Ronilački klub Poseidon divers

4.0 | 4 ocena
Ulica: SRC Milan Gale Muškatirović, Dorćol
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Ronilački klub Poseidon divers
Mobilni: 063/
www.poseidondivers.rs

O nama

RONILAČKI KLUB POSEIDON DIVERS

Kao ronioci sa dugogodišnjim iskustvom, kako individualno tako i kroz članstvo, želeli smo da na jedinstven način sa ljubiteljima ove neverovatno privlačne sportske discipline podelimo svoja iskustva i znanje, kao i da zajedno sa njima stvorimo nove uspomene vredne pamćenja.

Zaljubljenicima u ronjenje, morske dubine, avanturistima, sportistima i rekrativcima, nastojimo da koliko je u našoj moći omogućimo da se upoznaju sa lepotama podvodnog sveta, koji pred ronioce stavlja nesvakidašnje izazove. Svim članovima našeg ronilačkog kluba želimo da pružimo šansu da postanu iskusni ronioci i istriažvači morskih dubina.

Kao članovi brojnih klubova i učesnici velikog broja ekspedicija, prešli smo dug i težak put koji se sastojao od početnih ronilačkih kategorija pa sve do samog vrha obuke za najviše instruktorske kategorije. Zahvaljujući istrajnosti i marljivom radu stekli smo najviša zvanja u svim vodećim svetskim asocijacijama.

Organizovali smo brojna putovanja, izlete, ronilačke ekskurzije i druženja koja su nam pomogla da steknemo neprocenjiva iskustva na ovom polju i usmerila nas ka novim putovanjima i zajedničkim avanturama. Težimo ka tome da ostvarimo dobru saradnju sa svim trenutnim članovima kluba i prijateljima, kao i budućim ronilačkim pokolenjima.

Naša dosadašnja iskustva i postignuti rezultati su produkt višegodišnjeg rada i odnose se na period od početka razvoja ronilaštva na ovim prostorima, pa sve do danas. Upravo iz tog razloga, želimo da pružimo žansu svima onima koji imaju želju da se bave ronjenjem, da svoja prva pozitivna iskustva steknu u našem klubu, nezavisno od njihovog starosnog doba.

Program našeg ronilačkog kluba obuhvata obuku dece i odraslih.

Ronilački kurs koji možete pohađati u našem klubu je podeljen u više segmenata i obuhvata:

 • rekreativno ronjenje
 • tehničko ronjenje
 • instruktorski kurs
 • kurs specijalističkog ronjenja
 • kurs prve pomoći

Deci od njihovog najranijeg uzrasta pružamo priliku da steklu znanja i veštine ronjenja putem učešća na brojnim kursevima i seminarima. Naša misija je da zajedno sa Vama pružimo Vašoj deci priliku da izrastu u u zdrave i kompletne ličnosti. Pomoći ćemo im da ostvare svoje snove i planove, druže se, plivaju, rone, tekmiče se i uživaju u sportu i rekreaciji.

ŠKOLA RONJENJA ZA DECU

Naša škola ronjenja za decu namenjena je uzrastu od 5 godina pa na više. Jedini uslovi za upis u školu ronjenja jesu odsustvo straha od vode kod dece i sposobnost samostalnog održavanja na vodi. Putem igre i druženja, omogućujemo svoj deci bezbrižan boravak i uživanje na časovima ronjenja.

Treneri sa višegodišnjim iskustvom zaduženi su za rad sa decom, na koju nastoje da prenesu svoje znanje i veštine. Tokom dosadašnjeg rada obučili su više stotina dece bezbednom boravku na vodi i pod vodom, što predstavlja naš najveći uspeh. Tokom obuke dece, konsultovali smo se i sa roditeljima, osluškujući njihove želje i strahove, nastojeći da za svako dete stvorimo jedinstven program obuke.

Svi kursevi se održavaju na bazenu SRC Milan Gale Muškatirović, koji se nalazi u ulici Tadeuša Košćuška broj 63, u Beogradu.

Pored ronilačkih kurseva nudimo i mogućnost rekreativnog plivanja u okviru naših termina na bazenu, subotom od 16 do 17 časova, i nedeljom od 19 do 20 časova.

Instruktori u klubu poseduju sertifikate najrenomiranijih svetskih federacija kao sto su PADI, SSI, SDI, TDI, CMAS, DAN…. po cijim standardima I programima se obuka izvodi.

Klub i svi Instruktori su članovi Nadležnog Nacionalnog granskog Saveza i poseduju sve neophodne licence za rad i obuku koje propisuje Zakon o Sportu kao i ostali pravilnici Sportskog Saveza Srbije i Ministarstva Omladine i Sporta.

Svi zainteresovani mogu da nam se obrate putem emaila, telefonom ili kontakt formom koja se nalazi na našem web sajtu: www.poseidondivers.rs

Ronilački kurs, ekskurzije, izleti i putovanja.
Rekreativno ronjenje za sve generacije.
Škola ronjenja za decu.

Ronilački klub "Poseidon divers", Beograd.

Nudimo i

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Svetlana Andric
  04.10.2018 03:57

  Po prvi put ove godine smo uplatili casove ronjenja za supruga meni i naseg klinca koji ima 6god. Moram da vas pohvalim jer smo odusevljeni sa koliko truda ste nam prisli i naucili pravilnu tehniku disanja i ronjenja. Ovog leta smo svi zajedno isli na ronjenje u Egipat i presecni smo zbog toga. Rajsko ostrvo smo svi zajedno doziveli na jedan poseban nacin. Klinac je odusevljen,i nakon nekoliko meseci od nase ekspedicije on ne prestaje da prepricava utiske. Hvvala vam!!!

  Zarko Manic
  30.04.2017 01:17

  Organizovali su brojna putovanja,izlete,ronilacke ekskurzije i druzenja koja su im pomogla da steknu neprocenjiva iskustva na ovom polju i usmerila ih ka novim putovanjima i zajednickim avanturama.

  Kristina Milosevic
  24.02.2017 10:11

  Deci od njihovog najranijeg uzrasta pruzaju priliku da steknu znanja i vestine ronjenja putem ucesca na brojnim kursevima i seminarima.Njihova misija je da zajedno sa vama pruze vasoj deci priliku da izrastu u zdrave i kompletne licnosti.

  Kosta Savic
  13.07.2016 11:38

  Ova skola je posebna po tome sto poseduje kurs ronjenja i za najmladje a pored toga svoje clanove vodi na mnoge ekspedicije na kojima usavrsavaju svoje sposobnosti.Kvalitetna oprema i skolovan kadar za veoma brzo napredovanje.

  Andrija Atanaskovic
  25.05.2016 03:28

  Obuku srovode ronioci sa dugogodisnjim iskustvom.Oprema je vrhunskog kvaliteta.Program ronilackog kluba obuhvata obuku dece i odraslih.Preporucujem ih svim ljudima avanturistickog duha.

  Jovan Toskovic
  04.04.2015 12:31

  Postovani, zanima me kurs ronjenja i skola ronjenja za decu. Da li imate definisane cene i da li cena zavisi od uzrasta?

  Firme u blizini

  Ronilački klub Alfa Diving Team, Partizanske avijacije 13/2, Novi Beograd, Beograd
  Oprema za ronjenje Neptune Dive, Narodnih heroja 27, Novi Beograd, Beograd
  Triton AST diving klub, ronilački klub, Ilije Garašanina 26-28, (SC Tašmajdan), Palilula, Beograd