O nama - ROĐENDAONICA STAR

Ukoliko želite da Vašem detetu priredite proslavu rođendana koja će biti jedinstvena, neponovljiva i drugačija, rođendaonica Star je pravi izbor za Vas. U prelepom i veselo uređenom ambijentu deci su na raspolaganju raznovrsni sadržaji za neprekidnu igru i zabavu mališana svih uzrasta.

Maksimalnu pažnju poklanjamo bezbednosti dece, tako da su svi sadržaji unutar rođendaonice uređeni po najvišim standardima. Maštovito uređen i dobro osvetljen prostor je u jednom nivou, bez pregradnih zidova, tako da u svakom trenutku možete pratiti kretanje Vašeg deteta. Takođe, naša oprema poseduje sve odgovarajuće licence.

Glavno mesto u igraonici Star zauzima veliki lavirint sa brojnim preprekama i toboganima namenjen svim neustrašivim avanturistima. Najmlađim drugarima do 3 godine na raspolaganju je poseban deo lavirinita, gde se nalaze bazen sa lopticama i druge igračke za njihovu razonodu.

Ljubiteljima igrica je zagarantovana zabava uz najnovije Sony Playstation konzole i aktuelne igrice. Roditelji i gosti mogu da uživaju u svojoj zabavi, u prijatnom i udobnom ambijentu našeg kafea, ali i stalno prate vratolomije mališana u igraonici.

Proslava rođendana u igraonici Star je uvek zatvorenog tipa samo za Vas i Vaše goste, bez obzira na broj dece i odraslih. U cenu zakupa uključeni su iznajmljivanje prostora, sa uslugom jednog konobara i dva vaspitača-animatora.

Deci su na raspolaganju veliki lavirint, Sony Playstation konzole, karaoke, kao i specijalno osmišljene predstave, prilagođene uzrastu slavljenika i njegovih drugara. Nismo zaboravili ni sve roditelje kojima nudimo kompletnu uslugu keteringa, tako da je Vaše samo da dođete i uživate sa dragim gostima u najradosnijem danu.

Neka i Vaš rođendan bude proslava za pamćenje, izaberite rođendaonicu Star!

Radno vreme:
svaki dan od 10-21h

Rođendaonica Star, Despota Stefana Lazarevića bb, naselje Čavić, Šabac

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Rodjendaonica Star
  • rodjendaonica Star,
  • rodjendaonica Star Šabac,
  • rodjendaonica Star radno vreme,
  • rodjendaonica Šabac,
  • rodjendaonice Šabac,
  • Star rodjendaonica,
  • Star rodjendaonica Šabac