Rodjendaonica Star

5.0 | 1 ocena
Ulica: Despota Stefana Lazarevića bb
Grad: Šabac
Rodjendaonica Star
Telefon: 015/
Mobilni: 062/
www.starmarket.rs/rodendaonica

O nama

ROĐENDAONICA STAR

Ukoliko želite da Vašem detetu priredite proslavu rođendana koja će biti jedinstvena, neponovljiva i drugačija, rođendaonica Star je pravi izbor za Vas. U prelepom i veselo uređenom ambijentu deci su na raspolaganju raznovrsni sadržaji za neprekidnu igru i zabavu mališana svih uzrasta.

Maksimalnu pažnju poklanjamo bezbednosti dece, tako da su svi sadržaji unutar rođendaonice uređeni po najvišim standardima. Maštovito uređen i dobro osvetljen prostor je u jednom nivou, bez pregradnih zidova, tako da u svakom trenutku možete pratiti kretanje Vašeg deteta. Takođe, naša oprema poseduje sve odgovarajuće licence.

Glavno mesto u igraonici Star zauzima veliki lavirint sa brojnim preprekama i toboganima namenjen svim neustrašivim avanturistima. Najmlađim drugarima do 3 godine na raspolaganju je poseban deo lavirinita, gde se nalaze bazen sa lopticama i druge igračke za njihovu razonodu.

Ljubiteljima igrica je zagarantovana zabava uz najnovije Sony Playstation konzole i aktuelne igrice. Roditelji i gosti mogu da uživaju u svojoj zabavi, u prijatnom i udobnom ambijentu našeg kafea, ali i stalno prate vratolomije mališana u igraonici.

Proslava rođendana u igraonici Star je uvek zatvorenog tipa samo za Vas i Vaše goste, bez obzira na broj dece i odraslih. U cenu zakupa uključeni su iznajmljivanje prostora, sa uslugom jednog konobara i dva vaspitača-animatora.

Deci su na raspolaganju veliki lavirint, Sony Playstation konzole, karaoke, kao i specijalno osmišljene predstave, prilagođene uzrastu slavljenika i njegovih drugara. Nismo zaboravili ni sve roditelje kojima nudimo kompletnu uslugu keteringa, tako da je Vaše samo da dođete i uživate sa dragim gostima u najradosnijem danu.

Neka i Vaš rođendan bude proslava za pamćenje, izaberite rođendaonicu Star!

Radno vreme:

svaki dan od 10-21h

Rođendaonica Star, Despota Stefana Lazarevića bb, naselje Čavić, Šabac

Cenovnik

1. Nes caffe
50 din
2. Esspreso
50 din
3. Domaća kafa
25 din
4. Salata 1kg
250 din
5. Velika pizza
700 din
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini

    Rodjendaonica i dečija igraonica Kruna, Leonarda Da Vinčija 36, Šabac
    Rodjendanac ukrasi za torte, Stojana Novakovića 8, Šabac
    Bubica 015 rodjendaonica i igraonica, Vojvode Brane 1, Šabac