O nama - RODJENDAONICA GO PLAY


Proslavite divan dan Vašeg mališana u originalno dizajniranom prostoru rođendaonice Go Play na Zvezdari, uz mnoštvo raznovrsnih sadržaja koji će oduševiti slavljenika i sve njegove drugare. Pored najlepših proslava rođendana, u našem jedinstveno koncipiranom prostoru organizujemo dnevni boravak dece uzrasta od 6-12 godina, kao i svakodnevno zabavu i edukaciju dece.

Rođendaonica Go Play prostire se na 500 m2 luksuzno uređenog i klimatizovanog prostora koji se sastoji iz više nivoa. Osnovna inspiracija prilikom uređenja igraonice Go Play bili su naši drugari, tako da je sve podređeno njihovom uživanju i zabavi.

Pored dece, mislili smo i na sve roditelje kojima je namenjen komforno opremljen kafić sa baštom zatvorenog tipa. Posebno ističemo da je prostor vizuelno pregledan, tako da roditelji mogu da se opuste i uživaju u zabavi sa gostima. Takođe, postoji deo rezervisan za pušače.

Za najmlađe slavljenike predviđen je pažljivo kreiran Baby corner u kome je obezbeđena kompletna briga o našim bebama. Veliki broj sadržaja za animaciju, kao i pravi Mini city sa raznovrsnim elementima, garantuju da će uživati u zabavi.

Dominatno mesto u igraonici Go Play zauzima prostrana džungla sa trampolinom koja je rezervisana samo za najhrabrije drugare. Autentičan kutak sa raznovrsnim prirodnim elementima oduševiće sve poklonike prirode, a prostrana zelena površina idealna je za “igrice iz parkića”.

Ljubitelji glume mogu se oprobati na jedinstvenoj pozorišnoj sceni, a muzički podijum je kao stvoren za igru uz omiljene pesmice koje se preslušavaju na čarobnom drvetu. Za naše dečake, buduće fudbalere rezervisan je stadion, uz brojne rekvizite za vežbanje šuta.

Ukoliko Vaši mališani više vole PC igrice na raspolaganju je atraktivan PC room, kao i poslednji primeri inovacija svetske industrije zabave: street basket, hokej, stoni fudbal. Sa željom da podstaknemo kognitivni, jezički, socijalni, emocionalni i fizički razvoj dece, u igraonici Go Play organizujemo mnoštvo kreativnih radionica različitog sadržaja.

Kapacitet rođendaonice Go Play je 70 dece i 100 odraslih, a u cenu zakupa uključen je kompletan prateći program (plastični pribor za decu, vatromet i svećice za tortu, keramičko posuđe za odrasle, escajg, posuđe, rođendanske pozivnice), kao i pomoć našeg osoblja za pripremu i posluživanje pića – 2 šankera i konobar.

Mališanima su na raspolaganju svi sadržaji igraonice i dva profesionalna animatora koji vode ceo program. Po želji dece i roditelja nudimo mogućnost izbora osnovne animacije: facepainting, muzičke stolice, limbo dance, karaoke, takmičarske igre... Najlepša uspomena sa proslave je svakako CD sa fotografijama.

Ukoliko želite kompletnu pripremu posluženja možete prepustiti našim partnerima ili samostalno organizovati, dok se piće isključivo služi iz našeg šanka. Pravo iznenađenje slavljeniku i njegovim drugarima možete prirediti angažovanjem profesionalnih animatora: pozorišni glumci, mađioničari, klovnovi, pozorišne predstave, sportska takmičenja sa nagradama za najbolje, tematski rođendani. Takođe, pružamo mogućnost profesionalne dekoracije prostora i usluge profesionalnog fotografa.

Radno vreme:
radni dan i vikend od 09-21h

TERMINI I CENE:

Radni dan:

18:00h - 20:30h -130€

Vikend:

10:30h - 13:00h - 150€

14:00h - 16:30h - 170€

18:00h - 20:30h - 200€

Pratitete nas putem društvenih mreža:

Facebook: www.facebook.com/Igraonica-Go-Play-1725562517751161/
Instagram: www.instagram.com/igraonica_go_play/

Rođendaonica Go Play, Ante Bogićevića 8, Zvezdara, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

07.05.2018 10:39
Stefan Simovic

Proslavite divan dan vasem detetu u odlicno dizajniranom prostoru decije rodjendaonice GO PLAY Na Zvezdari.Mnostvo raznovrsnog sadrzaja koje ce odiseviti salvljenika i njegove drugare,postoji i pazljivo kreiran Baby Corner u kome je obezbedjena kompletna briga nasim bebama.A pored dece mislili su i na nas roditelje,meni je veoma bitno posto sam pusac da ima bar neki deo za nas pusace. Komforno opremljen kafic sa bastom zatvorenog tipa koju bi licno pohvalio!Super ste!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Rodjendaonica Go Play
  • Rodjendaonica Go Play,
  • Rodjendaonica Go Play Zvezdara,
  • Rodjendaonica na Zvezdari,
  • Rodjendaonica za decu Go Play Beograd,
  • Rodjendaonica Go Play radno vreme,
  • Rodjendaonica za decu Zvezdara