Rođendaonica Blokče

  • 1
  • %
5.00 | 1 ocena

O nama - ROĐENDAONICA BLOKČE


Rođendaonica Blokče organizuje najbolje proslave rođendana u kojima podjednako uživaju mali i veliki gosti. U prostranom i fantastično opremljenom prostoru u bloku 45 na Novom Beogradu očekuje Vas kompletna organizacija proslave rođendana, tako da Vama preostaje samo da se prepustite uživanju sa gostima.

U današnje vreme kada je zbog mnoštva obaveza na poslu i kod kuće sve manje slobodnog vremena, rođendaonica Blokče izlazi u susret i nudi stručnu i profesionalnu pomoć oko organizacije divnog dana Vašeg mališana. Zato što znamo koliko je taj dan važan za decu, ali i roditelje, trudimo se da svaka proslava u našoj rođendaonici bude lepa i posebna.

Slavljenika i njegove drugare očekuje mnoštvo sadržaja prilagođenih različitim uzrastima, tako da na našim rođendanima nema mesta za dosadu. Za najmlađe goste rezervisan je prelep bebi kutak u kome se nalaze bazen sa lopticama i kuhinjica. Nešto starijim i neustrašivim drugarima na raspolaganju su 3D lavirint sa spiralnim toboganom i brojnim elementima za provlačenje, zatim platforma za penjanje i mali zip-line.

Omiljena zabava za decu svih uzrasta u igraonici Blokče jeste skakanje na trambolini koje pozitivno utiče na njihov motorni razvoj, elastičnost i dobru ravnotežu. Kada se umore od igre, naši drugari mogu da iskažu svoju kreativnost uz Lego kocke, pribor za crtanje, autiće i još mnogo igračaka.

Za zabavu dece zaduženi su profesionalni animatori koji neprestano vode brigu o njima i opremljeni su interfonima za brzu komunikaciju sa roditeljima. U skladu sa željom slavljenika, divan dan može kao gost da ulepša njegov omiljeni kostimirani junak, klovan ili mađioničar.

Dok slavljenik i njegovi drugari uživaju u proslavi, roditelji i stariji gosti mogu da se opuste u kafiću Blokče u kome je obezbeđen direktan prenos slike iz igraonice na velikim ekranima. Na taj način roditelji u svakom trenutku imaju uvid šta deca rade u svakom kutku igraonice.

Rođendaonica Blokče nudi veliki izbor termina za proslavu rođendana radnim danima i vikendom. U osnovnu ponudu ulaze zakup prostora na 2,5 sata, profesionalno osoblje (šankeri, konobari, animatori), pozivnice i dekoracija prostora, pribor za jelo, čaše i salvete, dok se piće služi iz našeg šanka.

Spremili smo i All inclusive ponudu koja uključuje sve prethodno navedeno uz kompletnu ketering ponudu za decu: sokići i koktel peciva (kiflice, dečiji sendvič leptirić, rol viršlice, dečiji sendvič bubamara...). Kapacitet rođendaonice je do 50-oro dece.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 15-21h
subota i nedelja od 10-21h

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook: igraonicablokce
Instagram: @kafeigraonicablokce

Rođendaonica Blokče, Jurija Gagarina 219, blok 45, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
DECA Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Rođendaonica Blokče
  • Rođendaonica Blokče,
  • Rođendaonica Blokče Novi Beograd,
  • Rođendaonice na Novom Beogradu,
  • Dečija rođendaonica Blokče radno vreme