O nama - ROĐENDAONICA TUBA FUN

Rođendaonica TUBA FUN je jedinstveno i maštovito uređen prostor u strogom centru grada, idealan za proslavu rođendana mališana svih uzrasta. Naš cilj je da prijatnim ambijentom, velikim izborom sadržaja, profesionalnom uslugom i pristupačnim cenama, učinimo proslavu rođendana Vašeg mališana nezaboravnom za sve goste.

U kreativno uređenom prostoru rođendaonice TUBA FUN koji se prostire na 200 m2, nudimo Vam sve što je potrebno za najlepšu proslavu rođendana. Centralno mesto u našoj rođendaonici zauzima veliki trodimenzionalni lavirint, sa spiralnim toboganom dužine 5 metara i zidom za penjanje, namenjen svim pravim avanturistima.

Našim najmlađim rođendancima na raspolaganju je pažljivo opremljen bebi kutak u kome se nalaze brojne igračke za njihovu razonodu. Sa željom da kod mališana razvijamo maštu i inteligenciju, osmislili smo poseban prostor u kome se nalaze brojni kreativni sadržaji: dečija kuhinjica, radionica, garderobić za maskiranje, karaoke i sl.

Dok mališani uživaju u igri, roditelji i njihovi gosti mogu da se opuste u prijatnom ambijentu, uz dobru muziku i vrhunsku kafu, posebnom blendu napravljenom samo za naše goste. Enterijer kafeterije predstavlja savršen spoj modernog industrijskog, ali toplog enterijera, punog prirodne svetlosti.

Rođendaonica TUBA FUN nudi veliki izbor termina, po pristupačnim cenama:

Radni dan:
12:00h-14:30h - 9 000rsd
15:00h-17:30h - 9 000rsd
18:00h-20:30h - 9 000rsd

Petak:
12:00h-14:30h - 14 000rsd
15:00h-17:30h - 14 000rsd
18:00h-20:30h - 14 000rsd

Vikend:
12:00h-14:30h - 14 000rsd
15:00h-17:30h - 16 000rsd
18:00h-20:30h - 16 000rsd

U cenu rođendana uračunat je zakup kompletne igraonice i kafića, na 2,5 sata zatvorenog tipa za Vas i Vaše goste. Mališanima su na raspolaganju svi sadržaji: 3D lavirint, tobogan, zid za penjanje, kuhinja, radionica, garderobić za maskiranje, bebi kutak, a uz naše vedre animatore zabava je zagarantovana. U skladu sa Vašim željama, prostor se može zakupiti i na duži vremenski period od preporučenog termina.

Rođendaonica TUBA FUN nudi Vam kompletan pribor za posluživanje: tanjiri i escajg za odrasle, plastični/papirni pribor za decu, čaše, salvete, posude koje održavaju temperaturu hrane, profesionalne konobare i šankere, kao i posebno dizajnirane rođendanske pozivnice. Za kompletnu organizaciju posluženja zadužen je naš ekskluzivni partner Stepin Vajat, čiji garant kvaliteta je višedecenijsko iskustvo u pripremi vrhunske hrane. Posluženje možete biti i u Vašoj režiji, dok se piće služi iz našeg šanka, po pristupačnim cenama.

Tokom proslave mališane će zabavljati profesionalni animatori, sa programom koji je prilagođen uzrastu slavljenika i njegovih drugara. Ukoliko imate neku posebnu želju, budite slobodni da nam kažete i mi ćemo Vam izaći u susret.

Radno vreme:
svaki dan od 09-21h

Rođendaonica TUBA FUN, Dalmatinska 1, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

05.05.2018 12:16
Nikola Jovanovic
TUBA FUN je prelepa rodjendaonica koja se nalazi na opstini Stari grad.Bebama je omogucen bazen sa lopticama,a za stariju decu 3D lavirint,tobogan,zid za penjanje,kuhinja,radionica...Savrsen vid zabave za vase klince!Ako imate bilo kakvu zelju u vezi sa animacijom,kazite im a oni ce vam izaci u susret sa fenomanilnim idejama.
08.04.2017 04:33
Goran Sarenac
Najmladjim rodjendancima na raspolaganju je pazljivo opremljen bebi kutak u kome se nalaze brojne igracke za njihovu razonodu.Sa zeljom da kod malisana razvijaju mastu i inteligenciju,osmislili su poseban prostor u kome se nalaze brojni kreativni sadrzaji.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
DECA Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Rodjendaonica TUBA FUN
  • rodjendaonica tuba fun,
  • rodjendaonica tuba fun radno vreme,
  • rodjendaonica tuba fun kontakt telefon,
  • rodjendaonica beograd,
  • rodjendaonica stari grad,
  • proslava rodjendana,
  • deciji rodjendani,
  • organizacija proslava