nesto potpuno prirodno.

Petar Jankovic

Petak, 13.01.2017. 08:45

Licno mislim da je najvaznije da sto se tice ruza, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ostalo zaista nije nista vise toliko vazno.

Ljubinka Sreckovic

Petak, 23.12.2016. 08:31

Po pitanju ovih vrsta ruza, ako mene pitate, samo treba da se opredelite za kvalitet i ako to budete uradili u tom slucaju se sigurno necete pokajati.

Ivan Stojanovic

Sreda, 07.12.2016. 10:36

Ipak su ruze u kutiji nesto sto moze da bude bas onako od neke velike koristi. Narocito to moze da bude i onako lepo. Sve naravno zavisi od toga, za sta vam je potrebno.

Nikolina Pantelic

Ponedeljak, 21.11.2016. 12:37

ruz u kutiji zaista mogu da budu jedan veoma lep detalj. Ukoliko se opredelite da ruze kupite na ovaj nacin onda je najbolje da posetite cvecaru Nocna frajla.

Biljana Brankovic

Utorak, 01.11.2016. 11:18

Po meni su ruze u kutiji idealan poklon za 8. mart.

Marko Petrovic

Petak, 09.09.2016. 10:34

Koliko je meni poznato, ruze u kutiju su iste kao i sve druge ruze s tim da je jedina razlika u tome da to budu ruze u koje mozete da imate puno poverenje da ce biti jedan prigodan i lepo upakovan poklon.

Dusan Markovic

Petak, 05.08.2016. 07:08

Ovo bi trebalo po pravilu da bude prirodna ruza koja je potpuno identicna kao i normalan ruza.jedina je razlikau tome sto se nalazi u odredjenoj kutiji kako bi na neki nacin bila lepo dekorisana.

Jana Stankovic

Sreda, 06.07.2016. 02:26

Ruze u kotiji mogu da budu jako lep poklon i detalj. Naravno pre nego sto kupite ruzu u kutiji, vazno je da dobro pogledate njen sadrzaj i da se uverite da je sve u redu.