Roll up baneri, izrada roll up banera 1

0

Roll-Up baner je prenosivi aluminijumski reklamni pano sa mehanizmom za samouvlačenje/izvlačenje. Koristi se za potrebe isticanja reklamnih poruka na sajmovima, izložbama, prezentacijama, kongresima, izlaganjima, predavnjima... Koristi se iskljucivo za unutrašnje (enterijerske) potrebe. Prednost roll-up banera je što se uz pomoć jednostavnog mehanizma, sastavnih elemenata i torbice vrlo lako sklapa i prenosi. A jednom kupljeni mehanizam možete koristiti neograničeno, a reklamnu poruku odnosno baner koji se razvlači, možete menjati po potrebi.

Kako se izrađuje?
Roll-up baner se izradjuje u dva koraka!

Prvi korak je grafički dizajn reklamne poruke koju želite da odštampamo na Vašem roll-up baneru. To može biti rešenje koje već posedujete ili Vam možemo mi dizajnirati. Drugi korak je samo naručivanje.

Uputstvo za naručivanje:
Ukoliko posedujete grafičko rešenje i odlučili ste da naručite roll-up baner, sa desne strane se nalazi on-line porudžbenica kojim možete da nam pošaljete Vaše rešenje odnosno dizajn za štampu. Kliknite na link "Pošaljite nam dizajn" i odaberite opciu "Nešto drugo". Popunite Vaše podatke i zakačite fajl. Nakon što dobijemo i pregledamo, kontaktiraćemo Vas da potvrdimo posao i rok isporuke. Dimenzija štampanog fajla treba da bude 85 x 200 cm (širina x visina).

Ukoliko želite da poručite roll-up baner kod nas, a nemate grafičko rešenje, potrebno je da nas kontaktirate kako bismo se dogovorili oko dizajna i eventualno zakazali termin sa nekim od naših grafičkih dizajnera. Možete nas kontaktirati klikom ovde.

Kategorija: Stamparije Beograd
Podkategorija: Roll up baneri Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 016179
Website: www.eliteprint.rs