Rođendaonica Vrtić Iskrica

5.0 | 2 ocena
Ulica: Dragoljuba Milovanovića Bene 11
Grad: Kragujevac
Rođendaonica Vrtić Iskrica
Telefon: 034/
Mobilni: 066/

O nama

ROĐENDAONICA VRTIĆ ISKRICA

Svakako, jedan od najvažnijih perioda svih mališana jeste onaj do polaska u školu. Zato je veoma bitno da pažljivo odaberete vrtić za svoje dete u kome će ono bezbrižno i srećno odrastati, ali uz pravi podsticaj i podršku. Jedno od takvih mesta, gde Vam je obezbeđen zdrav, kreativan i siguran boravak za svu decu, je i novootvoreni vrtić "Iskrica" u Kragujevcu.

U prijatnom ambijentu koji se prostire na više od 200 m2, moguć je upis u celodnevni boravak dece svih uzrasta, uz subvencije grada ili bez njih, proslava rođendana ili pohađanje brojnih tematskih radionica iz oblasti koje provereno decu najviše ispunjavaju i zanimaju.

Na raspolaganju su Vam:

 • dnevni boravak
 • produženi boravak
 • proslave rođendana
 • tematske radionice
 • školica glume
 • školica sporta
 • školica engleskog jezika
 • školica španskog jezika
 • školica folklora
 • vikend boravak sa noćenjem
 • Kutak za roditelje (savetovalište)

Četiri prostorije u tri etaže, namenski su opremljene novim nameštajem, dečijim krevetićima, savremenim didaktičkim sredstvima, kao i brojnim kvalitetnim i bezbednim igračkama. Svaki od spratova ima adekvatan sanitarni čvor, a tu su i dve garderobe za presvlačenje, kao i zajedničke prostorije za igru i ručavanje.

Obezbeđena je kvalitetna i proverena nutricionistička i hranljiva vrednost svakog obroka, kroz dostavu hrane od strane ovlašćenog i licenciranog dobavljača, čije usluge odgovaraju svim propisanim standardima. Usluga serviranja hrane obavlja se kroz pomoćnu kuhinju, čija opremljenost zadovoljava sanitarne i druge potrebe za bezbedno služenje hrane.

Vrtić „Iskrica“ je inkluzivnog karaktera i sva deca su dobrodošla. Obezbeđen je i rad savetovališta, odnosno Kutka za roditelje, u kojem pedagog, psiholog, defektolog, pedijatar, fizioterapeut i drugi stručnjaci mogu da Vam pomognu da rešite svaku dilemu u vezi sa postizanjem odgovarajućih psihofizičkih nivoa u razvoju.

Ova licencirana i akreditovana dečija ustanova nalazi se u samom gradskom jezgru, ali u ulici do koje se lako dolazi iz svih pravaca. Pozovite, pitajte sve što Vas zanima, ili dođite lično u Dragoljuba Milovanovića Bene br. 11 kako biste se uverili i sami da je upravo "Iskrica" ono što ste tražili za svoje dete. Obezbeđene su Vam i brojne pogodnosti prilikom plaćanja.

Radno vreme: pon - pet 07 - 17h

Facebook:

E-mail:obdanisteiskrica@gmail.com


Predškolska ustanova "Iskrica", Dragoljuba Milovanovića Bene 11, Kragujevac

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Dušica Despotović
  18.01.2019 12:18

  Jedna od mogućnosti vrtića Iskrica je i proslava rođendana mališana ! Uz odgovarajuću animaciju, ovde deca imaju dovoljno prostora za igru i puno kreativnih radionica.

  Firme u blizini

  Igraonica rođendaonica Urban Kids, Karađorđeva 12a, Kragujevac
  Rođendaonica Super Heroji, Nikole Pašića 7đ, Kragujevac