O nama - ROĐENDAONICA NINOLINO


Rođendaonica Ninolino organizuje jedinstvene proslave rođendana prilagođene individualnim željama i zahtevima slavljenika i njihovih roditelja. Luksuzno i moderno uređen prostor na Novom Beogradu opremljen je raznovrsnim sadržajima za igru dece od najmlađeg uzrasta do 9 godina.

Kapacitet rođendaonice Ninolino je 50 odraslih i 35-oro dece kojima je na raspolaganju 180 kvadrata u jednom nivou. Za roditelje i njihove goste rezervisan je kafić prijatnog i udobnog ambijenta, iz koga se pruža savršen pogled na igraonicu. U celom prostoru je dostupan bežični Wi-Fi internet koji je besplatan.

Nezaboravnu zabavu mališana garantuje veliki izbor atraktivnih elemenata: bazen sa lopticama, lavirint sa nizom prepreka, trambolina, tobogani, diskoteka za decu. Posebno ističemo da se u našoj igraonici čuvaju i bebe mlađe od tri godine po čemu smo jedinstveni u gradu.

Malim drugarima je obezbeđeno posebno kupatilo i toalet sa elementima na manjoj visini tako da ih deca bez problema mogu dohvatiti, kao i delom za presvlačenje beba. Takođe, rođendaonica poseduje odvojeno muško i žensko kupatilo za odrasle.

Rođendaonica Ninolino nudi najpovljnije cene proslave rođendana*:

  • -Radni dan – 100 evra
  • -Vikend – 120 evra

*Odobravamo popust od 50% na zakup igraonice

Rođendaonica Ninolino može da ponudi kompletnu organizaciju proslave rođendana, od strane našeg stručnog i ljubaznog osoblja. Još jedna mogućnost koju nudimo je zakup prostora u trajanju od 3 sata, dok posluženje i torte donose klijenti, uz piće koje se služi iz našeg šanka.

Za animaciju dece zaduženi su profesionalni animatori, a u cenu je uključeno i crtanje po licu – face painting. Ukoliko želite da dodatno iznenadite Vašeg mališana i njegove drugare, možemo organizovati pozorišnu predstavu, maskenbal, dovesti mađioničare i klovnove ili napraviti neku drugu animaciju po Vašoj ideji.

Radno vreme:
svaki dan od 12-22h

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: www.facebook.com/Ninolino-De%C4%8Dija-Igraonica-142566803070160/
Instagram: www.instagram.com/ninolinoigraonica/

Rođendaonica Ninolino, Milentija Popovića 17/5a, blok 19A, Novi Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

07.05.2018 10:46
Ivana Mladenovic
Volim kad dovedem decu u ovu NINOLINO Rodjendaonicu. Jedino mesto gde mogu sa dvoje dece da pronadjem malo mira u toku dana. Fenomenalna stvar je u tome sto cuvaju decu mladju od 3 godine sto je za mene fenomenalna stvar jer nemam kome da ostavim klince.Razmisljam se da napravim ove godine i starijem detetu rodjendan ,pa ako mozete da pi posaljete i bolje objasnite sta sve spada u ovu cenu koju ste naveli.Hvala!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Rodjendaonica Ninolino
  • Ninolino,
  • Ninolino rodjendaonica,
  • Ninolino rodjendaonica za decu,
  • Ninolino rodjendaonica Novi Beograd,
  • rodjendaonica na Novom Beogradu,
  • proslava rođendana Ninolino,
  • Rodjendaonica Ninolino radno vreme