O nama - FAMILY KIDS IGRAONICAFamily kids igraonica nalazi se na Voždovcu i nudi mogućnost organizacije proslava dečjih rođendana, krštenja ili nekih drugih Vama bitnih datuma. U veselom i prijatnom ambijentu koji se prostire na 190 kvadrata i koji Vam je u celosti na raspolaganju tokom rođendana, organizujemo proslave za optimalno 50 odraslih i 30-oro dece.

Svim našim rođendanicima na raspolaganju su brojni sadržaji namenjeni za njihovu igru i zabavu: 3D lavirint, hrčak točak, vodena trambolina, kao i veštačka stena za penjanje namenjena pravim avanturistima. Za sve ljubitelje igrica, tu je posebno opremljena soba sa Nintendo Wii konzolama. Tokom proslave decu zabavljaju profesionalni animatori sa pažljivo osmišljenim programima koji su prilagođeni uzrastu slavljenika i njegovih drugara.

Za naše nešto starije slavljenike, tu je diskoteka, sa profesionalnim ozvučenjem koje garantuje najbolju zabavu, uz popularne domaće i strane hitove. O deci konstatno brine naše profesionalno i stručno osoblje, a svi roditelji na kamerama mogu da prate šta rade njihovi najmiliji. U sklopu rođendaonice nalazi se i kafić za roditelje, u kome se nalazi i posebno odvojen deo za pušače i nepušače.

Family kids igraonica nudi Vam veliki broj termina za proslavu rođendana radnim danima i vikendom, a na sve navedene cene zakupa prostora odobravamo popust 40%:

  • -Radni dan: 15-17:30h i 18-20:30h – cena zakupa 80eur
  • -Vikend: 10-12:30h, 13-15:30h – cena zakupa 90eur
  • 16-18:30h, 19-21:30h – cena zakupa 120eur


U cenu zakupa uračunato je korišćenje prostora igraonice u trajanju od 2,5 sata, animatori koji brinu o deci, konobar, šanker, kompletan escajg. U skladu sa Vašim željama i zahtevima pružamo mogućnost da sami donesete Vašu hranu i tortu, uz piće iz našeg šanka. Takođe, nudimo i kompletnu organizaciju proslave, sa našim keteringom. Svaki dogovor je moguć.

Pored najlepših proslava, igraonica Family kids pruža i dnevni boravak dece, po ceni od 300 dinara, po satu. Pored čuvanja deteta, u ovu cenu je uračunata i užina u dogovoru sa roditeljima.

Obradujte Vašeg mališana najlepšom proslavom rođendana u gradu! Iskoristite neverovatnu ponudu i naše akcijske cene zakupa prostora.

Radno vreme:
utorak – petak od 14:30-21h
subota i nedelja od 10:30-21h
ponedeljak neradan dan

Family kids igraonica, Ljubićka 22, Voždovac, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

04.05.2018 03:30
Sandra Stokic
Fenomenalne akcijske cene ce vam omoguciti da na bezbolniji finansijski nacin proslavite rodjendanac. U igraonici Family Kids imate i mogucnost dbevnog cuvanja dece po ceni od 300din,po satu.U ovu cenu je uracunata i uzina koju dajemo deci u dogovoru sa roditeljima.Za sta god da se odlucite bicete zadovoljni!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Rodjendaonica Family kids
  • Rodjendaonica Family kids,
  • Rodjendaonica Family kids radno vreme,
  • Rodjendaonica Family kids kontakt telefon,
  • Family kids